Jednadvacetiletá Aneta Vávrová jde ve stopách své oblíbené celebritky Paris Hilton a míří až ke hvězdám. Jako by americké milionářce z oka vypadla. Blonďaté vlasy, sexy zadeček a nepřehlédnutelné tetování zajíčka Playboye ji posílá do krutého boje krásek o přední příčky soutěže Dívka léta.

Kdo se podívá na fotku pětadvacetileté Zuzany Mullerové, musí uznat, že tahle kočka je jako stvořená pro titulní stranu časopisu Playboy. Sexy culíčky, Playboy pásek a přívěsek ji jasně předurčují k další Playmate! Tak se jí snad sen splní.

Kdo by to byl do nenápadné devatenáctileté brunetky Michaely Urxové řekl? Slušná studentka zdravotnické školy se asi mine povoláním. Chtěla by být modelkou, snad se z ní ale nestane drzá provokatérka jako její oblíbenkyně Agáta Prachařová.

Nezapomeňte, že internetové hlasování začíná 6. srpna, do té doby máte spoustu času na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se totiž o 60 tisíc a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. V neposlední řadě každý den zveřejníme tři fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie