DISKUSE K ČLÁNKU

pipinkaa:Nevím co si o té kauze myslet a je mi to jedno,

ale rozesmál mě jeden trapný slogan zde DĚTI PATŘÍ MATKÁM

Ano máte pravdu, v ČR je tomu tak, bohužel ovšem především synáčkové, které matky téměř násilím drží u bradavky až do jejich 30 let, podstrojují jim denně až do jejich 50

Pak má chlap manželku píchat, když v ní hledá matku, pak nemá zahýbat a chodit do bordelu, když s matkama se nepíchá a to doma nebere za manželku , nýbrž za matku, také mu vaří a uklízí apod.

Právě proto, že jsme národ maminčiných neschopných mazánků, by sonové rozhodně neměli být vychováváni pouze matkami.

(03. 10. 2009 10:45)

asdarel:Známého před delší dobou opustila žena. Nedávno mu dcerka říkala, že prý se maminka před rokem chtěla vrátit. Tak se ho ptám: „A co pro to tenkrát udělala?“ Známý pobaveně odvětil: „Nic.“

(03. 10. 2009 00:44)

llenallena:Tak teď sem se koukala na ty Vaše stránky pane Hodino,můj tříletý syn má tyhle "zranění" co chvíli,podle toho co píšete by muselo být každé dítě s modřinami týráno???

(02. 10. 2009 11:35)

justice:Paní, kam sem jste se koukala? A vaše dítě má běžně sadu modřin na končetinách, rozbitý ret nebo monokl na oku? Tak to asi ani u vás nebude něco v pořádku, nejen u té lhářky Hodinové. Ono občas se něco přihodí, ale na děti je potřeba dávat pozor...

(02. 10. 2009 17:51)

asdarel:Kájo, držíme ti palce, aby ses vrátil domů a nezůstával mezi takovými potvorami.

(29. 09. 2009 20:21)

gioconda:Hele ty menzuální ***e vyděračskej.... přestaň se tu vydávat za asdarela, když jsi to ty sám, a ten profil, co jsi založil na lidech.cz.... no nevím, možná jsi už někdy chytrý byl...

(29. 09. 2009 22:49)

kajah:Vážený pane Hodino,

jistě i Vám záleží na tom, aby se Kájovi dostalo co nejlepší výchovy a vzdělání a hlavně lásky. To jsou v moderní společnosti jedny z nejdůležitějších podmínek životního úspěchu. Prosím, umožněte proto Kájovi, aby se mohl v klidu vyvíjet v péči své milující matky, ve svém novém domově, a přestaňte jej i s maminkou veřejně ostouzet. Věřte, že i v péči maminky mohou být jeho schopnosti velmi dobře rozvíjeny a dostane se mu přitom stejné, ne-li větší láskyplné mateřské péče, jaké by se mu dostalo u vás. Nemyslete jen na sebe !!!! Kája není hračka sloužící k vašemu rozptýlení.

Věřte, že to, jak se nyní zachováte, Kája v budoucnu ocení!!!!

(29. 09. 2009 20:11)

cert:Pěkně děkuju za "milující matku", která uteče od dítěte pár měsíců po porodu!

(03. 10. 2009 11:28)

asok12:Posuzovat kdo má pravdu je velice obtížné. Informace které jsou na internetu a nebo celkově v médi jsou realitvní a nikdo nemá jistotu ze je to pravda. jenom účastníci přiípadu. Jedno je ale jisté neutíká se jenom od násilníků. právě od těch ženy utíkají nejméně protože jsou zmanipulované a mají strach. Od rosiny se odchází za novým vztahem a tzěch je podle mě víc. A názor že jedině matka dokáže dát dostatek lásky dětem a že jedině matka je správný člověk na výchovu dětí je podle mě také zavádějící. To neberu v potaz takové případy jako je Kuřim.

(29. 09. 2009 15:56)

koala1:Paní Hodinové, která se tady v diskusi evidentně schovává po různými jmény a chrlí oheň a síru na svého nebohého manžela, bych ráda vzkázala: Buďte ráda, že se o syna chce starat. Je spousta mužů, a to znám z vlastní zkušenosti, kteří opustí své děti a nemají o ně zájem. A věřím, že vy byste byla první, kdo by naříkala, jaký je to špatný otec. Tak mu dejte prostor. Syn je s ním evidentně spokojený a vy aspoň budete mít víc času na své další aktivity. Nejhorší máma je ta, která si chce přivlastnit děti jen pro sebe a ještě to vydává za kdovíjakou pomoc. Podle vás je špatný otec, podle něj jste špatná máma, tak mu dokažte, že to tak není. Dobrá máma nebere děti jejich tátovi. A objektivně řečeno, v Praze má opravdu víc možností než v nějaké vesnici na Sokolovsku.

(29. 09. 2009 15:54)

kajah:Vážená paní, když poznáte pana Hodinu osobně uvěříte všemu co všichni, kteří ho měli tu čest poznat píšou. Sám se stal díky sobě celebritou, když neustále u nás ve městě /máme 5,5 tisíce obyvatel) někoho obtěžujete, vydírá, všem vyhrožuje!!!!! Vše nepíše paní Hodinová !!!!!! Tohoto člověka nenavidí spousta lidí!!!!!! I díky jeho obchodním kauzám. Není to nebohý manžel, je to velice arogantní pán, sice s vysokým IQ, ale bez veškerého soc. cítění. A propo o Káju mu nejde /to by ho nenechával řidičům, chůvám atd. ....., jde mu pouze o to pomstít se, ublížit manželce, která si ho bez jeho dovolení dovolila opustit, on nemůže snést, že prohrál !!! Naše milá spoluobyvatelko celé město drží s tebou!!!!

(29. 09. 2009 19:56)

asdarel:Jestli je celé vaše velkoměsto takové, jako vy, klevetnice jedna, tak snad aby Kája raději honem sednul na koloběžku a zdrhal co nejrychleji pryč. Budu mu držet palce, aby z takového maloměšťáckého prostředí co nejdříve vypadnul a zanechalo v něm co nejmenší následky. Jeho táta možná prohrál bitvu s omezenou manželkou a omezenými úřednicemi, ale držím mu palce, aby válku o budoucnost Káji vyhrál. Podle všeho na to má.

(29. 09. 2009 20:19)

petra1803:Pan Hodina si představuje svou "láskyplnou" péči tak, že své půlroční dítě pošle k matce taxíkem a jeho "milovaný" Kája mu nestál ani za to, aby za ním jel, když zmíněný taxík havaroval. Tak tohle udělá "milující" otec? Tak to pardon... Nepochybuju o tom, že většina otců jsou dobří rodiče, ale tenhle člověk potřebuje sám péči. Ústavní.

(29. 09. 2009 14:50)

asdarel:Tedy tady se sešlo nenávistných psychopatek. Nebo že by to byla paní Hodinová? Koho jiného by napadlo hledat na internetu a psát sem, jaké má pan Hodina inzeráty na úklid? Nezbývá než doufat, že vliv této povedené matinky na osud malého Káji bude do budoucna co nejmenší. Připomíná mi to Bartošovou se Štaidlem, tak snad to nedopadne stejně.

(29. 09. 2009 01:47)

bestie:Řekla bych, že si tady spíš dopisujeme s panem Hodinou, který zapomíná, že v obci, kde malý Kája bydlí, je "populární osobnost" díky jeho letákům, které roznášel lidem do schránek.Takže sám se zviditelnil, tak ať se nediví, že někdo z lidí odepisuje. Ale protože ten pán to nemá v hlavě v pořádku, tak si myslí, že za každou odpovědí je paní Hodinová.Jenže se pletete pane Hodino!! Já mám tři děti, normálního manžela a o Vás jsem se dozvěděla z letáku, který mě rozčílil!! Uvědomujete si, že tím Vaším letákem akorát obtěžujete lidi v obci, kde Kájík bydlí. Nás Vaše problémy nezajímají, radši si přečtu leták z Penny, než ty Vaše pitomosti!!

(29. 09. 2009 14:53)

kajah:pan Hodina zatajuje další jisté skutečnosti....... Když by byl tak dokonalý otec a manžel. Proč by někdo utíkal od normálního otce a vzorného manžela? Proč by někdo opouštěl blahobyt a přepich a zvolil si dráhu - raději být sama s dítětem? PANE HODINO, TOTO NENÍ PŘE O AKCIE!!!!!! JE TO PŘECI DÍTĚ!!!!! NECHTE SVÉHO SYNA V KLIDU ŽÍT S MILUJÍCÍ MATKOU, NENECHTE HO STÁLE ZBYTEČNĚ TAHAT NA POLICII, PO DOKTORECH, PO PSYCHIATRECH..... ROZMAZÁVAT HO V NOVINÁCH..... NECHTE MU JEHO DĚTSTVÍ!!!!!

(28. 09. 2009 22:10)

asdarel:Přepich - to je co? Něco přepíchat? ... Taky bych přál Kájovi hezké dětství - s jeho tatínkem. Matka by měla pochopit, že usurpováním si dítěte ničeho nedosáhne. Otec evidentně není z těch lidí, kteří by si nechali jakoukoliv nespravedlnost líbit.

(29. 09. 2009 01:57)

asdarel:Tady se zase sešly feministické kvočny... Anebo je to vaše manželka, podle toho, jak se tváří "informovaně"? Každopádně z těch příspěvků je cítít neuvěřitelná lidská malost a ubohost a závist. Nenechte se tím otrávit, děti nepatří matkám!

(28. 09. 2009 21:41)

bestie:Vy máte určitě aspoň 2 tituly, podle toho, co jste napsal!

(28. 09. 2009 21:57)

ppatrizia:Manželka pana Hodiny??? Hmmmm,to už bych byla vdova

(28. 09. 2009 22:07)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy