DISKUSE K ČLÁNKU

denaaa:marishko, nevím jaké máš problémy a hlavně proč mi nadáváš... A jestli nevíš, že BMI 31,5, které má ta propagovaná slečna, je jednoznačně důkazem obezity, tak to je mi tě líto. Jasně, jsou i horší a jestě obéznější, ale "krev a mlíko" je o něčem jiném, tak tady neplivej nesmysly. Jinak díky za tvé obavy, ale neboj, já na sebe dávám pozor už více než 30 let a "obézní prasnici" se rozhodně nepodobám. Přeji ti více klidu a méně hysterie

(25. 08. 2010 18:03)

zirafa:podle tvý hysterická reakce usuzuje, že jsi taky jak bečka sádla.....pardóóón, krev a mlíko!

(25. 08. 2010 18:08)

zirafa:..usuzuju...

(25. 08. 2010 18:08)

routie:Může to být jen někdo, komu vadí neskutečá povrchnost

(25. 08. 2010 18:10)

denaaa:Také si myslím, že té prostorově výrazné dívky se zastávají zejména podobně stavění lidé, protože jsou rádi, že v tom nejsou sami a rádi by, aby někdo obdivoval či opěvoval i je, protože zatím to tak určitě není, až na výjimky teda - a klidně to tady napíšu naplno ikdyž po zkušenostech očekávám, že tu zas budou lidé nadávat, jaká jsem husa atd.

(25. 08. 2010 18:17)

zirafa:denaaa, přesně tohle si o těch zastáncích taky myslím....

(25. 08. 2010 18:30)

arnold__:Ty jsi mozna krasavice jak z koncentraku.

(11. 09. 2010 12:01)

zirafa:

(25. 08. 2010 18:05)

routie:Co vás na tom tak žere že tam je?Zabírá vám snad místo?Nikde v pravidlech nejsou dány parametry, kolik by dotyčná měla vážit, měřit a jaké by měla mít míry.Když neustále řešíte, že má BMI v mezích obezity I, proč se nezabýváte i tím, že tam jsou holky s BMI kolem 16?to je celkem dost hluboko pod hranicí normální váhy

(25. 08. 2010 18:15)

denaaa:routie, já myslím, že nechápeš, vo co tady go... Mi je zcela fuk, kdo se tu přihlásil a jak moc je pyšný na své mohutné tělo, ale přijde mi trapné, tady vyzdvihovat tuto soutěžící a navíc ještě tlumočit v článku, jak že je oblíbená a většina lidí se jí zastává... Na druhou stranu dnes zas otisknou dívky snad s nejniží hmotností, aby lidé ještě více podporovali tu obézní boubelku, co tak "zdravě" vypadá, ... Už chápeš, nebo ještě ne? Toto je propagace důsledku přežírání a nezdravého způsobu života, který se u nás rozmáhá a má katastrofální následky, tahle holka potřebuje pomoc a ne obdiv, který povede nejspíše ještě k dalšímu jejímu tloustnutí

(25. 08. 2010 18:25)

routie:Já to chápu velmi dobře.A chtěla bych jenom zopakovat, že to že je holka hubená, ještě nemusí znamenat že nejí, třeba to má geneticky.A stejně tak u holky s nadváhou to automaticky neznamená, že se jenom přežírá.

(25. 08. 2010 18:31)

denaaa:routie, nejsem odborník, ale naprostá většina obézních lidí si za to může sama. Slečna sama píše, že na jídlo nemá moc čas, tak asi když si ho pak najde se.že.re pak půlku prasete a nemůže se divit, že si tělo dělá zásoby na horší časy. No ale pokud má čas na všechno, co dělá a stíhá, možná by mohla vzít rozum do hrsti a začít makat na tom, aby se příště vůbec vešla do záběru. A myslím to vážně. Víš, hodně lidí hlavně v USA, kteří jsou také nejdřívě "krásně boubelatí" a nezdravě stravují, časem zjistí, že ani nesleze z postele a váží přes 2 metráky, to už je pak na všechno pozdě

(25. 08. 2010 18:58)

lonicera:Samozřejmně, že i boubelky mají právo soutěžit. Většina žen časem přibere a i přesto jsou pro své partnery těmi nej ženami. Někomu se líbí štíhlé, pro jiného to jsou vychrtliny, jinému se líbí boubelky a pro jiného maji nadbytečná kila. Nechte, ale všem ženám prostor pro jejich odvahu soutěžit, ať už jsou štíhlé či boubelky.

(25. 08. 2010 16:07)

grillus:Ten čtenář se sušenýma švestkama jsem byla já, redakce si to upravila po svém, ale tak.... Jestli by měly holky přibrat a pak se ukazovat? To bych řekla, že je jejich věc, pokud si připadají krásné, proč ne, ať se ukážou Každá holčina by měla mít šanci. Dnes nejsou jen diskriminace 90-60-90, ale také výška, aby ta ramínka na šaty byla stejně velká.... Ženy pod 175 cm můžou zapomenout.... Paradoxem je počet různých miss a modelek, které sice mají ideální míry, ale většina musí na plastické operace prsou, aby vůbec při svém BMI nějaká prsa měly....

(25. 08. 2010 15:33)

majkl:Hubené holky jsou ok. Myslím že tak by to mělo vypadat.Kdyby si tak vzaly z nich příklad takové bečky jako je ta tlustá lucka co nemá soudnost.

(25. 08. 2010 15:28)

routie:Takle vyzáblé holky ti připadají v pořádku?Vždyť mají tělička skoro jak děti

(25. 08. 2010 15:59)

cert:A o to právě takovým jde... ;-)

(25. 08. 2010 16:39)

marishka:Náš vychrtlý majkl asi obchází školky a tam slintá nad 20 kilovýma holčičkama

(25. 08. 2010 17:02)

routie:No chtěla bych vidět tu jeho křehulku...neříkal kolik jí je, tak kdo ví

(25. 08. 2010 17:25)

i626:

(25. 08. 2010 16:54)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy