První přihlášená do Dívky léta 2011 byla boubelka Lucie Špačková, která způsobila poprask v předchozím ročníku. Jako jediná plnoštíhlá dívka v soutěži se probojovala do semifinále a skončila na skvělém 14. místě.

Lucky boubelky, blondýny i brunetky

Letos má posilu – a další boubelka je přitom také Lucie! Třiadvacetiletá Lucka Tenková se za své kypré vnady nestydí a má určitě šanci probojovat se také do semifinále.

lucie Vostrčilová (24) je z Vrchlabí. Líbí se vám? Pánové pozor, je zadaná!
Autor: Dívka léta 2011
A další Lucie? Najdete mezi nimi celé spektrum dívek. Co pánové říkáte třeba na brunetku Lucku Vostrčilovou (24) z Vrchlabí? Má ráda jakoukoliv výzvu a soutěž je jedna z nich. V profilu má odvážné fotky, ale pozor, schvaloval je její přítel, takže si nedělejte naděje. Tato Vrchlabačka je zadaná...

Lucie Reiterová (21)
Autor: Dívka léta 2011
Na rande byste ale mohli pozvat další tmavovlásku Lucii Reiterovou (21). Je nezadaná a pokud jste milovníci zvířátek, máte šanci. Doma má pejska Perrouška a králíčka Nellinku. Pracuje jako prodavačka krmiva pro domácí mazlíčky, ale jejím snem je stát se učitelkou v mateřské škole.

Mezi soutěžícími Luciemi samozřejmě nechybí ani blondýnky, i když je kupodivu menšina. Lucka  Vaculíková (22) ale skutečně věrna svému jménu v soutěži září.

Lucie Vaculíková (22)
Autor: Dívka léta 2011
Pochází z malé vesničky, má přítele a malou dcerku a její vysněné povolání? „Jednou bych chtěla vydělat moc peněz a jen si užívat a nemít starost,“ svěřuje se ve svém profilu. Třeba se jí to díky soutěži Dívka léta podaří, i když v to silné konkurenci dalších Lucií určitě nebude mít lehké.

Na souboj Lucií se podívejte ZDE:934832:gallery:true:true

Fotogalerie
13 fotografií