Kamery v rakouském pohoří Nock zachytily zamilované nadržence 3. června okolo poledne. Panoramatické snímky tam pořizuje místní systém každých dvacet minut. A do těch se připletly i dvě sexu si užívající hrdličky, informoval Daily Star.

Zpočátku oba účastníci jen seděli vedle sebe, než je nejspíš romantické okolí svedlo k sexu. Krátce po poledni si oba zamilovaní užívali svých těl, aby ve 12:40 místo opustili, jak bylo zachyceno na kameře Nockalmstraße Panomax.

V Rakousku je soukromí osob přísně střeženo a tak bylo s podivem, že se snímky dostaly na veřejnost. „Kamery v zásadě umisťujeme tak, aby nebylo možné rozpoznat žádné lidi kvůli rozlišení kamery nebo díky vzdálenosti,“ uvedl Ronald Schellander ze společnosti zajišťující kamerový systém a vyjádřil znepokojení nad situací, že se snímky dostaly na internet. 

Chytré panoramatické kamery sice rozliší lidské obličeje a ihned je rozmažou, ale v tomto případě si software "hlavu nelámal". Obličej ani jedné z postav totiž na kameře není vidět. Systém by si dokonce v obvyklém případě páru měl všimnout a ihned vypnout objektiv.

Podle místních jsou v hojně navštěvovaném pohoří umístěny tabule, které na výskyt panoramatických kamer upozorňují.

 

Podívejte se v galerii na další rozvášněné dvojice, které to nevydržely a oddaly se secu na veřejnosti!

Fotogalerie
68 fotografií