DISKUSE K ČLÁNKU

abcd-abcd.....:Trhni si!!

(13. 10. 2014 19:02)

jentakjen-vegeta:A je to tady bum-bac-bum s vocasem teček

(13. 10. 2014 19:03)

jentakjen-vegeta:bum-bac-bum, pohni

(13. 10. 2014 18:54)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 10. 2014 18:50)

dr.banec:Měl jsem toho tolik na srdci a v srdci tolik lásky. Chtěl jsem vás hladit něžným slovem, když ale vidím vy kravajzny vylízaný, jak tapetujete, tak jdu zase do pr.de.le. Nechoďte mi na oči.

(13. 10. 2014 18:50)

jentakjen-vegeta:JDU V TIGRUŠENCE TAPETOVAT, NERVÍKY MÉÉÉÉÉÉ, UBOHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

UŽ TU BYL BUM-BAC-BUM???????????????
dzzz
VŠECHNY VAŠE IDENTITY MÁM NAKRADENÝ
TAPETUJU K KRADENÉ TIGRUSENCE.
HIHI
MYLUJU VOGHTA

(13. 10. 2014 18:53)

jentakjen-vegeta:JDU V TIGRUŠENCE TAPETOVAT, NERVÍKY MÉÉÉÉÉÉ, UBOHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
dzzz
HIHI
MYLUJU VOGHTA

(13. 10. 2014 18:55)

dzzz
HIHI
MYLUJU VOGHTA

(13. 10. 2014 18:55)

jentakjen-vegeta:Myluju i tebe, drbanče, své k svému

(13. 10. 2014 18:54)

tigrusenko:Starostou být nechce
Přes jasné volební vítězství však ambice stát se starostou prý nemá. "Zůstanu u medicíny, politikou se budu zabývat obrazně řečeno až po ordinační době," řekl. Uvítal by místo v městské radě, ve které v minulosti už působil.

Do rumburské nemocnice, ze které právě kvůli neshodám se Švábem před časem odešel, se Vondráček vracet zatím nehodlá. Chce počkat na došetření případu, v němž je už bývalá zdravotní sestra obviněna z vraždy sedmdesátileté pacientky. Krajský soud ji koncem září propustil z vazby.

Vedení nemocnice podalo v polovině září na Vondráčka trestní oznámení pro údajné nadržování a neoznámení trestného činu. Lékař jakékoliv nařčení od začátku odmítá a kroky managementu označuje za účelové. Žádá však řádné vyšetření celého případu.

Vrátí se až po vyšetření případu
"Teprve potom bych se mohl do nemocnice vrátit. Aby mě nikdo nemohl obvinit z nějakého ovlivňování," uvedl. V případu je nadále veden pouze jako svědek, který zajistil rozhodující důkazy.

Obžalobě naopak čelí Šváb, který zřejmě kvůli tomu figuroval až na posledním místě kandidátky hnutí Rumburáci.cz. Hlavní líčení v případu údajného útisku, podněcování k trestnému činu a vydírání mělo u děčínského soudu začít minulé úterý. Šváb se však omluvil ze zdravotních důvodů. Soudní jednání by nově mělo začít 30. října.

(13. 10. 2014 18:47)

tigrusenko:Starostou být nechce
Přes jasné volební vítězství však ambice stát se starostou prý nemá. "Zůstanu u medicíny, politikou se budu zabývat obrazně řečeno až po ordinační době," řekl. Uvítal by místo v městské radě, ve které v minulosti už působil.

Do rumburské nemocnice, ze které právě kvůli neshodám se Švábem před časem odešel, se Vondráček vracet zatím nehodlá. Chce počkat na došetření případu, v němž je už bývalá zdravotní sestra obviněna z vraždy sedmdesátileté pacientky. Krajský soud ji koncem září propustil z vazby.

Vedení nemocnice podalo v polovině září na Vondráčka trestní oznámení pro údajné nadržování a neoznámení trestného činu. Lékař jakékoliv nařčení od začátku odmítá a kroky managementu označuje za účelové. Žádá však řádné vyšetření celého případu.

Vrátí se až po vyšetření případu
"Teprve potom bych se mohl do nemocnice vrátit. Aby mě nikdo nemohl obvinit z nějakého ovlivňování," uvedl. V případu je nadále veden pouze jako svědek, který zajistil rozhodující důkazy.

Obžalobě naopak čelí Šváb, který zřejmě kvůli tomu figuroval až na posledním místě kandidátky hnutí Rumburáci.cz. Hlavní líčení v případu údajného útisku, podněcování k trestnému činu a vydírání mělo u děčínského soudu začít minulé úterý. Šváb se však omluvil ze zdravotních důvodů. Soudní jednání by nově mělo začít 30. října.

(13. 10. 2014 18:46)

jentakjen-vegeta:pá pá, kinki

(13. 10. 2014 18:43)

jentakjen-vegeta:bum-bac-bum:jaký zavřít, nejdřív jim rosekat držky, zlámat pracky a pak je teprve zavřít- takové ***, co dneska chodí po ulicích- a koukám jak chodí lidi okolo... jo to jsou ti naši skvělí synáčci

(13. 10. 2014 18:41)

jentakjen-vegeta:

(13. 10. 2014 18:42)

jentakjen-vegeta:a prohrála jsem, jdu vařit guláš a diskutujte k Ádovi

(13. 10. 2014 18:39)

jentakjen-vegeta:.......-

(13. 10. 2014 18:38)

jentakjen-vegeta:JSEM ZASE ZA PÝČU, KONEČNĚ, JDU V TIGRUŠENCE TAPETOVAT, NERVÍKY MÉÉÉÉÉÉ, UBOHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

DZZZZZZZZZ
HIHI
MYLUJU VOGHTA

(13. 10. 2014 18:38)

jentakjen-vegeta:JSEM ZASE ZA PÝČU, KONEČNĚ, JDU V TIGRUŠENCE TAPETOVAT, NERVÍKY MÉÉÉÉÉÉ, UBOHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

DZZZZZZZZZ
TAPETUJU K KRADENÉ TIGRUSENCE

(13. 10. 2014 18:36)

DZZZZZZZZZ

(13. 10. 2014 18:36)

(13. 10. 2014 18:35)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy