DISKUSE K ČLÁNKU

merrylou212:Dejte rychle vědět Nečasovi

(28. 06. 2013 06:37)

danoch:FŮŮŮJ!!! o tu bych si ani kolo neopřel!!!

(27. 06. 2013 19:27)

gabcakovamatinka:no jo....holka umí jen to jediné - souložit. Třeba ať ji natrhnou i řiť....škaredá šereda, fuj kdo na ni vleze. A o závisti nemuže byt řeč...my dkyž budem chtít mužem jet šlapat kdy se nám zachce. Tahle si už slušné zaměstnání, uctu a renomé šlápoty ťežce napraví.

(27. 06. 2013 08:25)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 06. 2013 08:05)

karllos.dc:Při představě, že jste 99 999 čxxák v této dámě jdu blejt

(27. 06. 2013 07:40)

rentierskej: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 06. 2013 01:03)

ornel:teď už víme,proč byl Péťa šlehačka před několika dny v polsku.Byl pro vládu zajistit zábavu Jen se bojím,že kníže na ní usne a ona toho moc nestihne

(26. 06. 2013 23:50)

edmondo:isabe­lafu­entes­,nemys­lím že by jí každá automaticky měla závidět,ale je jich spousta,to mi věřte.A to s tím namyšleným a arogantním úředníkem nebo funkcionářem,který musí předvést jak je na svém místě nepostradatelný,to je pravda.To ať raději souloží ještě o 50% víc.

(26. 06. 2013 22:18)

zlobivka1986:Tak pro takovou machnu je jasný, že kdejakej 15cm kašpárek nebude stačit, vzhledem k jejím proporcím.

(26. 06. 2013 20:11)

mrdounberlusconi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 06. 2013 18:23)

hela52:tak Praha už čeká jen na tebe

(26. 06. 2013 14:14)

isabelafuentes:Mě připadá její rozhodnutí hodně nezralé a prostoduché a aby mě někdo nenařkl, tak skutečně slečně nezávidím, rozhodně bych s ní neměnila, on totiž člověk není jen zvíře řízené pudy a sex bohužel vytváří mezi lidmi duchovní vazby, není to jen o tom aktu, ale i o tom, co přijde po něm. Já bych se na sebe nemohla podívat, kdybych ze sportu š.kala s takovou spoustou mužů. Jestli si někdo myslí, že mu sex vyřeší vnitřní osobní problémy a mindráky, je na omylu.
A toho, kdo se s ní vyspí, je mi upřímně líto.

(25. 06. 2013 21:28)

oooo.: mě taky, nikdo z toho nebude mít naprosto nic-jde jen o cenu za sběratelství do knihy rekordů. To je pěkně nahouby i Don Chuan by se takového prvenství radši vzdal.

(26. 06. 2013 13:41)

abvydavatelstvi:Jakou cenu sběratelství.... chce za každou 20 minutovou soulož 40 zlotych.... to je asi 1000 Kč.... prej na uhrazení hotelu.....
Ale pokud vím tak na hotelech je prostituce zakázána..... tak nevím co ta vypatlana Polka zkouší.....

(28. 06. 2013 12:25)

edmondo:Teda tyhle komentáře svědčí o úrovni jejich pisatelů.Ať si přece holka dělá co chce,když se jí to líbí a cítí se na to.Nikomu tím neubližuje,nikomu neškodí,nikoho neuráží a je jedno jestli je Polka nebo Češka a je jedno jak vypadá (své obdivovatele jistě má také).Plno chlapů si tu hraje na nějaké moralisty a přitom kdyby měli jen nepatrnou příležitost si to s ní rozdat,tak do toho půjdou,zvláště kdyby s ní mohli být sami a vůbec by se nedívali jak vypadá (po pár pivech už vůbec).Ženské jí zase závidí,protože mnohé z nich by to také chtěly zažít,ale nenajdou tu odvahu a nebo jsou to studené puritánky od přírody.Blbečci zase tady píší o pohlavních chorobách,protože vůbec nevědí,že takové akce jsou natolik ošetřeny,že k nějakému nakažení vůbec nemůže dojít,že spíš se nakazí tam,kde by to neče­kali­.Pri­miti­vové do toho zase pletou národnostní nená­vist,p­otra­viny,­Indi­i,Ta­libán a já nevím co ještě všechno,co s tím nemá absolutně nic společného.Je ale moc dobře,že tady ta rubrika DISKUSE je,alespoň je vidět na jaké úrovni někteří lidé jsou,že jsou absolutně neznalí nejen v sexu,ale i v tom jak to v dnešním světě chodí.Podobné akce se přece pořádají i u nás,v Německu,v USA a leckde jinde ve světě.Souložící lidé,pokud nejsou k tomu donu­cová­ni,pro­žíva­jí hezké a slastné chvíle,ve kterých žádné zlo nepáchají.Rozhodně je mi milejší třeba ošklivá Polka,která chce souložit se 100 000.muži,než tzv.be­zúhon­ná,na­fintě­ná,or­dinér­ní,a­rogan­tní a namyšlená politička,úřednice a pod.,které svým jednáním a chováním dokáží spoustu lidem udělat hotové peklo.Proto zde lze souhlasit jedině s diskusním příspěvkem,který napsala oughweed.

(25. 06. 2013 21:16)

isabelafuentes:Aha, takže jenom proto, že někdo vyjádří názor, že je slečna hloupoučká, nebo že by to na jejím místě nedělal, tak automaticky závidí? To je skutečně logika na jedničku. Podle vás bychom asi radši všichni měli osouložit sto tisíc lidí, než pracovat jako namyšlený úředník, že?

(25. 06. 2013 21:23)

oooo.:tvůj názor respektuji, avšak 100 000 není 100, to by i šlá.po.ty měly co dělat aby to stihly.

(26. 06. 2013 13:44)

hulimihoukolen:Vidim tuctovou, spis osklivou machnu, ktera ma udajne 24, ale vypada na 35. Kdyz uz chce nekdo chytit tripla od polske slapky, at si zajede do Varsavy.

(25. 06. 2013 16:55)

bluedream:Chachacháá, tak jsem si našla její profil, ona je to prosím veřejně známá osobnost, jak se sama zařadila a už se tam houfují nabídky od nadržených čecháčků.

(25. 06. 2013 16:46)

abvydavatelstvi:Si z ni dělají srandu..... kdo by se šel veřejne zostudit....

(28. 06. 2013 12:27)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy