DISKUSE K ČLÁNKU

dagmarka33:mememumu: Jestli třeba nemáš ty ze sebe mindráky nemáš . Je to krev a mlíko,není vychrtlá,ale to jí dělá krásnou! Nevím co tu řešíš a neřešíš. Tvoje názory mi připadaj stupidní

(13. 04. 2012 18:26)

mememumu:Co máš z toho, mě zase přijde, že mi jak to stupído vkládáš do úst něco, co jsem nikdy neřekl.

(13. 04. 2012 20:29)

mememumu:Mimochodem, který konkrétní můj názor ti přijde stupidní? Prosím o citaci příslušného mého názoru z této diskuse. Děkuji za skvělou zábavu, milé stupído (zřejmě také minimálně s nadváhou).

(13. 04. 2012 20:35)

dragulka:Tuhletu holčinu znám opravdu moc dlouho...není to žádá nafoukaná blondýna, ale super holka, která má zlaté srdce na správném místě, v životě toho už i přes svůj nízký věk dost zažila..i proto jí dávám hlas, není to jen o postavě, i když i v tom má mojí přízeň, protože se prostě bere taková jaká je a pro ní jsou v životě důležitější jiné věci, než řešit jestli má o kilo víc nebo míň - Lucí moc držím palce a nenech se odradit některými názory od lidí, kteří asi neví, o čem ten život je

(13. 04. 2012 15:51)

shaki33:Děkuji Ti, moc to pro mě znamená

(13. 04. 2012 16:04)

matysek-k:souhlas, Lucka je správná holka

(13. 04. 2012 18:19)

shaki33:Doufám, že se mi tento příspěvěk už zobrazí....
mememumu: Já se cítím dobře jak fyzicky, tak i psychicky. A co ty??? Ty se tak asi nejspíš necítíš, viď? V tomto případě je mi Tě upřímně líto. Hold když tu píšeš, že bych měla navštívit psychiatra, protože hold nemám 40 kg i s postelí a prostě se takto cítím dobře. Tímto s Tebou končím zbytečnou diskuzi
.................
A všem zbylým moc děkuji za podporu

(13. 04. 2012 11:52)

mememumu:Já se cítím dobře fyzicky i psychicky. Evidentně na rozdíl od tebe. Nebo je nějaký jiný důvod, proč mi podsouváš to, co jsem nikdy ani nenaznačil a co si ani nemyslím - že bys měla mít 40 kg i s postelí? Evidentně máš ze své figury těžký mindrák, jakkoliv se tak moc snažíš předstírat, že jsi strašně spokojená a v pohodě. Mimochodem, až do tohoto tvého blábolu jsem netušil, že jsi osobou z fotky a už vůbec jsem s tebou nediskutoval. Vůči mně nemáš tedy co končit. Mimochodem, podporovat nadváhu mladých lidí může jen duševně chorý a nebo hloupý člověk. Takže jim klidně děkuj. Já se jen směju.

(13. 04. 2012 17:49)

shaki33:Musím Tě opravit. Mindráky opravdu ze sebe nemám

(13. 04. 2012 17:55)

mememumu:No jasně.

(13. 04. 2012 17:56)

shaki33:Jestli se mě snažíš jakkoliv naštvat či podobně, tak se Ti to moc nedaří Jestli se jen směješ, tak já se směju dvakrát tolik, co ty

(13. 04. 2012 18:01)

mememumu:Ach, ty jsi tak skvělá.

(13. 04. 2012 20:31)

lulisek:Nechtěla jsem se do toho motat, ale musím se zeptat: co je horší - podporovat, jak Ty říkáš, lidi s nadváhou, nebo anorektičky s bulimičkami? Ono je rozdíl mít nadváhu a nemít vylezlé kosti... A osobně si myslím, že je rozhodně lepší vypadat takhle a cítit se fyzicky i psychicky skvěle, než být anorektická vychrtlina, která není v pořádku ani fyzicky, natož mentálně....

(14. 04. 2012 16:03)

mememumu:Podporovat obojí je špatně. S tím rozdílem, že podstatně více lidí má u nás zdravotní problémy způsobené nadváhou, než anorexií resp. obecně podváhou. Anorektická vychrtlina neni v pořádku fyzicky ani mentálně. OK, nemám důvod nesouhlasit. Jenže tahle slečna taky ne. Takže kde je rozdíl? Nikde.

(16. 04. 2012 10:20)

stopvlade: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 04. 2012 10:32)

mememumu:Jaký naprostý mamlas fotil tu nahou fotku zezadu vsedě? V této poloze nesmí být na boku takto vidět stehna, protože to totálně zničí siluetu postavy. Zanikne tím resp. se zdeformuje pas, který by jinak mohl být nádhernou dominantou.

(13. 04. 2012 10:02)

modavivien:Tak to je trefné,ty jsi fotograf?

(13. 04. 2012 10:26)

mememumu:Amatér. Ale tohle bije do očí. Při letmém pohledu na fotku jsem si řekl, co je to za beztvarou bečku sádla. Po bližším pohledu na fotku je jasné, že kdyby stehna nebyla vidět (tj. nohy byly dány křížem), byla by to docela hezká fotka zdůrazňující krásu ženských křivek v podobě "přesýpacích hodin".

(13. 04. 2012 17:55)

pea.p:Držím palce.Konečně holka jak má být.
Ty věšáky s umělýma kozama může obdivovat tak akorát bu.zerant .

(13. 04. 2012 09:34)

mortis69:Na označení boubelka není nic špatného.Znám děvčata,co si na tom zakládaj.Jinak plně souhlasím.Vychrtlá obdivovaná a odbarvená blondýna by nezvedla hokejku-natož nosit výstroj.Lucina mně oslovila a hlas jsem přidal

(13. 04. 2012 09:01)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy