DISKUSE K ČLÁNKU

staps:a nebo zadavala IQ rano-odpoledne-vecer

(30. 08. 2012 21:53)

franckajagrova:v druhém profilu má 45 kg a míry 85-65-85

(30. 08. 2012 22:17)

vecernik:Ahoj vyřazená Simonko,
jsem jeden z lidí, kteří Ti drželi palce už od začátku a propagovali Tě na dalších webech. Pokud nestojíš o výhru, nic se neděje - i když mě to mrzí tak to pochopím. Přesto bych rád, kdyby jsme se mohli nějak osobně sejít. Ze všeho nejvíc mě na současné situaci vadí to nečestné vyřazení ze soutěže. Takhle prostě neeee! Rád bych tedy blesku poslal vlastní fotku s teobu, pomocí které by se dalo dokázat že opravdu existuješ. Stejně tak se to dá otisknout i v jiných médiích.. Proti podvodníkům a lhářům musíme bojovat. Nemůžeme se schovávat a vzdávat.
Můžeš mi tedy prosím napsat na mail pcer­nik(za­vináč­)cen­trum­.cz ? předem díky. Pavel

(30. 08. 2012 21:24)

abvydavatelstvi:Ta ženská na fotce je Němka a byla na podzim v televizi v nějakém pořadu o obezitě. ... viděla jsem ji dvakrát ... jednou na RTL a jednou na SAT 1 ..... ta nemá ani tušení že někdo zneužil její fotku ....

(30. 08. 2012 21:33)

vecernik:opravdu? takže její profil na xchatu který je 4 roky starý je falešný? teeeda, to je mi novinka... můžete poslat odkaz na záznam toho pořadu? nebo je to jen "jedna paní povídala" ? proč bych vám měl věřit a vzdát se jen tak možnosti najít skutečnou simonu?

(30. 08. 2012 21:36)

staps:jezis chlape, kdybych si ja dal na 100 let starej profil na xchatu ted misto me fotku nejakeho tlusteho vemena a prihlasil se do souteze tak by mi taky kazdy veril ze jsem to ja?

(30. 08. 2012 21:41)

vecernik:u fotek je videt kdy byly nahrane... jeste nejaka pripominka?

(30. 08. 2012 22:02)

cert:A kde bys vzal domácí fotky Němky, která se mihla v nějakém okrajovém zahraničním pořadu? To chce trochu používat mozek. ;-)

(31. 08. 2012 06:27)

abvydavatelstvi:Já pracovně žiji v Německu ..... a opravdu tady ten pořad o obeznich lidech dávali na podzim na RTL a opakovali ho teď nedávno na SAT1 .... nevím kde bych to našla zkuste vyhledat německé pořady o obeznich lidech .... těch pořadů bylo víc a pokaždé s někým jiným ... ona vystupovala se sestrou a byl to dost nechutny pořad ....

(30. 08. 2012 21:46)

vecernik:ja muzu rict ze jsem reditel zemekoule a taky to nebude pravda ;-)

(30. 08. 2012 22:00)

abvydavatelstvi:Je mi jedno co si myslíš .... ale to co jsem napsala je pravda .... je to obyčejná Německa holka která chtěla zhubnout a přihlásila se do toho pořadu .... bleskaci by to mohli zjistit .... vidělo ji několik milionu Němců tak nebude problém ji najít ....

(30. 08. 2012 22:08)

staps:ja s tim treba ale problem mam

(30. 08. 2012 22:11)

tearon:ty kravo pitoma... rekneme ze znam Simonku osobne a zadna zasrana nemka to neni... a co na to reknes ted? jestli si ji dokazes splest s nekym jinym, nebo ti vsichni lidi, co jsou pri tele, pripadnou stejni, tak si skoc na ocni a nemel hovna...

(31. 08. 2012 00:10)

abvydavatelstvi:Pokud zijes v Německu tak se s ni osobně můžeš poznat .... ta holka na fotce se nejmenovala Simona. .... tenhle obličej se nedá splést ani ta fotka ... je to smutné ale je to tak .... tady se nejedna o to jak vypadá ale že ji někdo sprostě zneužil na obohacení ... nikdy jsem neměla nic proti tomu jak kdo vypadá, to je každého věc ... jenom je sprosté když se fotky zneužívají bez vědomí majitele ....

(31. 08. 2012 00:38)

staps:jediny kdo krade fotky je safr, ctenari maxima to vedi

(30. 08. 2012 21:46)

nicka:Bože ty jsi tak přemoudřelá, tak se podívej na http­://xch­at.cen­trum­.cz/~g­uest~/­whois­who/pr­ofile­.php?u­id=115­31327&­extra­=w%3Ds­%26g%3­D1%26t­%3D0%2­6sear­ch_nic­k%3Dnas­ty_prin­cess%2­6But­ton_Se­arch_­Top%3D­Hledat­%26pa­ge%3D1­%26of­fset%3­D1 a pak mel ty svoje nesmysly

(30. 08. 2012 22:49)

abvydavatelstvi:Tu holku mimo me vidělo několik milionu Němců tak jaká premoudrela.... ten pořad dávali odpoledne na RTL .... myslím si že Blesk to vypatra pokud budou mít zájem .....

(30. 08. 2012 22:58)

nicka:Ty jsi fakt jak nějaký tydýt, lidi ti tady dávají odkazy, aby ti "nastínili" , že ten profil stouto slečnou existuje na x chatu už 4 roky a ty se tady neustále oháníš milionama němců, to už je fakt k smíchu. Tak sem hoď něco přesvědčivějšího než je tvoje čestný slovo a svědectví tvých imaginárních milionů a pak trub moudra.

(30. 08. 2012 23:06)

abvydavatelstvi:Ten pořad mohl vzniknout třeba před deseti lety .... nevím kdy ho točili ... pořady se tady opakují pořád dokola na všech stanicích ... konkrétně tento pořad jsem viděla dvakrát na různých stanicích .... je mi to úplně jedno jak se dostala do internetové soutěže blesku ... jenom mé překvapila ta fotka a to jméno .... tak jsem se ozvala.

(30. 08. 2012 23:44)

franckajagrova: Haha­ha..po­chybu­ju,že v 18 by vypadala stejně jako teď,navíc mohla vážit míň kilo !

(30. 08. 2012 23:54)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy