janulinka78:toho kluka znám ze střední chodil sice do jiné třídy ale bylo mu snad 17 a už tehdy si píchal nějaká anabolika, superanabolon nebo tak nějak se to jmenovalo
d-tox:fotomontáže , steroidy , nejdřív za rok .... samý ignorantský bláboly !!! sám se této soutěže účastním už potřetí a vím o čem to je , ne o hospodských povalečích co by chcíply kdyby neměli auto a kteří prochlastají výplatu, ale 50 korun by za posilovnu nedali , rotoped viděli dvakrát v životě na fotce a v televizi , dietu by nevydrželi dodržovat ani týden , sám takových ***ů potkávám v práci a všude kolem mraky ... souhlasím s příspěvkem "všichni jste ubožáci" a Vilémovi gratuluji - vyhrál soutěž v MUSCLE & FITNESS , to samozřejmě není blesk , ale to je dobře ... tam se vyskytuje alesponˇ erudovanost na rozdíl od závisti a ignorance .... takže hurá k televizi a do hospody , protože tohle přece není možný , to je fotomontáž , vypadá na konci hůř jak na začátku , co sypal ? do***e zas mi vajgl spadl do piva , no tak zapiju ten bůček slivovicí......atˇžije český národ !!!
jarynr:i svalů. S kulturistikou to nemá nic společného, aby vypadal jako svalnatý udělaný chap musel by vážit aspoň 100 kilo, a to čisté svaloviny. Místo rýže a kuřecího hlavně hovězí maso, alespoň dvě nebo tři kila denně, krůtí, ryby, a samozřejmě že doplňky - aminokyseliny, proteiny, HMB, nějaký testosteronový booster či něco silnějšího...a pak to teprve roste . Věřte mi taky makám, mám na 190cm 115 kilo. Ale na mě se to ztrácí, čím je člověk menší, tím má větší výhodu že na něm svalstvo vynikne
freja:Kdybyste trochu přemejšleli,než abyste tady blili takový srance,tak logickou úvahou můžete přijít,že kdyby bral steroidy,tak místo toho,aby skoro 20kg shodil a vyrýsoval se,tak by to samý ne-li víc,nabral.Věřte,četl sem o steroidech,díky kterým přiberete za 1 měsíc 20kg a přitom doslova hoří játra.Ne při blbý rýsovačce.Aspoň pokud nebral efendrinový spalovače tuků,ze kterých se bude pěkně třepat.
djaba:Já také cvičím a pravidelně , nejraději ležing televizing a nejvíce joulů spálím při jídle .A pivo taky piji střídmě , jen tak co by se vešlo na dno - vany.
arcaben:Jako zahradník je u zdroje,tak asi používá něco na kytky k rychlení.Není bobule jako bobule..ale ty boule potom na něm...a metrák močky...super obluda jak z hororu..bububu...
cz833648:Kdyby jste chodili do posilovny a on vedle vas cvicil a videli jste jak dre a dodrzuje opravdu to co psal tak zmenite nazor. Vase blaboly ze je to photoshop jsou uplne smesne. Clovek chce neco dokazat pro se a ono se mu to splni a vsi ho hned odsoudi ze bere anabolika. Hold jde videt, ze toto ctou jen debilove co si koupi Blesk a cumi na posledni stranu kde je ftip s holkou blesku a zerou tunu hranolek a smazak. Vsichni co ji dnes jidla z KFC maji vic znicene jatra nez Vilem. Ryze pomuze telu odvodnid od zbytecnych tuku a zalitych svalu vodou a kure je idealni na tvorbu (rychle se ve strevech a zaludku travi) svalu.
e.44:Heleď přestaň si tady z nás dělat srandu
Ani to, že někdo opravdu moc chce, mu nepomůže k tomu, aby to co normálně trvá alespoň tři roky, zvládnul za tři měsíce.
simeon:tak to jo, čím pokročilejší duben, tím pokročilejší Apríl I půl roku je dost málo na to se takhle "vyrýsovat" (pokud by ty svaly na těch tyčkách pod tukem (z první fotky) byly - jako že nejsou... svaloviny nabral dost na to, aby bylo jasné že to nešlo přirozenou cestou - buď to nejsou tři měsíce, nebo to není on, a nebo nám kecá že to udělal dietou a cvičením... ale jestli trvá na tom, že se tohle udělá z rajčat a z kuřecího masa, tak je dost pravdy na tom že v kuřecím mase je mraky nezpracovaných hormonů a steroidů