DISKUSE K ČLÁNKU

kakassensej:velice rad bych ju poznal osobne a taky abych zjistil jaka je do opravdy jestli je sama sebou nebo jestli si na neco nehraje ale musim ric ze vypada nejroztomilejsi slecna pod sluncem nemuzu si pomoct ale me s e strasne moc libi aji zavidim tomu borcovi co snou chodi hnedka bych si to snim vymenil jestli si to bude cist muzem me klidne napsat semka jestli to pujde tesim se

(22. 06. 2009 13:16)

mefju10:No dobrý den přeji všem. Dnes jsem poprvé uvěřil těm kecům Agáty Hanychové a Pavla Novotného, že Kristelová si uplácí novináře. Jako nechápu jak soutěž o nahou krásku léta nebo co je to za soutěž mohla vyhrát ona???? Vžyť je tlustá to za prvé nohy má krátký to za druhé a vypadá fakt opravdu vylízaná to za třetí. Není na ní, ale vůbec nic hezkýho. Četl jsem si tu pár komentů a jeden zásadně musím potvrdit. Běžte na obyčejný koupaliště a tam najdete aspoň tři baby, který jsou o dost hezčí.. Co to je tohleto?? Redakce Blesku to je nechutný!!!

(22. 06. 2009 13:11)

respektk:A to ani nevíš, že "vyhrála" soutěž o nejhezčí nohy. A to byla mezi modelkami.. No, když jsem jí tam viděl o hlavu menší a ze zakrnělími nohy, tak to opravdu nevyhrála poctivě.. A hlavně mě pobavilo co pak říkala, typu jako: jé já vyhrála no vůbec sem to nečekala a to se mnou soupeřili modelky... Jo a přečti si článek. Ten tě určitě pobaví. Neskutečně namyšlená.....

(22. 06. 2009 14:05)

mefju10:Tak to fakt nechápu.. !! Jo co na to říct má opravdu jednoho z nejlepších P.R. manažerů o tom žádná, tak doufejme, že mu aspoň za to slušně platí...

(22. 06. 2009 15:46)

praseblesk:Což potvrdila nejen u Krause,kde předvedla,že kromě nastříkanýho salka od borců přes který se dostala nahoru ,v hlavě nemá absolutně nic.Bláboly o tom,že poodhalí jen trošku,když už se předváděla v Playboi,jsou trapný....

(22. 06. 2009 11:09)

maaartys:musím uznat, že některé fotky jsou hezké, ale musím taky souhlasit s lidmi co jí tady pomlouvají, jelikož i mě většina fotek přijde dost laciná.. obzvlášt ta fotka, jak tam vyšpuluje ten zadek.. dost mě zaskočila. Je to opravdu jak nějaká po.rnohvězda. Chápu, že někomu se líbí, ale mě prostě ne.

(22. 06. 2009 10:48)

nitramek:pěkný obličej, souměrné tělo, 167 cm, 52 kg, bez plastických úprav, je to holka krev a mlíko, žádná vychrtlá koza

(22. 06. 2009 09:42)

anchorar:ty budeš mrňousek co???

(22. 06. 2009 10:20)

alain:a lucie pred vami smekam,konecne poprve v zivote ctu prispevek od vyrovnane sebevedome zeny. A jsem stasten,ze takove jeste existuji!

(22. 06. 2009 09:22)

luci88:Milý Alaine, moc děkuji za Váš příspěvek, moc jste mě potěšil...

(22. 06. 2009 10:37)

praseblesk:A Ty seš největší č...k na diskuzi

(22. 06. 2009 12:00)

luci88:Ano, naprosto musím souhlasit s vámi se všemi, kteří píšete, že Katka je krásná-a to vás ubezpečuji, že jsem žena Také souhlasím s přítomnými muži a chtěla bych vidět drahé polovičky těch, kteří píšou, že Katka není krásná, to bychom se asi divili Je tedy pravda, že je to typická česká povaha a když někdo neumí přiznat, že ty fotky jsou nádherné, tak je mi takových lidí spíš líto. Katka je samozřejmě nádherná žena, má krásnou souměrnou postavu a myslím, že právě nohy jsou na ní skoro to nejkrásnější Tak holt přejme závistivcům, ať se dál užirají a jeden vzkaz pro ně: za to, že nejste spokojeni sami se sebou a jste zamindrákovaní, Katka Kristelová skutečně nemůže, zkuste taky nafotit podobné fotky, ať tedy vidíme, že jste lepší

(22. 06. 2009 08:51)

anchorar:milá LUCI88, jen ti chci napsat, že tady se nehraje o nejlepší příspěvek do soutěže ani o nejvíce zalíbení u ostatním pánům co sem píší.. To že se někomu nelíbí hned neznamená, že je závistivá nebo snad není spokojen se svým protějškom. někomu se prostě nelíbí nekomu jo.. Tak sem hned nepište, jak moc jste vyrovnaná a spokojená, protože podle vašeho příspěvku by ste to nemohla napsat. A pokud na kristelové jsou nejhezčí nohy tak to potom ten zbytek nestojí za nic..

(22. 06. 2009 09:05)

akka:tak ...s tvým názorem musím víc než souhlasit....taky si nemyslím, že jsem hned závistivá, když nedržím s davem fanoušků..a to mám postavu velice dobrou..hezký den všem

(22. 06. 2009 09:36)

sigenius:Tak komu se nelíbí Kristelová, je zamindrákovaný? Hm, hlásím se do party!

(22. 06. 2009 11:20)

mefju10:Luci88 píšete hezky, avšak nejsem zamindrákovaný a ani nemám škaredou přítelkyni.. Klidně vám osobně pošlu foto a posuďte sama. Avšak buďte aspoň trošku soudná.. Fotky jsou krásné to nikdo nepopírá, ale stačí se podívat na jeden díl Nahá jsi krásná a přeci jen lidi v maskérně a fotografové dokáží to co nikdo jiný. Tudíž K.K. opravdu není krásná žena jenom je to moderátorka a nemyslím si, že zlá. Avšak řeči A.Hanychové a P.Novotného ode dneška pokládám za pravdu. Podívejte se být moderátorka a svléknout se za 200.000 Kč cca opravdu nevím je vždy haloó. Nevím jak vypadáte vy, ale kdyby vám někdo zaplatil maskéra a profi fotografa a pak to jemně líznul ve photoshopu budete tajy krásná žena. Nikoho nechci urážet, ale K.K je opravdo na živo nechutná a opravdu mám pocit, že se v Blesku snad zbláznili.. Většina mých kolegů opravdu nestojí o to vidět K.K nahou tak nevím jak to mohla vyhrát!!!!

(22. 06. 2009 13:19)

luci88:Opravdu vám věřím, že máte krásnou přítelkyni, foto mi skutečně posílat nemusíte Ostatně, ani já si o sobě nemylím, že bych byla škaredá, jak hezky píšete Jinak máte pravdu-vizážisté umí divy, avšak proč ne, vždyť o "tom" to je. Krása je také velice subjektivní pojem a je jasné, že každý se nezalíbí každému.A v neposlední řadě-nikdo nenutí vaše kolegy, aby se na K.K. dívali, když ji vidět nechtějí - ostatně - všichni kdo navštívili tuto diskuzi ji nejspíše vidět chtěli, jinak by tu asi nebyli

(22. 06. 2009 17:04)

respektk:Jen jsem si přečetl zas váš nepovdený příspěvek a musím reagovat. Opravdu nevím komu se chcete zalíbit, jestli všem nebo jen "většině". V prvním příspěvku píšete, že ostatní ženy, který píší špatnou kritiku, jsou zamindrákované a chlapy mají snad doma škaredý polovičky, kterým by jste se vy osobně zasmála. A najedou vše chápete a píšete, že je jasné, že se nemusí každému líbit.. Dost rychle obracíte názory a asi si moc do pusy nevidíte.. Slušně řečeno..

(22. 06. 2009 20:49)

luci88:Ano, máte pravdu, do pusy si moc nevidím, asi jako každý, když se nepodívá do zrcadla. Ale vy se v první řadě nejprve naučte pravopis, než začnete přispívat do diskuze, je to k pláči dívat se na vaše hrubky..ale za to si možná vidíte do pusy

(22. 06. 2009 21:07)

barieraf:

(22. 06. 2009 08:48)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy