Určitě by se našlo několik pánů, které by bavilo se válet na pláži vedle Kristýny Chládkové (18). Pokud ale nemáte vypracovanou figuru a kukuč jako herec Channing Tatum, tak budete muset zapracovat na verbálním projevu. Ale pozor – její přítel bude jistě někde poblíž. A pokud ne, spočítá vám to Kristýna sama, studuje totiž bankovnictví!

Blondýnku Evu Svobodovou (18) potkáte spíš asi někde u řeky, takže pozor, až budete nahazovat, abyste háček nezabodli do její šťastné tváře. Eva nikoho nemá, takže pokud budete chtít zabodovat, na drink ji nezvěte, její nejneoblíbenější celebrita je Iveta Bartošová – a ta právě pije možná až moc.

Ač by Leona Bartošová (24) chtěla být letuškou, ráda se promenáduje po palubě jachty na moři. Taky aby ne, asi čeká, až ji zajme pirát, ideálně Johnny Depp, snad pluje v Karibiku. Usměvavá blondýnka by si chtěla v životě splnit své tajné sny. Dozvíme se jaké?

Chcete i vy mít fotku v deníku Blesk a na webu Blesk.cz? Přihlaste se do soutěže, pošlete fotky a třeba vybereme právě vás! Navíc se hraje o 60 tisíc a focení exkluzivních snímků s hvězdným fotografem Blesku Honzou Tůmou!

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

Soutěží se dohromady o 60 tisíc! Dívka na prvním místě získá 30 tisíc, na druhém 20 a na třetím 10 tisíc! Zároveň s vítězkou nafotí sexy fotky hvězdný fotograf Blesku Jan Tůma, který fotil i Terezu Šauerovou.

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie