Dlouhou dobu nezbývalo mužům při hledání nekomplikovaného sexuálního dobrodružství nic jiného, než cesta do night-klubu nebo dívky z eskortní služby. Nejpozději od té doby, co existuje internet, už tomu tak ale není. Díky anonymitě na síti je nyní možné domluvit si jednoduše spontánní rande se stejně smýšlejícími ženami.

Autor: www.thecasuallounge.cz

Nejen muži objevili ony přednosti, ale i ženy čile využívají randící portály, aby vnesly do svých milostných životů změnu a aby unikly ze sexuální manželské rutiny.  ,,Obzvlášť jednoduše to pro mě jde přes www.thecasuallounge.cz", říká Anna, atraktivní žena kolem 30, která si zde pravidelně dopřává sexuálního povzbuzení.

Autor: www.thecasuallounge.cz

Poptali jsme se a opravdu nám spousta žen ze sexuální branže potvrdila, že tato práce není už to, co bývala od té doby, co existují internetové seznamovací burzy jako www.thecasuallounge.cz , kde více než 65% registrovaných uživatelů tvoří ženy s jasnými úmysly.

„Já těm ženám rozumím!“, přiznává otevřeně jedna z profesionálních služebnic. „ Ještě nikdy to právě pro nás ženy nebylo tak jednoduché, uspokojit naše sexuální touhy – ale pro obchod je to špatné.“ Dokonce přiznává, že občas také využívá seznamovací portály, aby našla otevřeného partnera pro uskutečnění svých vlastních sexuálních tužeb. ,,Proč taky ne? Já jsem také jen žena. Jedna věc je práce, ale já mám také své vlastní potřeby a touhy.“

Autor: www.thecasuallounge.cz

Trend tedy jednoznačně tíhne k nezávazným sexuálním schůzkám přes internetové portály jako je www.thecasuallounge.cz , kde muži a ženy raději hledají naplňující extázi s opravdovými lidmi, než aby platili za jedno číslo s profesionálkou a to často bez prožitků. Na své si přijdou obě strany a často skončí to, co bylo jen schůzkou na jednu noc, žhavou aférou.

Další informace a bezplatné přihlášení na: www.thecasuallounge.cz