Dvaadvacetiletá Kristina Novotná má život jasně nalajnovaný. Ač to tak podle fotky, kde se mladá blondýnka opírá o stěnu převlékací kabinky na koupališti, možná nemusí vypadat, tak její životní cíl není být fotomodelkou a mít fotku na titulní stránce módního časopisu Vogue, ale chce svoje ženské zbraně použít při žalování padouchů jako sexy právnička v kostýmku.

Ideální míry Marie Pelzlové (24) z Prahy by mohla závidět nejedna modelka. Maruška si z toho ale nic nedělá, živí se jako managerka. Jestli se ale nakonec stane úspěšnou modelkou, to je otázka. Vysněnou práci nemá, řídí se svým mottem: "Život je nevyspitatelný, nikdy nevíš, kam tě vítr zavane." Tak snad bude vítr foukat správným směrem.

Sexy postavička, záhadný kukuč a hříva zlatá jako nejdravějšího lva - to jsou ostré rysy čtyřiadvacetileté Michaely Boháčové. Málokdo by tušil, že by už takhle mladá kočka mohla být na mateřské dovolené. O to spíš by pánům mohlo vyrazit dech, že by se s nimi mohla dívat na Simpsony, její nejméně oblíbená celebrita je totiž hlavní záporák Burns.

Chcete i vy ukázat svoji krásu? Každý den deník Blesk a web Blesk.cz zveřejní tři vybrané fotky dívek. Stačí se jenom zaregistrovat! Navíc se hraje dohromady o 60 tisíc a a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Jana Tůmy!

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie