DISKUSE K ČLÁNKU

kudlankabezbozna:a teď si zkus ve své nejbujnější fantazii představit tu realitu u kompu, že tyhle pubertální idiotské vulgarity píše dědek důchodce

(20. 06. 2011 13:57)

nin111:Ja jsem sice 'hubenour' holka, ale i tak ti moc fandim.

(20. 06. 2011 12:26)

Michal:krasne foto s tym hradom ...
klobuk dole ... drzim palce v sutazi.

(20. 06. 2011 12:19)

popocatepetl:Lucinko, právě kvůli takovým nemá naše zdravotnictví dost peněz na léčbu těch, kteří si své nemoci nezavinila vlastní nezodpovědností.
Zdravotní pojišťovny by měly uveřejnit čísla o tom, o kolik více peněz spotřebuje ydravotnictví na obézní, než je průměr na osobu.

(20. 06. 2011 12:03)

kumi:TAK hele ty manekýnko já mám taky nadváhu ale.­....­....­....­....­....­....­...u doktora sem byla na posledy na pravidelné prohlídce u zubaře a na gindě a na tu mám ze zákona nárok jinak cholesterol tlak vše mám v pohodě takže klídekk a nesvádějte vše na tlouštku moje matka celí život nekouřila nepila žila na tu dobu zdravě chodila všude pěšooo a zemžela v pětačtiřiceti ha zdravotnicví nemá prachy už jen z toho duvodu že kde jakej degeš na sociálce má vše zadara ((co ty kobry hubenéé anorektičky ???????? pak se támhle léčí a učí je jíst léči jim žaludek ....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..

lucko neboj máš muj hlas jistej

(20. 06. 2011 12:15)

kudlankabezbozna:no něco na tom bude. Třeba mě vždycky bavilo u doktora (kde jsem BTW se žádným neduhem nebyla asi tak 15 let), jak hned v dveřích:
"Kouříte?" "Ne"
"Pijete alkohol?" "Ne"
"Pijete kávu?" "Tři šálky denně." "To nesmíte, to je moc škodlivé na srdce."
A dneska už pro zdravého člověka propagujou i čtyři hrnky jako naopak zdraví prospěšné.
Vždycky si říkám, že je príma, že se MUDr. zarazila u toho kafe, protože v dalším levelu už by jí nezbylo, než mi nařídit celibát, aby mi něco zakázala.
To zdraví je strašně relativní - moje bábinka byla dost obézní, jedla tučný (vždycky se mi třásl žaludek, když jsem to viděla) nidky pořádně nezastonala, neměla vysokej tlak ani cholesterol, přežila dvě rakoviny - i tu léčbu jakoby jen tak mimochodem. A nakonec v požehnaném věku 87 let odešla tiše do týdne, když už jaksi srdíčko toho mělo plný kecky.

(20. 06. 2011 12:28)

crakazasecrak:JE TO KUNDI HORA!FUJ!

(20. 06. 2011 12:32)

online.lucy:Moc ti fandím natři jim to !! Ať vidí že jsou i krásnější ženy než ty vyhublí anorektičky !

(20. 06. 2011 11:56)

sojam:uz zas? bezte s tou prasnici uz dozadele, otravujete s ni uz tretim rokem.

(20. 06. 2011 11:46)

babynicole:Už se tesim az nam to natre a stane se Misskou

(20. 06. 2011 11:46)

mitoz:Lucie by měla jít do sebe a zbavit se těch kil navíc. Nemoci oběhové soustavy a další na sebe dlouho nenechají čekat.

(20. 06. 2011 11:42)

kudlankabezbozna:protože je to sympatická hezká holka, co to má v hlavě správně srovnaný. Jenom, prosím, nepište, že TOHLE je boubelka. Tohle je bez vší diskuse slečna, co má pěkných pár kilo nadváhy nad boubelkou. Ovšem o tom žádná, že ta svoje kila umí nosit

(20. 06. 2011 11:24)

shaki33:Taky nejsem zrovna jedna z těch hubeňourek a zkusila jsem se přihlásit a Tobě, Lucinko, držím palečky. Máš můj hlas

Lucka T.

(20. 06. 2011 09:46)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy