Dobrý den, jsme spolu s přítelkyní už přes půl roku. Rozumíme si a máme se rádi, jenže při sexu nám to neklape. Respektive klape, ale zároveň to pšouká. Konkrétně přítelkyně pšouká. Hodně a často. V posteli je při souloži po chvíli cítit zápach. Nemůžu dýchat, dusím se a po chvíli vzrušení opadne. Poraďte, nevím, co s tím, a bojím se, že už to nebudu moci dál vydržet. Přesto mám přítelkyni rád a nechci o ni přijít.

Mirek (30), Mladá Boleslav

Milý Radku, nevzdávejte se. Vaše přítelkyně by jistě měla zajít za gastroenterologem, který provede celou řadu vyšetření a s největší pravděpodobností určí příčinu plynatosti. Ale už i v lékárně koupíte bez předpisu celou řadu přípravků, které mohou pomoci. Základem je ale strava, takže by se vaše drahá polovička měla vyvarovat luštěninám, šumivým nápojům a nadměrnému množství sladkostí. Částečným problémem však může být i poloha, v níž se oddáváte radovánkám. Sám si z NDR pamatuji případ velmi otylého Hanze, z jehož přítelkyně při sexu unikl veškerý vzduch a nemohla dýchat. Tím neříkám, že jste obézní, to ani náhodou, ale je možné, že například při misionářské pozici partnerce příliš tlačíte na břicho a ona se flatulenci prostě nemůže ubránit. Zkuste proto také sex v pozicích „na koníčka“ nebo „zezadu“. Možná bude rázem v ložnici dýchatelněji.

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: