Čtveřice mužů promluvila exkluzivně pro web deníku The Sun. Nikdo z nich neskrýval své jméno nebo povolání, nezatajil své dosavadní zkušenosti, které byly často kruté a posměvačné. Jenom pro upřesnění – průměrná délka mužského ztopořeného penisu ve Velké Británii je 13,2 centimetrů. Češi jsou na tom o něco lépe, průměrná délka mužství v našich luzích a hájích je 15,59 cm.

Ant Smith (49), básník, ženatý, délka při ztopoření: 11,43 cm

Strávil jsem pravděpodobně 30 let svého života tím, že jsem se trápil velikostí svého penisu. Během dospívání mě zostuzovala. S velikostí 8,89 cm (v ochablém stavu) se nezdál tak malý, ale byl menší než u všech ostatních. Dobírali si mě ve škole a přišel jsem o sebevědomí. Neměl jsem sex do 21 let. Byl jsem zostuzen, když mi kondom sklouzl z penisu, protože byl moc malý, aby se na něm udržel. Není to něco, co byste otevřeně probrali s přáteli, i když to trápí spoustu mužů. Velikost vašeho penisu je spojována s tím, jak moc jste opravdový »muž«, což je nesmysl. Moje žena mě ujistila, že na velikosti nezáleží. Postavil jsem se k problému s humorem a napsal jsem báseň o mém malém pindíkovi nazvanou Kraťas. Dočkalo se mi úžasné odezvy. Minulý rok jsem uspořádal mezinárodní párty v Londýně, kterou jsem nazval Párty malých penisů. Místo konání bylo plné.

Micky Harris (27), odstraňování azbestu, bývalý voják, zadaný, délka při ztopoření: 12,4 cm

Když jsem byl v armádě, zažil jsem spoustu posměšků ohledně velikosti svého penisu, který měří méně než 7,6 cm (neztopořený) a není příliš široký. Přátelé mi tvrdili: „Mám něco uvízlého v puse, můžu si půjčit tvého pinďu?“ Nebo mi říkali „týpek s mikropenisem“ a tvrdili, že mám „č**áka velkého jako Kit-Kat.“ Nemohl jsem s tím nic dělat, nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že bych si ho nechal zvětšit. Co kdyby si něco pokazilo? Nikdy jsem se ale kvůli tomu necítil podřadný. Když dopřejete ženě deset orgasmů předtím, než ho vytáhnete ven, nemáte se čeho bát. A rozhodně mi dívka nikdy neřekla: „Už je uvnitř?“ Většina žen více ocení, když jim dopřejete úžasnou předehru a zajistíte jí, že vámi stráví nádherné chvíle. Vsadím se, že jsou spousty mužů s malými penisy, kteří jsou ale příliš zostuzeni, než aby o nich mluvili.

Jack Davis, laboratorní technik, svobodný, délka při ztopoření: 7,62 cm

Zažil jsem tolik nadřazených řečí od svých přátel ohledně velikosti mého klacku. Hraji fotbal a po zápase, když jsme ve sprše, mě fotili a rozesílalali fotky po Instagramu. Nazývali ho „péro o velikosti ořechu,“ nebo „špendlíkový č**ák.“ Už to trvá tak dlouho, že mě to ani netrápí. Řekl jsem jim, že na velikosti nezáleží, jde o to, co s ním umíte. Nikdy jsem neměl stížnosti od přítelkyň. Menší piňda z vás udělá lepšího milence, protože se více soustředíte na předehru a potěšení ženy, namísto toho, abyste si jenom užili. Můj penis nikdy nevyrostl. Je to zvláštní, protože jsem prošel pubertou dříve než moji přátelé. Naučil jsem se tomu smát. Myslím si upřímně, že většina žen se nezajímá o velikost mužova penisu. Muži se tím trápí zbytečně.

Clive Symonds (27), dělník, zadaný, délka při ztopoření: 8,89 cm

Vždycky jsem byl hubený a malý penis mi způsobil na škole spoustu smutku. Nejhorší to bylo, když jsme se převlékali – ostatní mě nazývali „žaludové péro“ nebo „bezpératý Symonds.“ Snažil jsem se tomu smát, ale bezpochyby to ovlivnilo moje sebevědomí, zvláště před ženami. Nejhorší bylo nasadit si kondom tak, aby nespadl. Několikrát při známostech na jednu noc jsem svlékl kalhoty a dívky se chichotaly. To byl konec všeho. Nasadil jsem si kalhoty a zmizel tak rychle, jak jsem jenom dokázal. S velmi rudou tváří. Problémem je, že když je jednou shozeno vaše sebevědomí, ovlivní to vaši schopnost dosáhnout erekce. Bylo to otravné, protože jsem dobrý v posteli a spousta žen byla ukojena. Velikost mého penisu teď pro mě není žádný problém, jsem velmi šťastně zadaný. Moje přítelkyně je těhotná, takže jasně funguje. Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že bych podstoupil zvětšení, protože si nemůžu dovolit operaci a příliš se bojím. Mít velkého pinďoura stejně není nejdůležitější věc při milování. Jediné, o co se zajímám, je to, abych ukojil přítelkyni a tuto práci penis odvedl.

Názor odborníka Dr. Karla Obdařeného ze sexuální poradny Blesk.cz

Dr. Karel Obdařený
Autor: Blesk

Upřímně nechápu, proč se někteří z těchto pánů velikostí svého penisu trápili. Muž, který má ve ztopořeném stavu dvanácticentimetrový penis, uspokojí podle mě drtivou většinu žen. Pokud nemá žena kdovíjak velkou vaginu, penis i o velikosti 10 cm musí cítit. A pánové, kteří mají méně, rozhodně nemusejí zoufat. Jejich penisy jsou vhodné k análnímu styku. Pamatujte také na to, že většina majitelů velkých penisů má velmi podobnou velikost v ochablém i ztopořeném stavu, zatímco rozdíl u průměrně velikých nebo menších penisů je po dosažení erekce mnohem větší. A nakonec: nezapomínejte, že máte ústa, jazyk a ruce. Jenom penis z vás dobrého milence neudělá.