Yolanda dříve platila za místní celebritu. Vystoupila v populární španělské seznamovací reality show Adam a Eva, jejíž účastníci spolu randí výhradně nazí. Že se nestydí, dokázala i jako modelka, která se nebála před objektivy fotografů postavit v lechtivých pózách, nahoře bez nebo tak, jak ji příroda stvořila.

Erotická minulost

Co jsem dělala dříve je moje věc,“ prohlásila podle webu Daily Star. Nakonec se rozhodla postavit na stranu zákona a stát se policistkou. Jenže jak sama celému světu ukázala, pro roli úřední osoby prostě nebyla stvořená. Tvář policie veřejně zesměšňovala, dělala nevhodné dětinské vtípky a natáčela hodně stupidní videa.

Dost možná nejhorší video, které Yolanda natočila a zveřejnila na sociální síti TikTok, jí zachycuje na cestě ke skutečné ozbrojené loupeži, kde šlo o lidské životy. Držela na něm nabitou zbraň, kterou se vytahovala, dělala obličeje a křičela, „Vydržte v supermarketu Mercadona!“ (španělský řetězec obchodů, pozn red.) a pak pro změnu volala při dalším marném pokusu o vtip,  „Já nechci zemřít!

Kráska se brání, že konala svou povinnost

Sama Yolanda, která je již matkou malé holčičky, a měla by mít rozum, o kontroverzním videoklipu prohlásila: „Bylo to video, které jsem natočila pro sebe a kolega se ho rozhodl zveřejnit. Nejde o nic vážného. Splnila jsem svou povinnost, když jsem se dostala na místo činu. Nevstoupila jsem do supermarketu se zapnutou kamerou.“

Její poslední video a další nápady jako říhání nebo rapování na sociálních sítích, se pochopitelně nelíbily jejím nadřízeným, kteří ji a jejího kolegu v podstatě vyhodili. Suspendovali je totiž na 4 roky a 7 měsíců bez platu a řekli jim, ať policejní sbor raději opustí. Yolanda videa z TikToku už smazala, ale to její kariéru nezachránilo.

Starosta ji sepsul

Starosta Esparreguery Eduard Rivas prohlásil: „Jednání Yolandy je odsouzeníhodné a její vyhození ukázalo policejní jednotu při ochraně hodnot a etického kódu, kteří zaměstnanci radnice a místní policie musí dodržovat.“ Rozzuřený místní obyvatel prohlásil na TikToku: „Lidé jako ona by měli být vyhozeni, jsou urážkou.“

Fotogalerie
22 fotografií

Video: Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.

Video
Video se připravuje ...

Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. Instagram