DISKUSE K ČLÁNKU

slovakia37:Keby sa takto neprezentovala, tak nikto by ju nekomentoval, ale ked sa takto vycapi ako modelka, tak necakaj, ze sa bude kazdemu pacit.

(05. 09. 2010 11:07)

nema.a:jistě že ne, ale nadávám já těm ostatním holkám v soutěž do vyschlých radiátorů a hromadě kostí? Ne. Na každém se dá najít něco zajímavého i když to není třeba tvůj typ.

(05. 09. 2010 11:17)

slovakia37:To mas pravdu, som za kritiku, aj opacny nazor, ale na slusnej urovni.
Co sa mna tyka, nemam problem s takymito ludmi, ani s tym, ze im viac chuti, ale takato prezentacia sa mi nepaci.

(05. 09. 2010 11:27)

ashari:Někde jsem četla, že snad píšete jako vážně nemocný z LDNky a bylo mi Vás líto, prominte , ale to co tady teď předvadíte , už si lítost nezasluhuje a měl byste pamatovat, že boží mlýny melou , pomalu zato jistě , a vzhledem k Vaší situaci, bych se na svět dívala poněkud shovívavěji a slušněji, Stal jste už pouze hulvátem.

(05. 09. 2010 11:33)

mujboze:Milá,
dnes mě pustili na reverz, tak pomáhám strejdovy v sámošce, ale večer zpátky šup do LDNky...

Víte, já byl vod mládí v polepšovnách a podle toho taky vypadá, jak píšu. Potřeboval sem tenkrát pořádně nařezat ale teď už je prostě pozdě. Tatínek chlastal, matka neznámá...

Ináč stojí na zamyšlenou, čeho se člověk více lekne - mýho bože a jeho blábol na nějaký diskusi, - nebo těch rozlitejch vemen a toho úsměvu nahý boubelice do celýho národa na první stránce Blesku ...???

S úctou
Váš

(05. 09. 2010 11:50)

zirafa: božíčku, tak tys měl ještě ke všemu tak pohnutý dětství....

mě zaráží, jak si někteří myslí, že existují buď jen velryby nebo naopak rance kostí.... to už je snad nějaká úchylka, či co...v očích těch tlustých je každá normální ženská vyhublina.... já taky nechápu, co je krásnýho na tom, když se v posteli rozlije metrák sádla.... v nedávném článku jedna tlustá dokonce prohlásila, že její letitý přítel dosud neviděl její břicho!! to jsem zírala a přemýšlela, jak to asi dělají.... zřejmě noční košile vyhrnutá jen nad trojúhelník...

(05. 09. 2010 12:05)

mujboze:
..a nejhorší, moje žirafko je,
že lidi tydletyc voloviny - a to jak články tak diskuse berou vážně a ne jako srandu

sakra, promiň - musím běžet pomoct strejdovi - do krámu vstoupila De Postelo a chce gurky...

(05. 09. 2010 12:20)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 09. 2010 13:06)

mujboze:Milá Paní Ganzánie,
nevylučuje se prosím ta skutečnost, že mi dávate za pravdu i když Vás pořádně švu?
Jaksi bych řek, z logiky napsanýho - že i nevylučuje, že jo?
Totiž - byl bych tomu velice rád.
Váš
s úctou

(05. 09. 2010 13:45)

anack:Zajimalo by mě, proc si všichni nejspíš myslí, že když je člověk oplácanější či boubelajet.. znamená to nutně, že se musí přežírat.... NECHÁPU
Znám i takové, co žerou jak nezavření a nepřiberou deko... že živit bych je nechtěla a naopak...
Zamyslete se...........
Je mi z vás všech co tu píšete takovýhle věci smutno

(05. 09. 2010 13:25)

mujboze:Paní Ana Cková,

zamejšlím se zamejšlím a je mi z toho, jako vám, též smutno, moc smutno...Život je fak nespravidlivej - jeden žere jak nezavřenej a je hubenej a druhej nežere a je voplácanej jak tahleta kynutá boubelice...

Jsem z toho smutnej, moc smutnej - a to je zrovna neděle, slunečno a mám vycházku...

(05. 09. 2010 13:38)

zirafa: božíčku, nesmutni a raduj se z krásnýho dne.....

(05. 09. 2010 13:41)

mujboze:...ale dyž musím po šestý zas do tý LDNky....

(05. 09. 2010 13:48)

zirafa:...tak jsem se zamyslela..... a přišla jsem na to, že ze vzduchu člověk neztloustne....

(05. 09. 2010 13:40)

katy1983:Naprosto souhlasím, myslet si že nadváha je jen s přežírání mohou jen naivní a hloupí lidé, kteří nevědí nic o genetice, o metabolismu, o stavbě kostry, psychice, vedlejších vlivech... Ale jim to jednou dojde, ale museli by buď přibrat, nebo studovat medicínu, vědu, nebo číst odborné články na odborných serverech, ale pro něj je jednodušší si prohlédnout barevné obrázky s jednoduchými titulky, které by pochopili i v léčebně pro mentálně choré.A jestli tady někdo píše něco o zamyšlení a dojde jen k jedné možné variantě, tak mu to taky moc nemyslí, pouze tak jednoduše jako jsou ty barevné obrázky s titulky.Že žirafo

(06. 09. 2010 10:40)

sojam:

vezmeme to poporade...

genetika: ta maximlane prokazuje sklon k obezite, neznamena to ovsem, ze do ni spadnu, kdyz se budu prezirat, tak do ni spadnu, kdyz budu dodrzovat zivotospravu, jist zdrave, cvicit atd. tak genetika muze rikat co chce, ale tlusty nebudu...

metabolismus: zase, dodrzovanim zdraveho jidelnicku, zivotospravy a cvicenim se metabolismus posiluje...takze, kdyz se budes prezirat, jsi v tom...

stavba kostry: priznam se, nevim co tim myslis...ale prijde mi to jako krok vedle, nevim...

psychika: slabej clovek propada stresu a co dela?? no jasne!!! prezira se

vedlejsi vlivy: definuj => vyvratim!!

piss!!! doktorko...

(07. 09. 2010 02:24)

ochman:sojame zalez !!! Genetika ovlivňuje váhu ze 7O procent ! Metabolismus,to je dost složitá záležitost,která se ovlivnit moc nedá a jsou v něm u lidí dost velké rozdíly !!! Stavba kostry-například široká ramena,široký hrudní koš ovlivní i postavu (proto si některé nechávají odstranovat žebra,aby měli užšší pas) Psychika-není to jen o přejídání ! Je dokázáno,že pod vlivem stresu člověk snadněji tloustne,kvůli uvolňování kortizolu..
Vedlejší vlivy-vliv prostředí,to začíná už tím jak těhotná jí a to člověk nemůže ovlivnit ! Váhu ovlivňuje i výška: Člověk má spíš sklony k tloušce,když měří 16O cm a né 190.Dále váhu ovlivňuje pohlaví ! Chlapi tak snadno netloustnou,protože mají rychlejšíí metabolismus,jsou většinou vyšší a samozřejmě mají hlavně od přírody daleko méně tuku a mnohem více svalové hmoty,díky které tloustnou mnohem hůř ! A pokud už ztloustnou ,tak většinou jen na břiše ! Na nohou tloustnou málokdy,taky nemají celulitidu,protože jejich svalová vlákna jsou uspořádána mřížovitě,tudíž se jim nemůže udělat ! Stačí ti tohle vysvětlení,nebo mi tyhle potvrzená fakta vyvrátíš ??

(09. 09. 2010 16:55)

zirafa:... jak Bílá..... velryba.....(?)

(05. 09. 2010 13:43)

mujboze:...žirafo, ty ty ty...

(05. 09. 2010 13:46)

egyptanka:Sabina je kocka. Moc ji to na fotce slusi.

(05. 09. 2010 08:24)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy