Nová generace sexuální pomůcek má připojení přes Bluetooth, kterým je lze na dálku ovládat. Například vibrační vajíčko, dráždidlo nebo vibrátor. Jeho majitel se tak může nepozorovaně ukájet nejen doma, ale třeba i na veřejnosti. To je sice morálně sporné, ale baví se tím čím dál tím více lidí.

Jenže jak uvádí studie internetové bezpečnostní společnosti ESET zmíněná webem Daily Star, takováto zařízení mohou být proměněna po zásahu hackera ve zbraně. Weboví neřádi je můžou na dálku nastavit například tak, že se přehřejí a popálí nic netušícího člověka.

Útok hackera může poranit pohlavní orgány

Ten se může dočkat namísto slasti nejenom bolesti, ale jeho pohlavní orgány mohou být trvale poškozeny. To může vést v nejhorším případě až ke zničení sexuálního života. Lidé z mezinárodní společnosti ESET, jejíž sídlo je v Bratislavě, proto bijí na poplach.

Jak nové, technologicky vyspělejší modely sexuálních hraček vstupují na trh, mají mobilní aplikace, posílání zpráv, video chat a propojení s internetem, zařízení se stávají více atraktivní a zneužitelná pro kybernetické kriminálníky,“ uvedla společnost ve varování.

Aplikace sexuálních hraček mají díry

Denise Giustová a Cecilia Pastorinová našly bezpečnostní díry v aplikací ovládajících velké množství populárních sexuálních hraček. Do nich mohou být potenciálně nahrány viry s cílem „úmyslně fyzicky ublížit uživateli.“ Dávejte si proto pořádný pozor, co si budete strkat do těla.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak realistické jsou tyto sexuální panny v životní velikosti youtube.com/Taylor review