Manželka mi ráno našla cucfek na krku a tak jsem musel s pravdou ven. Nevěří mi ani slovo a chce se se mnou rozvést. Já za to ale fakt nemůžu! Dokonce jsem se bránil!

Ta žena ale opravdu silnější než já, vzdoroval jsem, ale od určité chvíle už to nešlo zastavit. Na policii jít nechci, stejně by mi nevěřili. Co s tím? Poraďte, doktor! Klerik23, Praha

Doktor Zvíře: za těchto okolností se rozvod jeví jako docela dobré řešení. Vlastně jde jen o to, aby Vás žena neoškubala, a když, tak ne příliš. Tohle jí nikdy nevysvětlíte a budete to mít na talíři až do konce našich dnů.

Vaše manželka zjevně sdílí vžitou představu, že každý muž by se nejraději vyspal s každou.

Nymfománie je mýtus, jde spíše o zcela ojedinělou úchylku. 99,99 procent žen se drží jednoho muže jako klíště, podle mnohých odborníků jim ani tak nejde o sex jako takový, ale o důkaz, že jim jejich majetek (muž) pořád patří.

Případně bývá jejich hlavním motiv finanční: Buď si nechají za sex zaplatit, nebo chtějí otěhotnět na pak si nechat od muže platit co nejvyšší částky. Sex není pro drtivou většinu žen cíl (jako je u mnoha mužů), ale prostředek.

Když to tedy shrnu, milý Kleriku, ani já Vám nevěřím.

Je možné, že jste se na tom večírku opil, vlezl jste na tu největší ženu, a nic si nematujete?

Vzpomeňme v této souvislosti případ tenisty Borise Beckera. Ruská prostitutka se nechala v puse jeho semeno a když Boris odešel, vyplivla ho do baňky. Následně se nechala Borisovým spermatem oplodnit a od teď platí jako mourovatý.

Tento případ se opravdu stal, a i kdyby se nestal, je stále pravděpodobnější než ta Vaše historka.

Takže přeji rychlý a levný rozvod,

Doktor Zvíře

otázky do úchylné poradny pište na adresu: online@blesk.cz