I přes naprosto kouzelná kukadla sedmnáctileté Lucie Bardounové by při setkání s ní řada pánů zabrousila spíš trochu níž a pohled by upřela na její nezapomenutelný dekolt. A vůbec by je nezajímalo, že je Lucka šťastně zadaná. Nicméně nikde není psáno, že k velké a spokojené rodině musí doplout se stávajícím přítelem. Pánové, máte odvahu?

A kdo přece jenom udrží oči v úrovni těch, kterými se pyšní dvacetileta Majda Robová, možná už se nehne z místa. Jednak její magický pohled člověka naprosto omráčí, o to hůř, že se chce stát psycholožkou – možná si na vás, pánové, vyzkouší nějaké své metody. Takže pozor, abyste z ní nezkameněli.

Pětadvacetiletá Zuzana Mullerová se svými ideálními mírami nejspíš stojí na pomyslném stupínku co do velikosti poprsí nejvýš. Pánové by si ale měli dát dvojnásobný pozor, pokud budou Zuzku okukovat. Protože když nebude poblíž její přítel, může z vás vysát krev ona sama, má totiž převelice ráda Upíří deníky.

Internetové hlasování začíná už 6. srpna, do té doby máte čas na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se o 60 tisíc korun a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. Navíc každý den zveřejníme fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
3 fotografie