Začala jsem se pořád častěji otáčet, ale jen jsem slyšela kroky a dech, ale nikdo nikde. Začala jsem zrychlovat a utíkat, cesta vedla kolem řeky a silnice. Po chvíli jsem nakonec někoho viděla, šla jsem přes osvětlený most, tedy utíkala. Měla jsem dvě možnosti, buď podél osvětlené silnice nebo za mostem zatočit do černé uličky podél řeky s vysokými staletými stromy.

Každý by zůstal na silnici, ale uviděla jsem něco jako světýlko a utíkala jsem do tmy za ním a za mnou stále ten dech a kroky...světýlko bylo za obrovským vzrostlým stromem...už jsem nemohla, strom byl asi dva metry dolů ze stráně k řece. Potichu jsem se dostala ke stromu, světélko zmizelo, lehla jsem si za strom a třásla se strachy. Jen jsem slyšela ten dech, šum v trávě kolem stromu. Najednou ticho a kroky se vzdalovaly.

Vše trvalo za stromem asi deset minut...celá věčnost...ještě další dvě hodiny jsem tam ležela, než půjde někdo okolo. Dočkala jsem se a děkuji světélku za cestu k bezpečí. Nikdo by tam tou cestou ve tmě nešel, ale najednou to bylo největší bezpečí.

Čtenářka Soňa

Zodpověděla poradkyně Margot specialistka na výklad karet:

Zdravím Vás paní Soňo a děkuji za váš tajemný až strašidelný příběh. Ne nadarmo se říká, že každý máme svého strážného anděla. Jsou věci mezi nebem a zemí, které občas neumíme „materiálně“ vysvětlit.  Můžete si pojmenovat své světýlko, jak chcete nebo jak se Vám líbí, ale věřte, že Vám přišla pomoc „shůry“. Občas se stává, že nad námi drží ochranu energie někoho z předků. Může se jednat o někoho, kdo Vás v minulosti měl moc rád, každopádně tato „energie“ Vás v danou chvíli zachránila a vyslyšela přání, aby někdo touto temnou cestou šel, a Vy jste se v bezpečí dostala domů.  
Udělal jste dobře, že jste svému světýlku poděkovala, věřte, že Vás bude doprovázet na každém kroku, ale samozřejmě to neznamená, že byste měla více hazardovat.

Kartářka Margot
Autor: E.M.A. Europe
Milá paní Soňo, až spolu budeme hovořit, můžeme se společně podívat, odkud Vám přišla pomoc a kdo nad Vámi drží ochrannou ruku.

Budu se těšit.
S pozdravem Margot

Našel si milenku? Co dál?  Společně dokážeme vaše trápení vyřešit! Zavolejte mi!
Kartářka Margot na tel.: 906 707 080!