Dobrý den, nejsem už nejmladší, ale po rozvodu jsem si našla partnera, se kterým je mi fajn a rozumím si s ním. Osobně, povahově, zájmy i v sexuálním životě. Nikdy mi v životě nedělali muži příliš často orální sex. Dříve se to příliš neslušelo, a navíc vím, že jsem pánům chutnala kysele. Jenže můj Pepa lízání nyní vyžaduje, ale sám si už dvakrát naběhl na mou kyselost. Dokonce v noci po pár pivech vyjekl: „Máš ji kyselou jako šťovík!“ Vím, že je původem z vesnice a nemyslel to zle, ale ráda bych se své chuťové kyselosti ve vagině zbavila. Poradíte mi, prosím?

Radmila (58), Zlín

Drahá Radmilo, nebojte, nic není ztraceno. Myslím, že dnes se již dá bezproblémově zařídit, aby si Pepa užíval vašeho uspokojování pusou a vy jste se nebála, že chutnáte špatně. Je to trochu upatlané řešení, ale dnes se prodává celá řada jedlých lubrikačních gelů, které zároveň slouží jako masážní gely. Mají příchuť jahod, banánů, čokolády, meruněk i dalších pochoutek. Namísto šťovíku tak z vás bude mít Pepa chutný ovocný pohár.

Chuťovým pohárkům zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: