I když Aneta Hajná před chvíli ještě cucala dudlík, nyní, ve svých šestnácti letech, by se mohla z fleku stát s mírami 83-60-87 modelkou! Možná je ten správný čas do toho praštit, protože vzhledem k tomu, že nemá vysněný cíl, po mole by jasně proplouvala jako rybka ve vodě.

Dnešní – moderní doba je zrádná. Mladým dívkám často stačí, aby se hezky zatvářily, nalíčily a hned vypadají na úctyhodných pětadvacet. Živoucím příkladem je šestnáctiletá Markéta Vaněčková! Stačí trochu našpulit rty a vypnout prsa a rázem je z ní dospělá kočka. A co víc – moudrá kočka. Přesvědčte se na jejím profilu!

Šestnáctiletá frajerka Natálie Pitnerová vypadá na svůj věk možná až moc drsně. Tak jako tak, šestnáct by jí pánové jistě netipli. Což jí možná nahraje do karet, až bude mít za 10 let vystudovanou právničinu a bude se přít s velkými rybami v soudní síni.

Internetové hlasování začíná 6. srpna, do té doby máte spoustu času na úpravu a pořádné vyplnění profilů a na správný výběr té nejlepší fotky! Hraje se o 60 tisíc a exkluzivní fotky od hvězdného fotografa Blesku Honzy Tůmy. Navíc každý den zveřejníme fotky vybraných dívek v deníku Blesk a na webu Blesk.cz.

Dívka léta 2013 přehledně:

O to větší motivace! Deník Blesk po celou dobu soutěže každý den otiskne 3 vybrané dívky.

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.

Fotogalerie
2 fotografie