Jakmile by odložila střevíčky, vyskočila by jednadvacetiletá Barbara Zouharová na koníka a jela by se projet, chtěla by totiž být profi jezdcem na koni. A kdyby ji při rychlé a zběsilé jízdě na poníkovi doprovodil Vin Diesel, vůbec by se nezlobila.

Jak je tohle možné? Jednadvacetiletá blondýnka Alice Štysová je sama! Možná si chce zachovat chladnou hlavu, aby mohla dostudovat právnickou fakultu. Protože pak si pány, především ty, kteří proti ní budou stát v soudní síni, může vodit jako loutky.

Nikola Kacbundová už ve svých 16 letech má jasné plány do budoucna. Chce vlastnit cestovní kancelář a jelikož je Nikoly nejoblíbenější film Titanic, třeba se i vyvaruje tragických konců u jejích zaoceánských výletů.

Internetové hlasování začíná 6. srpna, do té doby máte spoustu času na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se totiž o 60 tisíc a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. Navíc každý den zveřejníme tři fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie