DISKUSE K ČLÁNKU

bencik:Ano, to může... Pochybuji, že by ale někdo byl tak prozíravý a založil si profil na xchatu s podobnou fotkou v roce 2008, aby mohl o pět let později vyhrát soutěž v blesku.

(30. 08. 2012 20:09)

staps:tak urcite, a ona uz tu psala nekdy s timto nickem? on si to taky mohl zalozit na blesku nejaky deges teprve ted

(30. 08. 2012 20:18)

franckajagrova:Prej joooo...přečti si celou diskusi a pak teprve rozdávej
moudra !!

(30. 08. 2012 20:20)

staps:ja bych rad, ale vzdycky me pichne do oka nejakej tvuj prispevek, muzes si prosim sundat tu tvou druhou bradu s capslocku? A jaky ja rozdavam moudra, to nemuzu nic zpochybnit a musim souhlasit jak ovecka se vsim co tu pisi ostatni? A mimochodem ta soutez je divka leta a ne divka mcdonaldu. Ja s letem spojuji slunce, vodu a plaz...a tohle kdybych tam videl tak asi vyvrhnu ambru.

(30. 08. 2012 20:50)

franckajagrova: Mám notebook ! Takže bradu dost daleko..jinak jsem měla dvojitou bradu jen v dětství,pak mi zmizela..

(30. 08. 2012 20:57)

staps:tak to teda gratuluji

(30. 08. 2012 20:59)

bencik:Ano, stejně tak již před dvěma dny psala do diskuze pod jiný článek - tipuju, že ten, kdo si založil její falešný profil, měl interní informace z blesku o tom, že bude za dva dny vyloučen, a tak si to chtěl pojistit a napsal do diskuze radši už dřív... Jinak už fakt nevím... Snad jenom, že by ten účet byl pravý

(30. 08. 2012 20:23)

staps:tady je mozny vsechno, treba ho zalozil sam safr

(30. 08. 2012 20:52)

bencik:Tolik ti povím k těm tvejm idiotům, pič.usům a degešům.

(30. 08. 2012 20:24)

abvydavatelstvi:Ta ženská je Němka a na podzim účinkovala v pořadu o obeznich lidech ... ta určitě nemá o ničem ani tušení .... nekdo zneužil její fotku .....

(30. 08. 2012 21:03)

nasty_princess:Ahoj lidi, děkuju že jste mi posílali hlasy. Musím říct, že je to opravdu smutné, nikdo z blesku mi nevolal, ani už nevím že jsem tam zadávala nějaké číslo. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem nevyhrála, ale psát do článku, že jsem chtěla svůj profil zrušit to je pěkná lež. Teď aspoň vím, že přihlásit se byla chyba. Díky všem za podporu, ano chodím na chat, kdyžtak se můžem potkat někdy tam. pa

(30. 08. 2012 19:46)

martu:aha neexistujici miss internetu se ozvala

(30. 08. 2012 19:51)

naser:

(31. 08. 2012 10:49)

branyxxxxx:Zdravím! Hele, nechcete to s námi dotáhnout do konce a ohradit se vůči lžím? Ne kvůli výhře, ale kvůli spravedlnosti. Můžeme Vás například nějak kontaktovat a sepsat alespoň reakci?

(30. 08. 2012 19:58)

vecernik:Ahoj,
jsem jeden z lidí, kteří Ti drželi palce už od začátku a propagovali tě na dalších webech. Pokud nestojíš o výhru, nic se neděje - i když mě to mrzí tak to pochopím. Přesto bych rád, kdyby jsme se mohli nějak osobně sejít. Ze všeho nejvíc mě na současné situaci vadí to nečestné vyřazení ze soutěže. Takhle prostě neeee! Rád bych tedy blesku poslal vlastní fotku s teobu, pomocí které by se dalo dokázat že opravdu existuješ. Stejně tak se to dá otisknout i v jiných médiích.. Proti podvodníkům a lhářům musíme bojovat. nemůžeme se schovávat a vzdávat.
Můžeš mi tedy prosím napsat na mail pcer­nik(za­vináč­)cen­trum­.cz ? předem díky. Pavel

(30. 08. 2012 21:23)

rendyx111:Nas.rat strčte si tuhle debi.lní soutěž do prde.le Františce ta to tam snese

(30. 08. 2012 19:32)

staps:zaplat panbuh za to, nevim jak takova hydra mohla ziskat tolik hlasu. to uz jsou v cechach vsichni tak vyzrany ze v ni vidi sebe?

(30. 08. 2012 19:30)

franckajagrova:A to sem se chtěla před pár lety přihlásit ! Tůdle,
podvodníci !!!

(30. 08. 2012 19:23)

karlsoman:Tenhle podvod si vyfnukala ta hydra z druheho mista, o zadnou vymyslenou osobu nejde, o tom uz svedci veta "přála si, aby byl falešný účet, v kterém figuruje její telefonní číslo, okamžitě smazán." ...to je teda pekna blbost, kazdy by chtel smazat sve cislo a ne nejaky ucet, ktery nikdy nevidel. Trosku hloupa vymluva, BLESK JSOU PODVODNICI! A ty skrete z druheho mista si to uzij, u Blesku sis to vybrecela, ale v realnem zivote s takovym pristupem spadnes na hubu !

(30. 08. 2012 19:20)

tearon:pokud blesk nevyradi "favoritku" 00simonka00 ze souteze za zalozeni nekolika profilu, navrhuji hromadnou zalobu...

(31. 08. 2012 00:13)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy