DISKUSE K ČLÁNKU

kloistr:Nemyslim si, ze stihla postava vam zaruci zdravi. Znala jsem jednu baletku, ktera loni zemrela na rakovinu, cely zivot se zdrave stravovala a byla stihla, stejne tak jeji manzel ( soudce ), ktery zemrel na tu samou nemoc o rok driv. Takze stihlost a aktivni zivot a zdrava strava vam zdravi a delsi zivot nezajisti. Soutez se jmenuje Divka leta, vam ovsem ocividne vadi, ze by mohla vyhrat ta kyprejsi postavy. Kamoska je telocvikarka, takze sportu si uzije dosti, navic jsou s manzelem vice nez aktivni, presto jeji oblicej zustava ponekud oduly, proc prave kvuli hormonum, ktere musela brat drive.

(02. 09. 2010 19:40)

sojam:ty si musis ale ted vylozene delat pr*del!!!!

(03. 09. 2010 12:05)

bjutifl:A o kolika náctiletých jsi slyšel, že by zemřeli na nadváhu, nebo by díky ní měli nezvratně poškozené zdraví? Na anorexii ročně umírají desítky mladých dívek a chlapců a ti co přežijí mají navždy podlomené zdraví. Dokud se nezbavíme vychrtlých modelek, bude se to dít stále. Netvrdím že by modelky, vzory krásy, měly mít metrák, ale měly by to být normální ženy přirozených tvarů. Aby nesváděly nedospělé děti k nesmyslnýmu hubnutí, nechaly je v klidu dospět, aby o svém životním stylu a způsobu stravování rozhodovali až jako dospělí rozumní lidé.

(02. 09. 2010 20:37)

zirafa:a podle tebe mezi anorexií a zřejmou nadváhou, co má Lucie, už nic neexistuje?! věz, že ne každá štíhlá holka je anorektička....

(02. 09. 2010 23:01)

bjutifl:Tak za prvé: Píšu že by modelky měly být normální ženy přirozených tvarů, což nejsou vychrtliny- anorektičky ani metráčci s nadváhou, ale právě ty "mezi", což jsi zřejmě nepochopila.
A za druhé: Vůbec jsem netvrdila, že je každá štíhlá holka anorektička. On je ale velký rozdíl mezi pěknou štíhlou holkou a anorektickou vychrtlinou, jako je většina těch, které dává módní průmysl za vzor mládeži.

(02. 09. 2010 23:19)

carodejnice398leta: ....je to tu ,zdá se ,marný "boj" ...je ten"vkus"i názory místní většiny -nějaký,taktně řečeno:podivný.....

(02. 09. 2010 22:03)

zirafa:

(02. 09. 2010 22:57)

daja1612:Cele toto hlasovani o Divku leta je jenom blbost,protoze kazda z divek je svym zpusobem krasna nebo originalni nebo vyjimecna.Takze me to prijde jenom o tom,kolik kdo ma znamych na Facebooku,ci jinych socialnich sitich schopnych poslat hlasy.Za Blesk.cz chci podekovat nestydlivkam,ktere timto zvysuji sledovanost stranek.

(02. 09. 2010 18:44)

gerynek:moje favoritky nejsou ani jedna ale kdyz si mam vybrat tak radeji Lucku ma aspon mily oblicej i kdyz ta kila....Zanetu vubec tipovat nebudu protoze takoveto divky primo nesnasim

(02. 09. 2010 17:43)

iva36:žaneta má 21636 hlasů,tudíž je názor vás nikdů bezpředmětný

(02. 09. 2010 17:27)

kloistr:A kolik ze ma Lucie, pres 30 000, takze nazor nas nikdu asi tak bezpredmetny nebude.

(02. 09. 2010 19:42)

leona:mladá, rádoby pózuje jako modelka, vrchní díl plavek ji nesedí, na což by měla dávat pozor, ošklivá není,ale teda krásná též ne. Slečna Lucie je svá, a tvrzení, že ji lidi dávají hlasy z lítosti, může z úst vypustit jenom hlupák nebo Žaneta...

(02. 09. 2010 17:03)

pavlinecka:všichni ste blázni

(02. 09. 2010 16:40)

klotilda:Nechápu co se v této soutěži hodnotí.Padesát kilo lidského ku metráku lidského ku pětačtyřiceti kilům lidského.....Co je lepší?Kdyby slečny skákaly do výšky nebo běhaly na vytrv­alos­t,jó­dlova­ly nebo štrykovaly na čas.

(02. 09. 2010 15:32)

macam:ahoj jsem normanlni zenatej chlap je mi 32 pracuju,proste prumernej muzskej.pokud bych si mel vybrat mezi luckou a zanetou tak je mi lito ale vyberu si lucku.vypada aspon jako zenska a pusobi na me sympaticky a prirozene.zaneta naopak neprirozene.pokud je mi nekoho lito tak zanety protoze je omezena hlouypa a zla kdyz je schopna rict ze lucii podporuji lide jen z litosti.takto utocit na souperku ktera hraje fer neni spravne.je mi lito ze je zaneta v tak mladem veku tak zla,zakomplexovana (kdyby nebyla tak se takhle o souperce nevy­jadru­je),o­meze­na,pom­louvac­na,za­visti­va a hloupa.hlasy z litosti ji ale neposlu.ty poslu lucce ktera je v pohode!

(02. 09. 2010 14:50)

pavlinecka:jjj presne tak nesnášim takový povahy jako je ta vpravo... s takovýmhle chovánim primadony ji stejně nikdy nikdo nebude mít rád.

(02. 09. 2010 16:43)

i626:Muhehe, přání otcem myšlenky? Liga otylek ji možná ráda mít nebude, ale to jí může být fuk

(02. 09. 2010 17:12)

korba:

(03. 09. 2010 08:28)

jindraa:Krasa neni vazene radoby modelky o tom, jake ukazete kozy a nebo kolik chlupu, jestli nejake mate,mate mezi nohama,pripadne kolik kilo makeupu si naplacate na sve ksichtiky. Krasa je predevsim o prirozenosti a sympatiich, ale vam jde jen a pouze o prachy, pro ktere jste schopne a ochotne udelat cokoliv. Cekate, ze si pred vasimi kozami sedne cely svet na zadek a penize se budou sypat za to, ze se nekde krecovite vyspo­nuje­te..­..Na­padlo vas treba, ze Lucka boduje mezi lidmi prave tou svou prirozenosti, tim, ze si vubec na nic nehraje, ze se neprirozene nekrouti a je proste sympaticka ? Ne, nenapadlo vas to, protoze vam to vase zalostne nizke IQ neumoznuje. A o tom to cele je......

(02. 09. 2010 14:03)

i626:Nechci ti brát iluze a svatý nadšení, ale ty holky který tady hodnotíš mají jenom na první straně celkem 232 000 hlasů, takže o jakým "bodování" tlusté Lucie mezi lidmi je řeč?

(02. 09. 2010 14:54)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy