Seznamka nese název Dinky One, což by se dalo roztomile přeložit jako malinkatý. „Dinky One byla založena, aby pomohla chlapům, kteří jsou menší než průměr. Menší muži mohou stránku použít soukromě a mimo svůj běžný internetový okruh. Každý rozumí situaci dopředu, takže se páry mohou soustředit na poznávání a randění,“ řekl New York Post zakladatel stránky David Minns.

27 tisíc aktivních uživatelů

Stránka se těší vskutku velkému úspěchu. Momentálně má 27 tisíc aktivních uživatelů. 71 % z nich jsou muži, 27 % ženy a 2 % jsou transgender lidé.Když jste menší muž, je randění velmi komplikované. Je mnohem lepší randit online s cizinci a ještě lepší na zaměřené stránce jako Dinky One, kde každý vše ví předem,“ řekl o stránce anonymní uživatel (36).

Sex s mužem větším než 10 centimetrů je pro mě bolestivý. V minulosti jsem se proto uchylovala vždy k orálu, ale chyběla mi intimita klasického sexu,“ vysvětlila nejmenovaná uživatelka (28) Dinky One. Stránka je dostupná jak z počítače, tak chytrého mobilního telefonu nebo tabletu. Na nich však nejde o formu aplikace. Je to opět internetová stránka upravená pro mobilní zařízení.

14 cm je světový průměr

Na stránce, kde je registrace zcela zdarma a jsou na ní vítáni lidé všech sexuálních orientací, je jasně vysvětleno, co znamená malý penis. „Průměrná globální délka ztopořeného penisu je 14 cm. Pokud je váš penis menší, můžete se k nám připojit. Pamatujte na to, že 50 % procent mužské populace má menší penis než je průměrná velikosti,“ stojí přímo na Dinky One.

To je 50 % mužů na vaší univerzitě, v kanceláři, nočním klubu nebo vlaku. Zcela jistě nejste sami a 100 % mužů na této stránce má podprůměr. Také si pamatujte, že muži často rádi zveličují. Takže pokud jste o někom slyšeli říkat, že má 18 centimetrů, má pravděpodobně 15 nebo přinejlepším 16,5 cm,“ uvádí dále netradiční seznamka.

Názor odborníka Dr. Karla Obdařeného

Seznamka pro muže s malými penisy je dobrý nápad. Lehce podprůměrné penisy bych ale rozhodně nenazýval malými. Jsou prostě podprůměrné. Je naprostá pravda, že nemalé množství žen intimní styk s příliš velkými partnery bolí. Skončit to může až rozchodem. Jediné, co na této seznamce shledávám podivným, je, že řeší jenom délku a nikoliv šířku údů. A jak spousta žen i mužů dobře ví, na šířce záleží více než délce, protože dochází k lepšímu vyplnění sexuálně aktivních otvorů,“ řekl sexuální odborník Blesk.cz Dr. Karel Obdařený, který se na této seznamce registrovat z pochopitelných důvodů nemůže.

Fotogalerie
10 fotografií