Záhada odhalena! UFO neexistuje, kruhy v obilí nejsou od létajících talířů, nýbrž od sedmnáctileté Veroniky Novákové, která má několik fotek právě z obilí. Verča by se ale v obilí neměla zdržovat moc dlouho, protože kdyby ji přejel kombajn, už by nemohla být oblíbenou zpěvačkou.

Natálie Hanáčková v rouše Evině ani zdaleka nevypadá na svých dvacet. Z fleku by si mohla zatancovat v Pomádě s Johnem Travoltou, svým oblíbeným hercem. Třeba ho jednou bude obsluhovat v jeho soukromém letadle, chce být totiž letuškou. Držíme palce, ať to vyjde!

Jednadvacetiletá Anna Lišková má dost přísný pohled. Kdyby si člověk ještě přimyslel upnutý kostýmek, brýle a ukazovátko, byla by to naprosto ukázková učitelka. Otázka je, jestli se tyhle sexy pohledy probírají ve speciálním předmětu. Na to by Annička jakožto studentka pedagogické školy jistě uměla odpovědět.

Zítra se můžete těšit na výběr blondýnek! A v následujících dnech na další tři fotky soutěžících v každém vydání! Chcete i vy být na stránkách deníku Blesk a na webu Blesk.cz? Přihlaste se do soutěže. Hraje se navíc o 60 tisíc a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Jana Tůmy!

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie