Nejoblíbenější soutěž internetu Dívka léta 2013 je v plném proudu, do redakce chodí desítky krásných fotografií. Jednou z dívek, které měla odvahu a poslaly svoji sexy fotku, je i osmnáctiletá Kristýna Chládková.

I ona by ráda vyhrála 30 tisíc a exkluzivní focení s hvězdným fotografem Honzou Tůmou. A jestli se jí to podaří, třeba se modelingem prokope na tu „zlatou cestičku“, jak píše ve svém profilu.

Sex on the beach

Scenérie, která je vidět na fotce, přímo vyzývá k Sexu na pláži (Sex on the beach), oblíbenému drinku, který popíjí jak děvčata, tak chlapci. Dali byste si s Kristýnou drink? Jestli ano, pamatujte na to, že to má jeden háček! Jaký? Koukněte na www.divkaleta.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

Soutěží se dohromady o 60 tisíc! Dívka na prvním místě získá 30 tisíc, na druhém 20 a na třetím 10 tisíc! Zároveň s vítězkou nafotí sexy fotky hvězdný fotograf Blesku Jan Tůma, který fotil i Terezu Šauerovou.

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.