Do pohřební místnosti budou vpuštění jen nebožtíkovi nejbližší příbuzní, indický premiér a prezidenta kongesu. Statisíce lidí bude stát venku a modlit se.

Bába byl nesmírně bohatý, měl desítky milionů obdivovatelů v Indii i po celém světě a mnoho mu dalo všechen svůj majetek. Zakladatel řetězce Hard Rock Café pan Issac Tigrett je jedním z nejštědřejším.

Zázraky

Bába mu prý zachránil život při havárii. „Bába se zjevil vedle mě a objal mě“, vypověděl po nehodě Tigret. Porsche bylo na maděru a když pak zachráněný prodal svůj díl ve firmě za 16 milionů dolarů, všechno dal Bábovi.

Bába měl neuvěřitelné charisma, chodil bosý v zářivě oranžovém hábitu. Byl malé postavy, vlasy měl jako kytarista Jimi Hendrix, a konal zázraky.

Uměl například rozmnožit jídlo, podobně jako Ježíš. Vynikal ve zhmotňování předmětů a léčbě smrtelně nemocných. Za peníze, které dostal od svých přívrženců, vybudoval síť stovek nemocnic, kde se léčí podle jeho pravidel.

K jeho přívržencům patřili indičtí prezidenti i premiéři nebo indická kriketová hvězda Sačin Tendulkar nebo americká herečka Goldie Hawnová.

Saí Bába byl prý reinkarnací Sai Baby ze Širdi, hinduistického světce, který zemřel v roce 1918. Bába tvrdil, že je jeho avatar.