DISKUSE K ČLÁNKU

i626:Otázka "Dělají Lucii Špačkovou právě kila navíc zajímavou a mezi ostatními dívkami nepřehlédnutelnou?"
Odpověď: Ne, nepřehlédnutelnou ji dělá vaše debilní promo, kdy ji na první stranu tlačíte den co den horem dolem, přitom je to naprosto tuctová tlustá holka, která pouze těží z toho, že je tam takováhle sama. Být jich tam podobných 10, tak mají smůlu.

(27. 08. 2010 11:21)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:49)

milanlimo:Pro tuto slečnu, nechci se jí nijak dotknout, hlasují:
1) zřejmě nesilnější skupina jsou recestisté,
2) lidi, kterým jdou silně na nervy ony slečny, které se považují za princezny nebo všemožně špoulí pusy, různě se kroutí a vystrkují prsa,
3) asi silná skupina lidí, kteří mají silnou nadváhu (ta slečna nemá PÁR kil navíc) a sami z toho mají komplex, tak si myslí, že vítězstvím v této soutěži jedna z nich "něco konečně dokáže"
Pravda je asi taková, že boubelek a boubelů bude čím dál tím víc. Sám mám docela strach, že za pár roků, až syn a dcera trošku povyrostou, budou těžko hledat kamarády, kteří si s nimi půjdou třeba zapinkat tenis, pingpong nebo zakopat na plácku. Nezbude než je někde zapsat v klubu. Mám docela strach o medián nové generace, playstation, facebook, twitter, fastfood. Třetina dětí už teď neudělá obyčejný kotoul. Tloustnoucí individua, kterým pak chybí radost z pohybu a pak se snaží odlišit různými EMOstyly, konzumem, šikanováním a tím, že víc vydrží na "kalbě". Možná jsem příliš pesimistický, když na hřišti někoho vidím, tak jsou to třicátníci nebo děcka z klubů

(27. 08. 2010 10:46)

zirafa:

(27. 08. 2010 11:12)

baruska12:no, ve většině věcí máš pravdu, ale já osobně jsem pro tuto slečnu hlasovala taky, a to mám na 160 cm 58 kilo, a nehlasovala jsem pro ni ani z recese, ani z otrávenosti nad "našpulenými" slečnami, ani si neléčím mindráky. Hlasovala jsem, protože obdivuji Lucčinu odvahu jít proti trendům a myslím si, že spoustě dívek nespokojených se svou vahou by právě takové dívky mohly pomoct otevřít oči...jen tak dál, Lucko!!

(03. 09. 2010 14:51)

jaaaa:protoze ty kocendy tam jsou jak preskopirak jedna jako druha.

(27. 08. 2010 10:43)

pizza:Lucka se mi libi i pres ty kila co na sobe nosi.Dala bych ji za odvahu zaradit se mezi ty tisice stejne vypadajicich modelek.Je fakt ze na fotce po fotomontazi nijak nevybiha z davu.Rada bych reagovala na soudy,ktere odsuzují lidi,kteri maji vic nez 50 kilo.Slecnu neznam a nevim jak vypadala dejme tomu pred par lety.Ze je clovek pri tele neznamena,ze se nutne musi prejidat.Muzou to byt jak zdedene dispozice,tak treba i nejaka nemoc.Sama mam dvacetiletou dceru,ktera by mohla byt modelka,ale během par let pribrala díky antikoncepci a taky díky zhorsené funkci štítné žlázy.Lucka ma par kil navic ale to z ni nedela podradneho cloveka.Je pravda,ze pokud bude mit dite,muze se stat ze bude mit zdravotni problemy.Ale odkud vime ze bude mit dite.A taky si myslim,pokud jeste nema kluka,tak urcite nekde na ni ceka nekdo kdo ji bude milovat ne pro to jak vypada ale pro to co je v ni.Neni malo lidi kterym se libi boubel­ky.Luc­ko,drz­im ti palce a nenech se odradit lidmi,jejichz zivot se smrsknul na modu,diety a posuzovani lidi kolem sebe.Zijes svuj zivot,ne jejich.

(27. 08. 2010 10:37)

poradkyne:Jasně, proč by by holka lehce při těle nemohla do této soutěže... Je to hezká,usměvavá slečna, která se nebojí,má odvahu a to, že má pár kil navíc nikoho neopravńuje ji soudit a řadit ji do škatulky tlustych.
Vyhublách kostanatých zadků je všude plno, všechny stejné, kam je postavíte, tam stojí... A pak mají pocit, že když odhodí veškere zbytky oblečení, musí zakonitě vyhrát. TAková pitomost.
DRŽÍM LUCCE PALCE!

(27. 08. 2010 09:54)

kacka2010:ale slecna ac moz hezka je doopravdy tlusta.nerikam,ze ma byt vychrtla,ale tohle taky neni dobry.I kdyz me hlasy ma.Hezkej den vsem

(27. 08. 2010 08:55)

quasimodo:Jak jiz nekdo psal , zenska ma byt krev a mliko. Ty reklamy na hlad co na nas tlemi z kazde reklamy, z filmu atd nejsou muj salek kavy. Nikomu je neberu,ale kdyz si na babe nemam na co sahnout, tak je to o nicem . Jak rika jeden muj kamarad....Vsecko po mame, jen kozy po tatovi

(27. 08. 2010 08:51)

sassy:Docela by mě zajímalo, jak sami vypadají lidi, kteří jí fandí. Být jak obézní, tak být vychrtlý je oboje extrém, který by se neměl podporovat. Možná má odvahu a obrovské promo Blesku, ale to je asi tak všechno. Samozřejmě, že po ulicích neběhají samé štíhlé modelky, ale je rozdíl nadváha 5,10 kilo a 25. Teď je možná vysmátá a je na sebe hrdá, ale čím bude starší tak z nadváhy plyne řada zdravotních omezení a není jí rozhodně co závidět. Navíc jí nikdo, jak to líčí blesk nekřivdí, ale očividně každý názor, kdy ji někdo neuctívá jaká je to holka šikovná, je špatný. A vkus je různý, ale kolik ze 100 chlapů se raději otočí za holkou s normální štíhlou postavou a kolik za slečnou, co buď musí maskovat špeky volným oblečením, nebo se nestydí a přelívají se jí přes oblečení?

(27. 08. 2010 08:45)

quasimodo:mno nevim, ale nikdo nepise ze kdyz ma jiny nazor je ten spatny. Pokud dobre ctu, odsuzuji se vulgarity a zesmesnovani. Jinak nevidim, ze by se ji prelivaly speky.
no a jak vypadam? zdravych 90kg, proste nejsu liny se nazrat

(27. 08. 2010 08:56)

sassy:Mě jak vypadá nijak nepobuřuje, ale stačí se podívat, že v každém čísle blesk zesměšňuje holky co jsou buď hubené, nebo tam jsou nahé, nebo špulí pusu apod., ale někdo se naveze do téhle a už je z toho celý článek, založený na reakci pobouřené fanynky. A jak se musí cítit ty ostatní holky, co jim tam někdo nadává do kačerů a prostitutek. A špeky jí nepřetékají jedině z toho důvodu, že jsou tam tři fotky, kde to maskuje oblečením. A na ulici by byla zcela nezajímavá a zapadla by v davu, ale tady z ní udělali královnu. Ať si kdo chce říká, u mě mají podporu holku, co jí normálně, cvičí a starají se o sebe a ne někdo kdo ať už nejí nebo jí tak, že neví kdy má dost a je líný pohnout zadkem, to je oboje velmi snadné.

(27. 08. 2010 09:07)

carodejnice398leta:

(28. 08. 2010 21:51)

macam:me se taky moc libi kdyby nemela pritele tak ji poslu telefon

(27. 08. 2010 08:26)

bleskovomilenka:a číslo účtu by nebylo ???
néé taky jí moc fandím už od začátku

(27. 08. 2010 08:35)

tony1978:Lucka je moc pěkná holka.Nemám rád vychrtliny.Moje manželka je taky krev a mlíko a jaká je to kočka.Lucce přeju aby zvítězila a nandala to anorektičkám,které věčně drží nějaký diety.Držím palce

(27. 08. 2010 08:23)

houston:Já osobně jí držím palce.I já jsem nikdy nebyla úplně štíhlá,ale taky ne obézní.Vím,ze své zkušenosti,že je hodně lidí kterým se dívky trochu při těle líbí.Každý jak modelka vypadat nemůže.Každý chlap se určitě rád podívá.Hlavně,musíš mít sebe důvěru.A chodit s hlavou na horu.Přeji hodně štěstí.

(27. 08. 2010 08:15)

krkoun:Těch vyskákaných vyhublin už bylo dost, jsou nechutný!!!

(27. 08. 2010 08:14)

monika91078:drzim palce a souhlasim tady s milo

(27. 08. 2010 08:11)
Zpět na Blesk.cz