DISKUSE K ČLÁNKU

bobin:.....je to poměrně slušná fotomontáž .

(07. 04. 2010 11:32)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 04. 2010 11:13)

slavka:Asi mu to dalo dost námahy, asi ho to stálo dost peněz, možná si na tom zničil svoje zdraví (i když si možná myslí opak)... jenže všeho moc škodí.
Dvě třetiny toho "původního" a jedna třetina toho "nového" by bylo tak akorát. Upřímně, kdybych měla volit mezi "předtím" a "potom" a nebyla by žádná varianta mezi, tak "předtím" jednoznačně vede. Já bych doma to monstrum, co z toho docela hezkého, i když mírně obtloustlého týpka vzniklo, nechtěla.

(07. 04. 2010 10:53)

barsonn:Cvičil jsem déle jak rok - 2x týdně po 2 hodinách, pravidelně (po+st) ... a jediné co se mi podařilo udělat se svým tělem bylo to, že jsem shodil břicho a zpevnil ramena. Ale jestli tohle skutečně dokázal za 3 měsíce, tak jednak lituji jeho zdraví a jednak se divím, že neplive oheň - ten "člověk" v sobě musí mít více chemie než celý výzkumný ústav..

(07. 04. 2010 10:30)

jamee:Máš pravdu mám podobné zkušenosti navíc ve středním věku se svalovina už bez creatinu nevytvoří kdyby ses po.... ale pak až skončí (bolesti kloubů, kolen a svalových úponů) pak bude jako Arno Schwarzeneger dneska........

(07. 04. 2010 09:37)

vilmaa:tak asi to byla neskutečná dřina.Ptáte se na to, kde vzal zahradník peníze na fitko? A kolik stojí fitko? někdo ty peníze hravě prokouří...a když se někdo stravuje denně po restauracích a chodí na pivko, tak tam taky nechá dost peněz.A za další - že cvičí déle naž 3 měsíce - ta soutěž je postavená na tom , že se do určitého data registrujete a uděláte fotku s obálkou časáku - a k tomu se asi nikdo dřív než to vyjde nedostane.A pak je to zase ukončeno k pevně stanovenému datu a rovněž se účastník fotí zase s obálkou časáku.No ale s tou "barvičkou" to trochu přehnal, ale chápu , že chtěl aby ty jeho svalíky co nejvíc vynikly.Ale klobouk dolů, zadarmo to nebylo .

(07. 04. 2010 09:28)

suskyn:Ty máš tak akoráď svaly na mozku-to co jsi vyplodila je úžasné.. -trenér

(07. 04. 2010 13:05)

guppy:když tak ráno koukám po MHD kdo Vás čte, tak mám radost, že je na tom někdo ještě hůř než já................

(07. 04. 2010 08:53)

Xeen:podle barvy že místo do posilovny chodil 3 roky do solárka a zbytek už je photoshop.

(07. 04. 2010 08:49)

znalec:tomuhle článku nevěřím ani ve svém pokročilém věku, ale jako apříl docela dobrý

(07. 04. 2010 08:33)

miriam:A teď ještě tu "O perníkové chaloupce", prosím

(07. 04. 2010 08:24)

szyslak:... staci si precist ... Energii mu dodávala zelenina (okurky, papriky, rajčata).

(07. 04. 2010 07:35)

egal:no to jo,odkdy má klasická zelenina nějakej power? za tři metry takhle vyrýsovanej budiž,ale má doma místo kuchyně chemickou boratoř,znám jednoho takového a ten s "kolegy" z branže začínal se superanabolonem, (dnes nemá vlasy,problémy s játry,) jel i inzulin,aby ty cukry do sebe dřív narval,kreatin bez přestávek.rejže na dietu je gut,alew aby někdo byl nacpanej víc,než příroda dovolí, musí prostě sypat, jinak to nejde, kua jdu taky hubnout

(07. 04. 2010 10:10)

egal:chtěl jsem napsat nacpanej proti té původní fotce

(07. 04. 2010 10:12)

analog:Ahoj egal,ja jsem nikdy nepouzival superanabol ,kreatin jsem take nebral,rejzi nezeru,piju pouze pivo a dneska nemam vlasy a jatra jsou take v p*r*

(07. 04. 2010 14:21)

kane:Je pěkná hovadina,aby se takhle vymák za tři měsíce,bez "speciálních" doplňků stravy. A nemyslím tím sacharidový nebo proteinový nápoje, ale pěkný anabolický ***.

(07. 04. 2010 06:37)

waserman:To, co žral, to je na hubnutí, to mu neberu, ale ty muskle nenahonil ve fitku ani omylem. On je spíš chodící reklama na anabolika.
Navíc si nedovedu představit, kde by zahradník vzal takový balík na to, aby mohl trávit hodiny v posilovně a v bazénu. Další věcí je to, že zkuste někdo s ochablým břichem dělat tisíce sklapovaček. Jak jich první den uděláte 100, druhý den se nemůžete hýbat.
Blesku, děláš z nás blbce.

(07. 04. 2010 07:10)

vilmaa:tisíce sklapovaček za celou tu dobu..... 3 měsíce cca 90 dní.Kdyby jich udělal denně 30, tak se dostaneš na 2700 .... a to už jsou tisíce

(07. 04. 2010 09:32)

anelam:Chodím do fitka již 11let teď jen 1x za týden ale tohle je hovadina na entou Všichni zde mají pravdu

(07. 04. 2010 07:38)

wolfikoko:víš co znamená, že je něco anabolické? po anabolikách se nabírá svalová hmota, je to až 20kg za tři měsíce. Jak by teda mohl shodit? Samozřejmě, že jen závidíte, tohle je běžný účastnít soutěže DO FORMY z jednoho časopisu o cvičení. Postava vypracovaná s použitím anabolik vypadá úplně jinak, tenhle člověk pouze shodil díky sacharidovým vlnám většinu tuku, na obvodech svalů má určitě míň, ale vyrýsovanější vypadá lépe a zdá se větší. Nevíte vůbec nic o anabolikách, o dietě, o kulturistice. 1x týdně vůbec nestačí. A pokud se divíš, kde vzal na bazén a tak. Máš vůbec představu, co stojí anabolika? Na MČR v kulturistice počítej měsíčně tak 50 tisíc a výš.

(07. 04. 2010 08:33)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy