DISKUSE K ČLÁNKU

sojam:pane boze, dzte me!!!

dalsi extremista...kolik myslis ze je v soutezi registrovano 2metrovejch holek??

(12. 09. 2010 17:29)

Shelby16:takhle měla znít správně ta soutěž, nic lidsky proti obézním holkám nemám, ale tlustá p r d e l široká jako vrata od stodoly, moc estetická teda není

(05. 09. 2010 14:26)

soica.flatulescu:souhlas.Je to hnus,velebnosti.

(05. 09. 2010 14:51)

kkajus:jde vidět že vaše inteligence je na urovní ??? By mě teda zajímalo co je pro Vás estetické .. to máte to samé když chcete obejmout holku která ma 40kg a sahate jen po kostech ?? To taky asi moc esetetické není a ani přijemne ??? Nemyslíte ..Nevím , kde to dneska spěje . když se dneska rozhoduje jen o vzhledu a jak člověk vypada ....
Ja Sabinu osobně znám už spoustu let .. A musím říct , že veselejší a usměvavou a upřimnou holku sem neviděl ... a to jestli má o to kilo¨navíc ,, vůbec nejde ..Protože rozumný člověk si všíma jiních věci než je vnějšek ....

(05. 09. 2010 15:26)

sojam:hele ty genie!!

vidis tam nekde zminku o 40 kg holcicce?? ja teda ne...

(05. 09. 2010 20:24)

ochman:sojame uveď nám své míry,výšku,váhu a ještě výšku bankovního konta !!!

(09. 09. 2010 16:44)

zirafa:hele, ty si objímej žok sádla, když se ti to líbí, , jiní rádi objímají NORMÁLNÍ holky, které nemají 40 kg.....

(05. 09. 2010 21:34)

mujboze:...tož, na světe je ca. 600 fobií a jedna z nich, úchylka se přežrávat je ta nejrozšířenější...

...blbý by bylo, dyby její frajer, co ujíždí na tuk a sádlo si nezvyk, že musí nakupovat tuny a ještě přitom strávit 3/4 dne, aby ji ty tuny zmizly v dutině břišní...ale láska přenáší hory a tusťošky sou poživačnější, tak si aspoň frajer užije toho tuku i v posteli...

...nic ve zlým, každej je strůjcem svýho štěstí ( i zdraví i délky života... )

(05. 09. 2010 09:55)

valdis:Velice hezká žena!!
Frajer si vždy lépe užije na měkým polšťaři, než na hrbolaté desce !!!
Oblejší lidé jsou veselejší, srdečnejší, mají více že života, vež tí nervozní a véčne ufounení vychrtlíci!!
Co se týka zdraví - tam je to naprosto idividualní, nikde není potvrzeno, že vychrtlíci žijí déle. Pokuď ano, - velice rád vyměním 80 let odříkaní a mzrutosti za 70 let veselosti a pohody!!!

(05. 09. 2010 10:10)

mujboze:Da core !
Máte tam jen jednu chybyčku - stejně tak jak tukoví lidi jsou "hrbolaté desky" nebo "ufounění vychrtlíci", který zmiňujete - vobojí úchylka.

( Koukněte třeba na dnešní Helenku -Dívku dne - neříkám, že je to zrovna můj typ a už vůbec ne vystrkovat kozy nebo švestku - ale proč nemít takovouhle postavu plus-mínus? )

(05. 09. 2010 10:23)

valdis:Helenka má hrubší stehna, než pas, je to normalní ?? Vypada jak mutant!!

(05. 09. 2010 10:34)

nema.a:Jo, je to normální

(05. 09. 2010 10:37)

slovakia37:Nehnevaj sa, ale makky vankusik je dobra vec ale velryba? To uz je trosku silna kavicka. A neviem naco je pysna Sabina, ved clovek ma jest a nie zrat!
A o vychrtlikoch sa nebavme, bavme sa o ludoch, ktori normalne jedia a su v pohode a neodriekaju si nic. No a ked ma Sabina pohodu, tak to je jej vec, len aby este po tom smiechu neprisiel za par rockov plac.

(05. 09. 2010 11:04)

nema.a:Asi tak: Až tlustí budou hubení, hubení budou studení.

Kecáš tu hrozný blbosti... Ale příjde nějaká vážná nemoc a každý by udělal všechno pro váhu o dvacet kilo vyšší... Ale už je pozdě.

Copak vám vůbec nedochází, že těmito urážlivými výroky každé vámi tak nenáviděné boubelce jen přiděláváte další a další hlasy? Už to není o váze, ale o tom že nesnášenlivost není tolerována. Díky za to

(05. 09. 2010 10:17)

mujboze:Nezlobte se -
ale jednou sem byl, coby hodně mladej jinoch a sexuálně hodně nadrženej s jednou hodně boubelatou bobelkou - no a co se nestalo?

Voba sme si dali do nosu a boubelka mě svedla, čemuž sem se, coby mladej nadrženej jinoch vůbec ale vůbec nebránil, ha, ba navopak
Ovšem to sem neměl dělat - usnuli sme voba dva na zemi na koberci - jenže !
Já vůl se probudil první a ??

Moje tělo pokrývala obrovská rozlitá neforemná hmota tuku, držená jen kůží...ty bláho, zdrhnul sem v okamžiku, zatím co vona hlasitě a v pokoji a míru chrápala.....
Tolik na vysvětlenou.
Váš

(05. 09. 2010 10:52)

mujboze:...Nebylo to tak drsný, jako na tý fotce ale pro mně stejně děsný...

http­://www­.ablo­ad.de­/img/s­pici_­boubel­kapqt9­.jpg

(05. 09. 2010 10:57)

zirafa: tak to je síííla!!!

(05. 09. 2010 13:45)

nema.a:Takže tato soutěž je o vašich traumatech z dětství? Na alkohol se přece nemůžete vymlouvat... Nebo vám to až tak vadilo...

Ale mám podobný zážitek... Tomu klukovi byly vidět žebra když ležel... No už jsem neusnula... Jen ráno já neutekla, ale normálně jsme si dali snídani a pak navždy pá

(05. 09. 2010 11:07)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 09. 2010 11:22)

zirafa:já mám tušení, že o žebrech to nebylo.... tam byl problém v něčem jiným, že nema.a?!

(05. 09. 2010 13:54)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy