Extravagantní Jurij požádal o ruku svou milovanou Margo, která mu nikdy neodmlouvá, v prosinci 2019. Se sexuální pannou žil v té době už rok a půl. Jak sám říká, seznámili se spolu v nočním klubu, uvedl Daily Star. Jestli mu ji tam přinesl zabalenou někdo z jeho kamarádů, nebo jak se silikonová pana dostala na diskotéku, Jurij nevysvětlil.

Svalovce napadli, protože se oblékl jako žena

Netradiční zamilovaný pár se měl vzít letos v březnu. Jenže propukla pandemie koronaviru a veselka musela být odložena. Druhý důvod posunutí svatby byl hodně krvavý. Jurij je totiž transvestita, který se nebojí v silně konzervativním Kazachstánu vyjít v dámských šatech a parukou do ulic. Učinil tak i během pochodu za transgender osoby v Almatách.

Ten se konal 31. října a Jurij byl při něm v roli svého trans alter ega Amandy napaden. Během útoku mu zlomili nos a utrpěl otřes mozku. Po operaci a zotavení do toho pak společně s Margo konečně praštili. „Stalo se to. Pokračování příště,“ uvedl huňatý svalovec na Instagramu. Na videu je vidět nasazení snubního prstenu i první polibek s nevěstou.

Kulturista je pansexuál

Sám Jurij se identifikuje jako pansexuál. „Mohu se zamilovat do postavy, obrázku, duše, prostě do osoby. Mám rád sex. A pohlaví nebo sexuální orientace pro mě nejsou důležité,“ uvedl už dříve. Se svou silikonovou kráskou si rozumí nejenom v běžném životě, ale právě v posteli, kde mu dokáže dopřát více než běžné smrtelnice.

Náš příběh mě vzrušuje více než sex. Mám rád také BDSM. Dokážu vydržet hodně bolesti. Miluji také, když jsem dominantní. Margo je schopná věcí, které ostatní lidé nikoliv," přiznal Jurij. Web uvedl, že netradiční svazek by měl být legitimní. Požadavky pro manželství v Kazachstánu jsou, že manželi se mohou stát muž a žena, kteří jsou starší 18 let.

Mango podstoupila plastiku

Margo přitom podle Jurije podstoupila zákrok na plastické chirurgii. „Když jsem ukázal její foto světu, následovalo hodně kritiky. Vyvinul se u ní komplex, takže jsme se rozhodli pro plastickou chirurgii. Hodně se změnila. Zezačátku to bylo těžké přijmout, ale zvykl jsem si. Byli jsme na skutečné klinice u opravdových doktorů,“ uzavřel Jurij.

Fotogalerie
65 fotografií