Snctm je newyorský swingers klub zasvěcený slasti. Pokud byste měli to štěstí a byli na jeden z honosných večírků pozváni, dostane se vám takové péče, o níž se vám ani nezdálo.

Po celou noc se o vás bude starat vyškolený personál a bavit vás budou profesionální tanečníci. Nakonec budete vyzváni, abyste se erotické show zúčastnili. Roční členský poplatek by vás ale vyšel v přepočtu na více než jeden milion korun.

„Večer začíná velmi elegantně. Návštěvníci na sobě mají smoking nebo krásné večerní šaty,“ popisuje Inka formální začátek večírku. Cílem je vytvořit uvolněnou atmosféru, při níž se lidé nebudou stydět odložit své oblečení.

Není se třeba bát, že by vás mezi návštěvníky někdo obtěžoval, protože všichni prochází přísným výběrem. „Záleží nám na konsensuálním chování, proto dbáme, aby nikdo nebyl příliš opilý,“ doplňuje performerka. Dále je zákaz mít u sebe telefon.

Snctm není pouze o sexu. „Užívám si, jak jsou návštěvníci vzrušení,“ svěřuje se Inka, pro kterou je nejdůležitější zajištění správné atmosféry. Tu se snaží každý měsíc obměňovat. Součástí její práce je vymýšlení nových témat a představení, které divákům nabídnou nevšední zážitek.

Do klubu nechodí jen svobodní jedinci, ale častěji i páry. Inka všechny nové zákazníky nabádá, aby se do volné lásky zbytečně netlačili. „Pokud jste ve vztahu, je důležité si důvěřovat a být otevření ke komunikaci,“ poučuje zkušená žena. „Singles“ to mají ale přeci jen jednodušší.

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy pornohereček: Karikatura sexbomby, výhružky Islámského státu a oběť kyberšikany Videohub

Fotogalerie
32 fotografií