DISKUSE K ČLÁNKU

barieraf:HEZKY FOTKY,DIKY NI MAM PRIJEMNEJ DEN,AKORAT MI HO KAZI PAR ZAVISTIVCU,CO SI NEDAJI POKOJ,A PROTOZE DOMA JEN ZATAHUJOU PUPKY,TAK SI PAK PISOU DO DISKUSI,ZE HEZKY HOLKY JSOU OSKLIVY,NO MUSIM SE SMAT A KOLEGOVE TAKY. TA HOLKA MA NADHERNOU,PRIRODNI POSTAVU,VYPADA SKVELE. NAVIC JE DOBRE,ZE SE O NI HODNE DOCTEME....PATRI K MYM NEJOBLIBENEJSIM ZENSKYM,PROTOZE JAKO JEDINA MA V HLAVE MOZEK,UMI SI ZE SEBE UDELAT SRANDU A ZUSTALA NORMALNI,EVIDENTNE TO MA PODLE VSECH ROZHOVORU NA HAKU. A GRATULACE JAK JEDNIM VIDEEM NA STREAMU USADILA HANYCHOVOU S NOVOTNYM.

(22. 06. 2009 08:36)

respektk:přečetl sis článek co o sobě píše... Ano postavu má hezkou i fotky jsou hezký, ale i laciný aspoň na mě tak působí né všechny ale některé ano. A ještě ohledně toho rozhovoru co je tu napsaný.. je vidět že je namyšlená a ani nemá tolik na co..

(22. 06. 2009 08:48)

akka:Nevyšiluj, prostě nejde, aby se každý líbil každému. Konkrétně já jsem napsala, že se mi nelíbí (obličej)...ale dole v jiném příspěvku jsem zase reagovala na jiný příspěvek, že Katka má krásnou postavu...tak nechápu, proč hned závist.

(22. 06. 2009 08:52)

lukamilion:hezky fotky,krasna baba. konecne nekdo kdo nema liposukce,je to nadherna zenska s vypracovanym telem,jeji nohy me prijdou prekrasny.... Fotky jsou rajcovni a je znat,ze sem pisou samy zavistivy slecny,protoze chlap by nikdy nemohl napsat,ze se mu to nelibi. je to vkusna nahota. neukazala vic,nez hanychova ukazuje zadarmo na kazdem mejdanu,mesarosova to same.

(22. 06. 2009 08:27)

anchorar:no podle toho, jak se to veme, jde o to že ty fotky nejsou špatné, ale jak už jsem psal jsou dost laciné a pozy jak u nějakých ku.rvní modelky.... Dost u mě klesla na úroveň houpoučká nány, která si myslí že je nejhezčí.. Jo a nohy fakt hezký nemá ani nemůže, když je má tak malý.. Tobě se třeba líbí a já to beru, ale mě ne.. A mnohem hezčích postav jsem viděl na plavárně.. Prostě obyč..

(22. 06. 2009 08:37)

alain:vis,kdyz nekdo meri 160 cm,tak ty nohy tomu odpovidaji,jeji nohy jsou nadherne,adekvatni postave. u nas na plovarne chodi spousta holka,no byl bych vdecny,aby jedna z nich byla Kristelova,ale bohuzel...

(22. 06. 2009 09:23)

anchorar:ano já vim, že je tak malinká.. proto se mi tolik nelíbí.. je mi jasné, že když měří 167 cm, tak nebude mít dlouhý nohy.. Ale škoda hned by byla hezčí.. Ale osobně si myslím, že je to její kompex a proto se tak fotí.. A prohlašuje: já sem lepší než modelky....

(22. 06. 2009 10:18)

rebel:Katko, jste nádherná žena a ty reakce, co jsem četl jsou jen výplody chorých mozků, či prudérních pitomců. Laciní jsou oni ve svém pokrytectví. Proto jen tak dále a klidně i odvážněji, neboť co může chlapa potěšít víc, než pohled na dokonalé tělo krásné ženy. Dík.

(22. 06. 2009 08:24)

lukamilion:souhlasim,napsal jste to skvele. Ano,presne,my jsme narod pokrytcu s zoufalcu,a predevsim taci se tu negativne vyjadruji,nevyhoda internetovych diskusi je,ze nevite nic o identite dotycneho,a sem pise tech par negativnich veci mozna jedna jedina osoba,ktera si pouze meni nicky. kristelova je hezka zenska,fotky povedene a kazda normalni prumerna modelka jich nafoti milion zadarmo behem kariery jeste vic...katko jen tak dal.

(22. 06. 2009 08:30)

limpidity:Bože, ty její pózy a ty její výrazy jsou stejně tak ubohé a trapné, jako když se podívám na nějaké nafocené mladé holky na libimseti.

(22. 06. 2009 08:24)

drobek:No nic moc,navíc ještě vylepšeno ve fotos­hopu­.Foto­grafe,­zajdi někdy na koupaliště,za 10min najdeš 20 lepších !!

(22. 06. 2009 08:23)

lukamilion:hehehe... to snad nemuzes myslet vazne...chudinko zarliva.....

(22. 06. 2009 08:32)

alain:je nadherna...a fotky taky..myslim,ze Tumovi vsichni zavidi,koho ma v posteli..... dobra prace... a video je jeste lepsi nez fotky.... hezkyyyy

(22. 06. 2009 08:21)

andyflatsher:Pokud se svlékla tak jste nám ty fotky ještě neukázali, protože je to jak módní přehlídka na spodní prádlo a vyslečená moderátorka jaksi nikde. Spíše by jste to měli pojmenovat titulkem "Kateřina Kristelová v plavkách - BOMBA". ale tohle ukazovat, no nevím, nestojí to za nic.

(22. 06. 2009 08:18)

akka:Nelíbila se mi tehdy, nelíbí se mi ani teď.....Řadím ji mezi Mesárošovou, Mašlí­kovou­..Ha­nycho­vou. Naopak, ráda bych se podívala na krásné fotky např. Elišky Bučkové, Jany Doležalové, či Terezky Dobrovolné

(22. 06. 2009 08:13)

alain:katka je v pohode.... fanousku ma dost,a myslim,ze to ze se ti nelibi s klidem prezije.... fotky jsou citlivy a rozhodne nejsou prvoplanovy....

(22. 06. 2009 08:23)

respektk:přesně si to vystihla.. taky jí tak začínám řadit.. Raději bych vyděl tu Janu Doležalovou ta byla nádherná..

(22. 06. 2009 08:49)

respektk:ted jsem četl ten článek a zkalmání pokračuje.. jak píše: svým tělam se neživím a vyhrála jsem nad modelkami a minule jsem vyhrála titul nejhezčí nohy a taky jsem soutěžila s modelkami.. Kateřino nevidíš,jak jseš už trapná a namyšlená... vyhrála jsi pouze, že sotatní modelky si můžeme prohledou kdekoliv ale tvých tolik není.. A o ty nejhezčí nohy si vyhrála pouze, spíš podvodem, protože neznám moc lidí který by dali přednost zakrnělím nohám než krásným dlouhým.. A ted jen už čekám, že mi tvý fanoušci budou sem psát, že to tak není.. No jak pro koho..

(22. 06. 2009 07:56)

akka:Nemám Katku ráda, ale postavu má krásnou...to musí uznat každý, jen ty zakrnělé nohy nevidím..co píše respektk

(22. 06. 2009 08:18)

barieraf:JEJI NOHY JSOU NADHERNY,MRKNI NA VIDEO SLEPCE.

(22. 06. 2009 08:37)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy