DISKUSE K ČLÁNKU

puntik1991:Tak ty si totální arogantní DEBIL!!!! Ráda bych viděla tu tvoji fotku,Lucka má obrovskou odvahu jít do takové soutěže,

(08. 09. 2010 19:49)

pipilipi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 09. 2010 19:55)

arnold__:To jsi na omylu,patri sem.Jen zamindrakovani lide si mysli ze ne.Zaneta neni ani za mak atraktivni.

(11. 09. 2010 11:36)

ochman:Lucie Špačková stáhla svá videa,kde mluvila,zřejmě ze strachu aby jí její projrv neubral hlasy !!!

(07. 09. 2010 01:39)

ochman:projev..

(07. 09. 2010 01:40)

kluzanek:Mě se nelíbí ani jedna. Lucie je pro mě moc při těle, samozdřejmě že se mnou nemusíte souhlasit, Žaneta je zas moc hubená, chybí mi tam nějaká holka tak akorát.

(05. 09. 2010 01:30)

kamii:Milá Žaneto, mluví s tebe jen závist a hloupost. Bohužel patříš mezi průměrné dívky a tak kopeš kolem sebe. Soutěže krásy, miss...produkují vždy to samé , jen jednou je to blond a podruhé tmavé...většinou na sřídačku, aby se neřeklo...Třeba toho lidi mají dost a chtějí zvolit někoho vyjímečného....Což Žaneto opravdu nejste , ať už podle fotky, tak podle rozhovoru.

(04. 09. 2010 15:44)

osel.ijacek:Modelky na molo, bachyně do prasečáku ! ! !

(04. 09. 2010 11:43)

jaaaaa:Co prosím? Prosím tě, dej sem svoji fotku. Jak víš, že nebudeš někdy vypadat podobně nebo i hůř? Jak víš, že nebudeš nemocná/ý a budeš taková/ý? Nebo tvoje děcka, jejich děcka nebo si tvoje děcka někoho takového najdou a budou s ní šťastní a spokojení? To jim takovou partnerku zakážeš (nebo spíš, zkusíš zakázat), i když budou spokojení? Co jsi zač? To musíš nějaký velký komplex, že jsi sćhopná/ý toto napsat.
Jsem ráda a hrdá, že nejsem jako ty. Lituju tě. Musíš mít smutný život.

(04. 09. 2010 21:35)

bdixie:A ty do pakárny !!! TY ------ !!!

(04. 09. 2010 22:22)

jaaaaa:ani tlustý chlap s komplexem ani typ ženy jako Lucka a stejně jsem pro ni hlasovala a budu znovu. Protože je pro hezčí, než nějaké vychtrlé holky, na kterých můžu spočítat každé žebro, které mají komplex z každého nabraného gramu. Takových ženských jako je Lucka je víc než těch ostatních a ženské typu Lucky potřebují vidět, že je to normální a nemusí pořád trpět hlady, aby vypadaly jako typ Žanety. Neříkám, že mají nekontrolovatelně jíst, to ne, ale jsou prostě typy, které nikdy nebudou hubené. A pokud to typ Žanety nechápe a má z nich srandu, tak je opravdu lituju.
Doufám, že se Lucka udrží opravdu vysoko, aby bylo vidět, co je ženská krása.

(04. 09. 2010 09:13)

alfonc:pokuste se to ještě změnit vy všichni...

(04. 09. 2010 00:25)

dia.proch3:Jak na to koukám tak Žaneta má dosti velkou závist jen kuli tomu že hezká slečna Lucka vyhrává???! ale žanetko smiř se s tím že život je takovej... více chlapum se líbej holky ktere nejsou jen kost a kuže... a umělý jak neco.. =) holka nemáš na to.. a Lucko tobě veřiiim jen tak dál.. musela jsem se zaregistrovat protože, tohle je ubohost na devše schazovat takovou fajnovou holku!!! STIĎ SE! Lucko do toho =)) věříme ti ♥

(03. 09. 2010 20:23)

brekekesalami:Vy se styďte za svojí češtinu...

(03. 09. 2010 20:48)

arnold__:Prispevek k jakemu tematu.

(11. 09. 2010 11:42)

drazor:Jestli Lucii fandíte,za její odvahu tak přestaňte poslouchat tlachy nějaké tuctové Žanety a hlasujte pro Lucii jen tím dokážete že máte plné zuby těch žebrovaných anorektiček.Jinak každý má nějaký vkus,ale jen čas prověří jaká ta žena skutečně je.

(03. 09. 2010 18:34)

brekekesalami:přesně tak, anorektiček a laciných špulení úst už bylo dost Konečně změna.

(03. 09. 2010 20:49)

zuzanka37:Týjoo vždyt je tu spousta krásných dívek.. a jesi jsou hubené nebo trošku tlustčí .. co je na tom každý má jiný vkus... a hlavně nemůžete holku posuzovat pouze podle vzhledu , což tahle soutěž bohužel je jen o vzhledu . Mě osobně se strašně líbí Pavla Knourková ... vypadá jako normální holka.. a jelikož ji znám vím že taková i je.. a třeba když se podíváte jak je krásná tak si můžete myslet jéé další namyšlená holka.. ale přitom je to uplně normální a moc hodná holka .. a naopak spíš by to sebevědomí potřebovala ... což jsme zase u toho ... Neházejte tady špínu na ty který neznáte !!!! Je to totiž pěkně hnusný . Vyhraje prostě ta která si ty lidi získala a je jedno čím v tomto případě..

(03. 09. 2010 13:36)

anelam:Upřesni co je na tobě krásného?Je ti 17-zmalovaná jsi na 35 a taky tak vypadáš,tak si moc nefandi!Jsi zrovna tak tuctová jak všechny ostatní-není z čeho vybírat,takhle dnes vypadá skoro každá štěteč.ka.....U Lucie totiž každý věří že je to vážně DÍVKA-

(03. 09. 2010 12:04)

andilekdablik:to bylo napsáno velice trefně souhlasim s tebou,Lucku znám osobně a je to super holka.. hlasy pro Lucku

(04. 09. 2010 22:55)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy