Vztah s umělou pannou si Rod nemůže vynachválit. V minulosti byl dlouhá léta sám a chyběla mu ženská společnost. Proto se rozhodl zapátrat na internetu po sexuálních hračkách, až narazil na sexuální panny. Jak se rozhodl koupit od za víc než 47 tisíc kč. Jak uvedl britský deník Daily Star, nákup mu změnil život.

„Panna se stala mým syntetickým fyzickým společníkem. Hned jsem měl o koho pečovat. Myslel jsem si, že to bude zábavná zkušenost a potřeboval jsem koníček,“ uvedl Rod s tím, že mu pomohla dostat se ze ztráty bývalé partnerky. Zároveň mu pomohla překonat pocit samoty v době pandemie, kdy byl odříznut od světa. Z první panny, kterou pojmenoval Karin, byl natolik nadšený, že si pořídil hned druhou.

Své společnice bere i na veřejnost, cestuje s nimi, kupuje jim hezké oblečení a dokonce jim i založil účet na sociální síti instagram. „Jsem Rod a tohle je moje milovaná panna Karina. Dokáže mě uklidnit tak, že zapomenu na své problémy, když se o ni starám. Její přítomnost v mé posteli každou noc je uklidňující a spím lépe,“ napsal k jednomu z příspěvků Rod.

V minulém roce vzal karinu na rodinné Vánoce, aby se poznala s jeho matkou. Zmatených pohledů lidí si vůbec nevšímá. Kromě vztahu s umělými pannami prý Rod nově udržuje vztah s ženou z masa a kostí. S dívkou z Vietnamu se seznámil v době pandemie na internetu a od té chvíle si spolu píší a dokonce jsou prý zasnoubení.

Video
Video se připravuje ...

Sex v těhotenství? Vyvracíme mýty, lékaři ho doporučují! Videohub

Fotogalerie
23 fotografií