DISKUSE K ČLÁNKU

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 09. 2010 11:23)

sojam:chapal bych ceneni si odvahy v soutezi typu ninja co hraje na coolu...ne v soutezi krasy!!! jdete uz do pr dele!!!!

(06. 09. 2010 01:55)

anelam:léta není o nejkrásnější anorektičce,ani o miss plastika-na to jsou přece jiné soutěže ne?Je to soutěž o dívce,která zaujala nejvíce-neznamená že musí zvítězit jen vychrtlá -taky extrém jinak jsou si všechny dívky tak hrozně podobné,jen barva vlasů je jiná!Takže mně zaujala taky ta boubelka a vítězství ji přeji I když ideální váha si myslím je- co nad metr-to kg-17Ocm-7Okg-

(03. 09. 2010 10:36)

majkl:Jako k Luci se vyjadřovat nebudu ta sem určitě nepatří je to vepř prostě příklad jak by člověk neměl vypadat.Ale Žaneta je od pohledu opravdu ***.Je otřesná.

(03. 09. 2010 10:18)

anelam:PROČ BY TAM NEMĚLA PATŘIT? DÍVKA LÉTA NENÍ SOUTĚŽ KRÁSY!!!! ŠKODA,ŽE SE TAM NEPŘIHLÁSILY DÍVKY S VAHOU TAK AKORÁĎ NAPŘÍKLAD 168 cm-68 kg(+,a - 5kg)to by bylo z čeho vybírat

(03. 09. 2010 12:11)

dia.proch3:já ti dám vepře!!!

(03. 09. 2010 20:25)

nafi:Také jsem si přečetla celou diskuzi a rozhodla jsem se přidat též svůj názor. Dle mého názoru je každá ze soutěžících dívek svým způsobem hezká. Výrok slečny Žanety považuji za opravdu nefér útok na soupeřku v souteži. Lucie je celkem pohledná a sympatická dívka, ale bohužel s velkou nadváhou, která jí v budoucnu přinese zdravotní problémy a komplikace. O tom není pochyb, ať si to přiznáme či ne. Je mi jasné, že se mnou řada diskutujících souhlasit nebude, ale myslím si, že by bylo lepší, kdyby Lucie na sobě zapracovala, zdravě a méně jedla, zařadila více pohybu, než říkat jí podobných ženám, aby si ze své nadváhy a postavy nic nedělaly a smířily se s ním. To není řešení, to je cesta do pekel dlážděná hezkými slovíčky! Upozorňuji, že nejsem žádná anorektička propagující hubenost, ale váha Lucii, pokud s ní něco rychle neudělá, způsobí zdravotní problémy. On je totiž rozdíl, pokud má žena nějaké to kilo navíc nebo je silně obézní. A to Lucie prostě je. Jinak Lucii případné vítězství v soutěži přeji. Je to sympaťanda.

(03. 09. 2010 10:04)

sojam:"velkou nadváhou, která jí v budoucnu přinese zdravotní problémy a komplikace."

jesisi, ji to prinasi zdravotni problemy a komplikace uz ted, ne az v budoucnu!!!!

(03. 09. 2010 12:00)

monjja:Uff, tak jsem přečetla celou diskusi, to je teda nářez...si uvědomte, že některý ty bláboly o prasnicích čte třeba holka okolo deseti, třinácti let...ta už se v životě v klidu nenají...Podle mě má normální postavu, jsou určitě i horší a pro někoho i lepší, ale každýmu se líbí něco jinýho, stejně tak jako každýmu chutná něco jinýho, tak naprosto nechápu, kde je problém. Ale někoho tady takhle strašně urážet, je mi z toho fakt na blití...má tam krásný fotky, oproti těm ostatním, z nichž drtivá většina si drží kozy - ehm, tedy pardon - kůzlata (nejspíš aby jim neulítly) a vůbec jinak trapně pózuje - třeba s roztaženejma nohama - naprosto laciný a tuctový, jedna je dokonce úplně nahá (nevim, může jich tam bejt víc, ale u týhle jsem skončila, protože co je moc, je moc)...může mít sebehezčí postavu, ale tyhle rádoby profesionální pózy odkoukaný z časáků? Tohle patří do Playboye nebo tam někam, ale do Dívky léta? Copak je to soutěž "*** léta"? Fotky mají mít šmrnc stejně jako ten, kdo na nich je a tehdy na celé čáře vyhrává Lůca...Navíc mám z těch ostatních xichtů pocit, že nejmíň polovinu už jsem potkala na ulici, tak jsou tuctový a obyčejný. Může každej říkat, že je prasnice a cokoli, ale jedno se jí upřít nedá...rozhodně není tuctová. Má odvahu, oparvdu příjemnej úsměv a nemá prázdný oči jako většina z nich, který do objektivu vejraj jako kdyby jim při focení právě řezali kuří oko.

(03. 09. 2010 09:33)

anelam:

(03. 09. 2010 09:40)

sojam:neni tuctova jo??to si musis delat srandu...

v soutezi neni tuctova jen proto, ze je tam sveho druhu jedina...

(03. 09. 2010 12:03)

monjja:No jasně, a ty ostatní jsou zase jedna jak druhá, jen jednou má krátký hnědý vlasy, podruhý dlouhý blond...když je ostříháš všechny do hola, co myslíš, že ti tak zbyde? Nerozeznáš jednu od druhý... .

(07. 09. 2010 08:52)

monjja:...kdysi jsem slyšela, že pro nějaké to deko mozkové tkáně navíc se člověk musí smířit i s nějakým tím přebytkem lidského masa vpředu nebo vzadu....... nebo tak nějak to znělo. Tohle je naprosto přesný...Žaneta je tupá nána, která má vzteka, až se zalyká, že vede někdo, jako je Lucie. Já fandim Lucii, a to nikoli z lítosti, ale ptoto, že má odvahu v dnešním světě udělat, co udělala. Dokud se po molech budou pohybovat takovýhle vychrtliny, tak dnešní mládež bude mít víc a víc problémy s příjmem potravy.

(03. 09. 2010 07:57)

adam55:

(03. 09. 2010 09:47)

smeagol:ze boubelinda na prvnim miste je lidem sympaticka hlavne proto, ze nevypada jako k*u*r*v*a, coz se neda rici o mnohych soutezicich. Dale bych rekla, ze soutez leta ma byt o letni atmosfere a nemusi nutne vyhrat zrovna echtovni krasavice. Vyvalit kozy a to dalsi a naspulit radoby smyslne hubu v nejake mistnosti, muzu klidne i v prosinci.

(03. 09. 2010 04:19)

monjja: ....tak to je přesný

(03. 09. 2010 07:26)

gerynek:tak ja tedy obtloustle nemusim ale radeji mam lucku nez zanetu.zaneta je me desne nesympaticka a namyslena proto radeji lucie a zaneta neeeeeeeeee

(02. 09. 2010 22:12)

grillus:Nevím co Žaneta, která vypadá na 17 naprosto úděsně, bere to sebevědomí hodnotit někoho druhého. Žaneta je plochá jak prkno, vypadá dvakrát starší a sympatická není ani omylem, i kdyby nevypouštěla z úst takové bludy. Lucie je sympatická a na nic si nehraje Má moje hlasy, těch polohaných, vyzývavých a otřesně vypadajících -náctek, které vypadají o deset let starší už bylo dost Máme plnou školu takových žákyň, u kterých odhadnout věk díky make upu je téměř nemožné. Proto Lucie, držím pěsti

(02. 09. 2010 21:02)

susanah:je na svůj věk pravda kapánek při těle, ale měla by vyhrát už kvůli nesmyslné a vražedné propagaci umělých anorektiček. Soutěž je sice k ničemu, ale když už, tak hlas Lucce.

(02. 09. 2010 19:35)

soica.flatulescu:Soutěž by se měla přejmenovat.Třeba Miss léto XXXL,nebo Miss těžká váha. Podle toho,kolik hlasů dostává Lucie Špačková lze usuzovat na jistou degeneraci vkusu národa.Ale není divu,vždyť jsme po světě známí jako národ tlusťochů. BTW-Vy,co tolik obdivujete rubensovské tvary,si všimněte,kolik obézních lidí nebo lidí s nadváhou bez rozdílu věku a pohlaví potkáte v čekárnách obvodních lékařů. Je jich drtivá většina.

(02. 09. 2010 19:05)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy