DISKUSE K ČLÁNKU

zandacisarova:http­://www­.bles­k.cz­/div­kale­ta2010­?acti­on=pro­file&­id=105

(26. 08. 2010 20:15)

sovageorg:Hubené a vychrtlé ať se nad sebou zamyslí a pózujou jen doma před zrcadlem....

(26. 08. 2010 06:51)

luboze:citala som tak zbežne názory..
ja mam cely život problem s vahou a to s nizkou..hubena som po rodicoch...a nelibi si mi to,co nadelám..168 cm 46kg...tazko pribberiem a jem normálne,dost casto mi vytrávi,takze jem vela bielkovin ovsenych vlociek...niektore za to ze sme chude,naozaj nemozeme,a dotkne sa ma to vzdy ak niekto s velkym zadkom a namyslenym nosom ma nazve anorek­tickou­...po­tom ja mam pravo povedat,ze nie kazdy moze mat velky zadok velkosti XXL...nad tym by sa niektorí ludia mali zamysliet,co je v ramci slusnosti...a ak mozem doporucit kazdej,ktorej sa to dá...nedrzte drasticke diety,ziadne diety,ak ste celkom hubene..ja som pri svojich nikedajsich 50 kg dostala zapal trojk.nervu a zhubla jsem na 43 kg...a potom z toho,ze som nemala dostatok zivin,hlavne dostatok hormonov,ktore sa tvoria z tukov...dostavilo sa autoimunitne ochorenie typu diabetes melitus,prveho typu na inzulinovej pumpe...takze prosim redakciu,aby neodsudzovala zeny ,ci uz chude,alebo moletne,ono to ovplyvnuje vsobecnu mienku,napriklad aj na strednych skolach,kde sa teenagerky vdaka vymsmeskom mozu stat anorek­ticka­mi,bu­limic­kami vdaka tak primitivnym clankom ako pise denodenne blesk.,..sami si protirecite a zahravate sa niekedy s tym do coho sa starat nemate...vasa divka leta a tie fotky dievcat ci naivnych zien..hranicia zo zakonom ..zena zakryvajuc si genitalie rukami je u mna obacajna cundra,ktora sa dokaze predat za par kacek a par minut zviditelnenia sa

(25. 08. 2010 22:11)

klarusinka:a víte, že se dá hlasovat až 15 x po sobě každou hodinu?

(25. 08. 2010 22:02)

zamlzena:ale ty tři ala Magda Vatra (kdo četl Waltera Scotta/ , dcera čarodějnice, jsou odvážné,když si myslí,že by mohly uspěti v soutěži.....stejně tak ona baculka , ale člověk má mít smysl pro humor!

(25. 08. 2010 21:34)

xhappy:No to je čtení,když jsou ženy silnější jsou to podle těch hubených vepřnice, které se jen cpou a když se objeví hubené tak jsou opět uražené,že nepřiberou i když jedí? Každy jsme nějaký a každému se líbí něco jiné. Ale drbaní a urážení jde tady všem nejlíp.

(25. 08. 2010 20:48)

klarusinka:taky jsem se zůčastnila soutěže, ale když se tak koukám, tak zjišťuji, že tydlecty holky co jsou na prvních 2 stránkách nemám šanci dotáhnout no a tak učiním alespoň šťastnou jinou dívku Radka Skácelová, má odemě podporu, prohlídla jsem si galerii všech holek na první stránce a tato slečna má u mě sympatie a hlasy, hlasujte taky pro ní

(25. 08. 2010 20:19)

tequila7:Už se na to nemůžu dívat, co soudíte člověka že má podváhu, mám 178 cm a 54,5 kilo, jím normálně 6x denně a nedělá mi problém zajít do fast foodu ani nic podobného, mám rychlý metaolismus a svojí postavu jsem zdědila po rodičích, kteří jsou odjakživa štíhlí. Tak pardon že nevypadám jako prase a jsem štíhlá, ukamenujte mě za to! Nikdy jsem neřešila svou váhu..ale pokud bych měla 90 kilo, tak opravdu nežeru a už vůbec bych se nehlásila do takové soutěže! Slečna nemá soudnost..jsem přesvědčená, že štíhlá děvčata se určitě líbí víc než takové machny!!!Mojí sestře je 37 let a má 60 kilo a slečně, které je 22 let by opravdu při normálním způsobu života nemohla mít skoro metrák..takže si nechte kecy, že hubené holky nežerou, já v životě dietu nedržela a držet nebudu, já nemám 92 kilo!!!Děkuji nashledanou chytrolíni

(25. 08. 2010 18:28)

zirafa:

(25. 08. 2010 18:32)

i626:Klid. Jak už jsem psal, kdyby tlusťošek bylo v soutěži dvacet a jejich fanoušci mezi ně museli hlasy rozdělit, tak mají pár stovek hlasů a živoří někde na chvostu..

(25. 08. 2010 18:33)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 08. 2010 20:04)

carodejnice398leta:

(26. 08. 2010 14:30)

carodejnice398leta: souhlas!!

(26. 08. 2010 14:30)

arnold__:Jsi naprosto uplne mimo,jsi dost urazena.Sama jsi soudnost ztratila.Nechapes zakonitosti lidskeho tela,jsou zeny ktere proste hubene dle tebe nejsou a pritom se stravuji primerene a sportuji.Jsou jasne i hubeni lide ktery jedi hodne a nepriberou na vaze.Nejdrive si vylec svuj mindrak ktery asi mas dle prispevku.

(11. 09. 2010 11:55)

routie:Tak to pardon, netušila jsem,že hovořím s někým nevyzrálým.To tě potom omlouvá

(25. 08. 2010 18:11)

i626:To jsem rád

(25. 08. 2010 18:17)

routie:K jednomu tvému vzkazu.Já si na nic nehraju, jen mi povrchnost některých lidí.Já se o sebe starám, přispívám do diskuze jako ostatní.Stejnou radu bych mohlá dát i tobě.A Dotyčnou slečnou opravdu nejsem.

(25. 08. 2010 18:27)

i626:Když ti vadí povrchnost, tak to máš holt smůlu. I když vlastně ani nevím, v čem ta povrchnost má spočívat, obvzlášť v diskusi k soutěži, ve které jde o výběr holky podle fotky a tělesných parametrů...

(25. 08. 2010 18:40)

andreas88:Baculka nebo štíhlá? Kdo má právo být v dívce léta? Myslím, že všechny. Jsem tam i já a řadím se právě k těm hubeným: 165 cm, 42 kg a prsa rozhodně mám. Nevím, proč zařazujete všechny hubené holky do kategorie, že nejí. To vůbec není pravda, já jím 6x denně a to pořáděné porce a dle sdělení lékařů jsem také v pořádku. Takže každý je takový jaký je - originál a každá z nás má šanci.
Andrea S.

(25. 08. 2010 16:54)

i626:Po pořádným promu se Blesku podařilo na první místo protlačit obézní babu (ne, opravdu nemá běžnou postavu, kejhejte si jak chcete), nicméně pořád mají ostatní kočičky v součtu těch hlasů řádově víc, takže smůla. Být tam tlustoprdek dvacet, tak se krčí s pár stovkama hlasů někde vzadu.

(25. 08. 2010 16:52)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy