DISKUSE K ČLÁNKU

koala1:Gratuluju panu Hodinovi k tomu, že sebral sílu se ozvat a nenechal se zadupat do země jako spousta jiných tatínků, kterým jejich bývalé seberou děti za přispění státních orgánů. Děti potřebují oba rodiče a nenávistné výkřiky některých hysterek na tom nic nezmění. Stydím se za takové ženy, které si neuvědomují, jak tím své děti poškozují a jaký jim dávají vzor. Pane Hodino, držím palce - i když určitě ani vy nejste ideální, dáváte tím klukovi dobrý příklad a berete se za správnou věc. Kluk by se s vámi určitě měl dobře.

(28. 09. 2009 20:01)

ppatrizia:s otcem,který prudí a tím si vydělává??? Téééédááá,to je boží názor!!! Tak hlavně ať platí řádně výživné když na to má.... ať pomůže!!!

(28. 09. 2009 21:31)

bestie:Lidičky, prosím, nevěřte tomu, co pan Hodina píše!!!! Znám celou rodinu jeho bývalé manželky a jedná se o velmi slušnou rodinu. Malý Kája se má dobře a nikdo mu neubližuje.Nic z toho, co pan Hodina píše na internetu není pravda.Kdyby mu na Kájovi opravdu tak záleželo, tak by se snažil s jeho matkou rozumně domluvit, ale on přijede za klukem 200 km, vezme baťoh na záda a roznáší v místě bydliště malého Káji přiblblé letáky a hází je lidem do schránek. Vyzývá lidi, jestli si nevšimli, že má Kája rozbité koleno nebo odřený palec a že matka rozbila rodinu atd....... Prostě snůška nesmyslů!! Leták jsem měla několikrát ve schránce a pořádně mě to vytočilo!Připadá Vám to normální, že člověk, který má titul se chová jako trouba?Akorát obtěžuje lidi a snaží se znepříjemnit život celé rodině jeho bývalé manželky!Přeji mamince malého Káji pevné nervy!!!!!

(28. 09. 2009 19:14)

ppatrizia:S tímto názorem plně douhlasím. pan Hodina je považován za prudiče a jeho jméno je v mnoha kauzách propíráno na internetu!!! takyjsem si o něm početladost a dost a jak to, že se prezentuje bydlením v Praze??? Mám pocit, že má adresu někde v nějaké prde..l..i Plzenec??? Tuhle info jsem našla taky na internetu??? Si tady z Vás všech pan Hodina pěkně utahuje a zneužívá...jen mu jděte na ruku a dělejte ze sebe trouby a nějaký odborník bloesku??? Třeba fotograf Schnapka??? Co??? Nebo Váš právník??? Ještě chvíli mi otom povídejte!! Bado jedna nevymáchaná a blbnnete akorát lidem hlavy

(28. 09. 2009 21:23)

asdarel:Vyjadřujte se slušně, osobo. Panu Hodinovi nesaháte ani po kotníky. Je to člověk, který se nedá, a to někomu vadí. A že má někde adresu? No a co? Může mít po republice třeba 100 nemovitost a kde zrovna bydlí, je jeho věc.To u vás v pastoušce asi neznáte.Tak se zklidněte.

(28. 09. 2009 21:51)

ppatrizia:Pastouška??? Vážený pane kolego v diskuzi, asi jsem Vás hodně vytočila,když jste se taksnížil kurážkám. Jako pan Hodina, i já mohu mít 100 nemovitostí. Pan Hodina se prezentuje jako borec, ale veřejnost o něm míní jinak, seberte se a překlikněte... zadejte do vyhledávače a čtěte, nebo mám začít citovat???... no problemo

(28. 09. 2009 22:10)

asdarel:Otec v tom má jasno - chce své dítě. Ale matka evidentně neví, co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane. Bude to asi taková avonlady... Holt je z kraje stopařek na silnicích a trpaslíků ve vietnamských tržnicích...

(28. 09. 2009 19:10)

ppatrizia:Jak můžete napsat aniž byste matku znal, že je avonlady a pak že je z pohraničního města, které je vyznačováno dívkami, které se zrovna neživí tak, jako většina jiných?? Kupodivu zde žijí také právníci,inženýři, učitelé,lékaři, zdravotní sestry,soudci a jim podobní. Pan Hodina si paní Hanku vzal, že ano?? myslíte si, že by se mu líbilo,kdybyste mu řekl, že si vzal lehkou děvu??? v tom případě, pane Hodina, každým svého štěstí strůjce!! najděte si jinou zábavu, než perzekuovat osobu, která se nenechá Vámi terorizovat. Vím, jaký jste, je o Vás mnoho článků na internetu. Lidé googlete...Stačí zadat poze jméno aleš Hodina, pak poukazujte na to, jaká je paní Hanka osoba!Nejdříve pozametat před vlastnímprahem

(28. 09. 2009 21:20)

asdarel:Jak bylo z internetu zjištěno (někdo tady radil použít Google - díky), Kájova matka Hana Hodinová a její sestra Jitka Fürstová jsou opravdu ze shora uvedeného kraje stopařek a trpaslíků, ale nepracují pro společnost Avon, nýbrž provozují prodej kosmetiky Oriflame. Společnosti Avon se tímto omlouvám.

http://oriflame-fursto­va.web­node­.cz/i­mages­/20000­0196-b5a45b69e2-public/IMG_0273.JPG

(29. 09. 2009 17:44)

amanda1:Pokud má otec Káji názory, které jsem si přečetla na internetu tak se divím, že se mu vůbec nějaký syn narodil. Malé děti upadnou i když budete bdělí jako ostříži.. a odřeninu komentovat jako tržnou ránu!!!!!! Mám také dvě děti a v tomto kontextu bych musela být označena jako tyran, protože moje děti jsou normální a tak jsou každou chvíli samá modčřina a škrábanec. Matka měla žalobu podat již dávno. Malému Kájovi to nepomůže, ale bránit se musí i matka. Držím jí palce.

(28. 09. 2009 17:52)

ppatrizia:Také fandímmatce a nejsem ani zapšklá feministka a ani matka,která lpí na svých dětech jako kvočna. Otec je fakt divnej, všude po internetu roztroušené inzeráty na řidiče, seznámení, hlídání, úklid, to znamená, že je asi dle mého názoru levej jak šavle, ale prezentuje se jako borec!!! Můj názor je, že spíš potřebuje vyšetření mozku .....

(28. 09. 2009 21:26)

asdarel:... je nějaká zapšklá feministka...

(28. 09. 2009 11:59)

gioconda:a asdarel je soudruh Hodina, že? Až budou chlapi rodit, tak se můžou domáhat svých dětí...

(28. 09. 2009 17:10)

ppatrizia: výborný názor.... ne vážně....najeďte na google a zadejte Aleš Hodina a pobavíte se!!!! a i jeho Adresa...starý plzenec, ještě větší prd...než pohraniční město paní Hodinové...mimo jiné...velmi hezké městečko..

(28. 09. 2009 21:27)

gioconda:Vážený pane Hodino,

jistě i Vám záleží na tom, aby se Kájovi dostalo co nejlepší výchovy a vzdělání a hlavně lásky. To jsou v moderní společnosti jedny z nejdůležitějších podmínek životního úspěchu. Prosím, umožněte proto Kájovi, aby se mohl v klidu vyvíjet v péči své milující matky, ve svém novém domově, a přestaňte jej i s maminkou veřejně ostouzet. Věřte, že i v péči maminky mohou být jeho schopnosti velmi dobře rozvíjeny a dostane se mu přitom stejné, ne-li větší láskyplné mateřské péče, jaké by se mu dostalo u vás. Nemyslete jen na sebe a na své příbuzné – Kája není hračka sloužící pro jejich rozptýlení.

Věřte, že to, jak se nyní zachováte, Kája v budoucnu ocení.

(28. 09. 2009 11:32)

gioconda:No to je děs, ten člověk patří do blázince a nebo zavřít! Je to psychopat a úchyl, naprostý narcis a domýšlivý blbec. Jen takový vůj staví materialismus nad mateřskou péči a dělá ostudu svému dítěti. Jak tomu chlapci asi bude, když si stránky, kde je špiněna zcela bez důkazů svévolně a jednostranně jeho maminka vlastním otcem, přečte jeho okolí a někdo mu to rád sdělí? To je fotřík fakt k pohledání, tomu bych nesvěřila ani psa, natož dítě.

(28. 09. 2009 11:17)

asdarel:Hlavně že ty jsi citlivá, slušná a jemná bytost.

(28. 09. 2009 11:28)

ppatrizia:On a psa??? i na úklid má inzerát !!! Fakt ¨, zadejte jeho jméno do vyhledávače...

(28. 09. 2009 21:29)

milasheczka:Jsem matka několika malých děti, nícmeně přeji tátovi získat malého Kaju zpět a navždy. Viděli jsme už v televizí matkou uvářené dětské nožičky, utirané k smrti malé děti i jíné zacházení rozvedených mátek k dětem - jen aby se pomstili svým byvalým manželúm. Soudům osudy vášich děti jsou NAPROSTO lhostejné!

(28. 09. 2009 09:29)

gioconda:Je to prolhaný ***, násilník, sobec a náfuka. Děti patří matkám!

(28. 09. 2009 11:02)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy