Dobrý den, myslím si, že jsem normální mladík. Je pravdou, že jsem již skoro dva roky neměl přítelkyni, protože mi poslední láska zlomila srdce, ale to neznamená, že nemám zájem o ženy nebo jsem gay. Jenže to si přesně myslí moje máma. Mám ji rád, ale ona si myslí, že jsem na kluky jenom proto, že jsem dlouho bez přítelkyně. Asi proto, aby mě nalákala na ženy, mi koupila k Vánocům sexuální pomůcku – umělou vaginu. A já si ji rozbalil před celou rodinou pod stromečkem! Dokážete si představit tu ostudu před rodinou? Co mám s mamkou dělat? Tohle není normální!

Michal (35), Vysoké Mýto

Drahý Michale, chápu vaše rozpaky. I já bych byl z matčina dárku nesvůj. Nicméně uvědomte si, že vaše maminka vás miluje a myslí to dobře. Ať udělala, co udělala. Podle vašeho věku usuzuji, že již je možná v důchodovém věku a v oblasti sexuálních pomůcek je možná úplně ztracená. Neví, co se sluší a patří, protože za jejího mládí v Česku (a ani u nás v NDR) nic takového pořádně nebylo. Mrzí ji nejspíš, že nejste ženatý, možná si ani nemyslí, že jste gay. Odpusťte jí to a promluvte si s ní, že umělou vaginu nepotřebujete. Otevřeně jí přiznejte, že máte pořád zlomené srdce kvůli ženě, což neznamená, že jste gay. Snad bude pak váš vztah ještě lepší a harmoničtější. A neklesejte na mysli, jednou tu pravou lásku najdete.

Hledání nové lásky zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: