DISKUSE K ČLÁNKU

tommas99:Lidi neblbněte a hlasujte třeba zde:
http­://www­.bles­k.cz­/div­kale­ta2010­?acti­on=pro­file&­id=993­&ok

(27. 08. 2010 13:20)

bibiannkaa:Tak tuto dívku by měli vyloučit za podvodně získané hlasy

(27. 08. 2010 13:55)

hzora:nevím proč pro podvodně získané hlasy? já pro ni také hlasovala a to nevážím tunu ,ale mě byla sympatická, obdivovala jsem její odvahu právě proto ,že kdejaká anorektická koza ,která neuspěla i přesto ,že se tam válela nahá a vypadala jako by právě vypadla z Lea, to neunese a píše sprostý bláboly.kyselé hrozny,co?

(01. 09. 2010 09:10)

fufnik:a proč? velký fanoušek?? každý dá hlas komu chce,tak nepropagujte jen jednu

(31. 08. 2010 13:32)

tommas99:To sem zvědavej kolik lidí pak pro ní bude hlasovat SMSkama, když to bude za prachy. Aby neskončila 50/50

(27. 08. 2010 13:19)

marmelada:jak šly časy, tak se náhled na krásu měnil, takže třeba se zase pomalu mění a my .jelikož se méně hýbáme / vždyť mladí mají dneska už všechno na čudlíky/ jsme prostě tlustší než naše prababičky, které praly na valše, v kuchyni byla spousta ruční práce ,zatápění, nošení vody. Dnes se něco zmačkne a hotovo, pak někdy jdeme do fit centra, ale ne všichnyi a dost často.Jsou země,kde se tlustá žena obdivuje, protože se předpokládá že se má dobře, je bohatá a působí luxusně. Nemusí se chodit daleko, napříkald i leckde na Balkáně. Protože žijeme tady jinak a jsme tlustší, začne se možná měnit a přizpůsoboat i náhled na krásu.... Koho prosím baví chodit na liposukce? Těžko, je to pro mnéhé jen nutné zlo, taks e ho třeba podvědomě budeme toužit zbavit.

(27. 08. 2010 13:16)

hanja:být hnusná,mě se příliš vyhublý holky taky nelíběj.Navíc tahle slečna - jak vidět,je tak celkově stavěná,má k silnější postavě sklon.
Ale přesně ji vidím,jak bude vypadat za 10-20 let,a to už moc pěkný nebude.
Na druhou stranu může mít spokojenější život něž někdo hubenější.Ono v postavě všechno není.

(27. 08. 2010 12:59)

levcik:ano, sluší jí to, je hezká, ale naprosto normální tuctová holka, kterých je na ulici plno. Myslím celkovou vizáž, ne je kila. Co u ní ale postrádám, je charisma. Hoka která má obličej jako panenka, nemusí být notně tak krásná jako ta, které z obličeje něco vyzařuje. Soutěž krásy nemá být jen o mírách, ale celku. Tahle soutěž Blesku je totální kravina, protože se tu řeší jen váha a protěžuje se tu uplně hloupě plnoštíhlá tuctová holka, jen aby jste si zahráli na samaritány nebo proč?

(27. 08. 2010 12:46)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:46)

evca123:Klasicky si zde každý (nebo spíše každá) přihřívá polívčičku dle vztahu k vlastnímu boubelatému či naopak dietami a odříkáním "pěstěnému" vzhledu. Otázka koho si kdo všimne díky jeho vzhledu a nebo platinové platební kartě je celkem zbytečná, ne? Každý máme jiné chutě a jiný vkus. Nicméně si myslím, že právě Lucka není osoba, která by v mnoha lidech vyvolala onen velmi příjemný pocit z pohledu na něco krásného... Ale já nehlasuji a jen nahlas přemýšlím

(27. 08. 2010 12:25)

milanlimo:vcelku souhlas. Vkus se liší. Nicméně, koho přitahují hodně tučné osoby, pak už to možná je nějaká .... filie, ne?

(27. 08. 2010 12:45)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:46)

andik.ha:Naopak myslím, že jí to sluší. Všichni mužský podle playboye a všech těch reklam si myslí, že když nebudou mít dvacítku s mírama 90,60,90 tak nejsou in. Zrovna jsme se koukali na film pro pamětníky a ty ženský byly takový kyprý, fajn a připadaly mi spokojenější. Nechápu kam se ženeme. Je pravda obezita je hnusná, ale na druhou stranu kdyby nebyly ty nemožný reklamy a žilo se bez stresů tak jsme fajn ženský. Já jí fandím a chlapy sex s takouvou je mnohem hezčí věřte mi než s tou jestli řeší zda nemá náhodou celulitidu....

(27. 08. 2010 11:48)

milanlimo:Stavíš tu extrémy. Je ještě něco mezi slepicemi z plejboje a slečnou se silnou nadváhou, nemyslíš?

(27. 08. 2010 12:11)

i626:Mám nejradši, když ženská mluví za chlapa. Ba co víc, za všechny chlapy. Já osobně neznám žádnýho chlapa, co by si vybral radši tuhle diskutovanou namísto jakékoli z prvních míst, dokonce neznám ani jednoho, co by se za ní na ulici otočil. (i když v obličeji je celkem pěkná)
Taky není nic blbějšího, než neustále používat demagogie typu dvacetiletá blondýna 90,60,90 nebo anorektička. Chlapi co znám nepotřebují 90,60,90, ani netouží zrovna po anorektičce, ale netouží ani po 90-ti kilové ženské, co při chůzi tře stehny o sebe. Tak to prostě je, i když se ženský snaží tvrdit opak a mluvit za chlapy.

(27. 08. 2010 12:25)

akilus:Nechápu některá individua co sem píší.. sama mám mírnou podváhu, ale to už mám od mala.. prostě zděděná dispozice.. a to samý může mít i Lucka a nemusí to být "obžerní monstrum co je líný hnout svou ***í"... že se nestydíte.. jen měla odvahu se do týhle soutěže přihlásit.. žádná jiná s Lucčinýma dispozicema by to neudělala, protože by se bála těch blbých narážek, kterým Lucie čelí dle mého bravurně.. neni ani tak tlustá jak tu někdo píše.. věřte, že znám mnohem horší případy u kterých to je opravdu ze zdraví.. léky.. zdravotní problémy.. ono se to načte a hned mnáte "pár" kil jak nohoře tak i lehce dole... nechci se tady zastávat lidí při těla, ale taky byste si někteří mohli někdy koukat do pusy... až k nevíře co z vás vypadne... když je Lucie takhle spokojená tak je to to hlavní... ji snad závidíte, že ji tady takhle někteří pomlouvají?!

(27. 08. 2010 11:36)

milanlimo:OK. Možná se tak narodila (možná je to Mejbelín Ale co je vlastně "dívka léta"? Doposud byla tato soutěž a podobné blbiny stavěny jako přehlídka holek, z nichž si snad asi nejvíc chlapi mají vybrat tu, za kterou by se otočili, když ji potkají na koupališti nebo na ulici,ne? Nic jiného, než jak vypadají, tu nepředvádí. A to tato slečna, i když může být super pro rodinu, vynikající tam či onde, prostě není. Nebo jsem prostě neznal vkus většiny národa

(27. 08. 2010 11:42)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:48)

ochman:,,protože o ní BLESK nepsal články !! Letos si jí BLESK všiml protože natočila parodii na jenu nejmenovanou trapku !!!

(27. 08. 2010 11:29)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:49)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy