Muži se podle Rity v místech, kde vyhledávají společnost spoře oděných nebo rovnou nahých děvčat, chovají nechutně a ženy rozdělují na „dobré dě*ky“ a „špatné dě*ky,“ uvedla podle australského webu news.com.au. V nemravném byznysu pro dospělé začala pracovat, když byla opravdovým zajíčkem.

Tehdy jí totiž bylo opravdu teprve 18 let. Naprosto běžnými zákazníky podle ní byly partičky mladíků loučící se svobodou. Nastávající novomanželé se obvykle dočkávali od dívek větší péče včetně tzv. tance na klíně. Vše přitom začínalo nevinně. Nejdříve do baru vstoupily servírky, které pracovaly zásadně nahoře bez.

Žádný respekt pro striptérky 

Teprve poté na pódium a k tyčím přišly striptérky, které se neváhaly svlékat až do naha. Ona se později stala jednou z nich. Zpočátku se jí svůdné tancování líbilo, ale pak se z něj stala otravná rutina. Poté si začala všímat, že muži projevují přítomným zaměstnankyním méně respektu podle toho, „jak daleko jsou ochotné zajít.“

Obvykle se v jednom okamžiku jeden z nich otočil ke mně a utrousil nějaký komentář. Mohlo to být o tvaru striptérčiny ku**ičky, nebo něco takového,“ řekla Rita a dodala: „Cítila jsem, že některé dívky, se kterými jsem pracovala, se cítily nadřazeně, svedené rozdělováním na dobré dě*ky a špatné dě*ky.“

Kokainoví pokrytci

Rita se přiznala k tomu, že se chtěla cítit žádaná a chtěná. Jenže pak zjistila, jací jsou muži pokrytci. Chválili jí za to, že nebere kokain jako ostatní striptérky, z nichž si dělali legraci, ale sami si přitom utírali bílý prášek z nosu. „Možná, že jsem si tehdy pro sebe pomyslela, že jsou chlapi trochu pošahaní,“ dodala Rita.

Pozor na sexting! Některé smajlíky mohou znamenat výzvu k pohlavnímu aktu.

Fotogalerie
21 fotografií