DISKUSE K ČLÁNKU

ivonius:Aspoň nemusí jak jiné modelky psát :Spokojená jsem se svými prsy, ale za pár roků budou potřeba nějaké silikony nebo něco podobného.

(17. 10. 2010 08:15)

ivonius:....jinak nalákala voliče akorát na ty kozy, to´t vše!!

(16. 10. 2010 21:51)

ivonius:Myslím že dámy co zde píší trpí plochodrážní nemocí a chlapci jsou degenerovaní honimírové co znají ženský akorát z časáků....

(16. 10. 2010 21:49)

hajabusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 09. 2010 04:03)

osel.ijacek:hezké holky na molo a bachyně do prasečáku !!!

(14. 09. 2010 21:38)

sweet.girl:a tím je zajímavá,protože nekopíruje druhé.Dneska spousta mladejch holek se snaží být sexy a až vlezle svůdné´,pořád se fotí před zrcadly s našpulenými rty a otevřeným výstřihem,děsně zmalovaný.jo,jsou sice štíhlý a módní trendy,ale pořád je to na jedno brdo.Samý muck a ťuťu ňuňu,už se to fakticky nedá.sice bych na prvnim místě viděla třeba radši nějakou ideální modelku(třeba Raduu Skácelová),ale zas na druhou stranu je to změna,­ne???K­aždo­pádně,­ať je boubelka,ať je jaká je,tak je tady fakt origilńál
Rozhodně bych níkoho takového nenapdala takhle vulgárně,jako to tady někteří s oblibou děláte.Ale tak co,budem jí to přát,ne??Alespoň máme všichni,koho rozebírat A hlas pošlu Radce Skácelový,to je kočka a Lucii taky.

(13. 09. 2010 22:53)

k__9:Jak tak sleduju ty příspěvky tak nevím jestli se smát nebo brečet. Obezita je určitě velký problém a týká se mnoha lidí, ale je přeci věc každého z nás jak vypadá. Nikdy se nikdo nebude líbit všem, ať už za to může váha, bar kvůli va vlasů, vousy, velikost poprsí, nohy, bradavice nebo cokoli jiného. Nejdůležitější je stejně to co není vidět, ale to co má člověk uvnitř. Tohle je ale skutečnost, kterou asi nejsou schopni pochopit jedinci jako makmark denaaa majkl ohnivaceklucni a další, protože jinak by tu nemohli psát takové nechutné žvejky. Anonymně tady někoho urážet to může fakt dělat jen naprostej ztroskotanec, sice třeba štíhlej, ale asi ty nedostatky budou jinde a podstatně větší.
Lucce držím palce aby došla co nejdál, protože už z těch fotek je poznat že to je fajn normální holka, která bude vypadat stejně v kteroukoli denní dobu narozdíl od těch zmalovanejch a načesanejch nanynek kterejch by se asi leckdo lekl kdyby je viděl neupravené.

(13. 09. 2010 21:11)

ivonius:Konečně někdo normální (raději podotknu že jsem hubéný jal proutek)

(16. 10. 2010 21:53)

makmark:prý zaútočí na titul Nejkrásnější muž i Jiří Paroubek.

(13. 09. 2010 20:34)

sweet.girl:jo tak Jiří,to je Krasoň

(13. 09. 2010 22:55)

denaaa:já myslím, že pokud bude slečna Lucie dále tloustnout takovou rychlostí, jak se jí to daří nyní, tak za těch 15 let už bude pravděpodobně jenom nemohoucně ležet a bez cizí pomoci se ani neobejde. Proto jí přeju, ať se vykašle na podobné soutěže a nesmyslné machrování, zajde se poradit k doktorovi a začne se sebou co nedříve něco dělat - koneckonců jde o její zdraví

(13. 09. 2010 20:01)

paolka111:trochu mi to hlava nebere, že loni slečna ˇˇSpačková se českému národu vůbec nelíbila, byla myslím někde kolem 200. místa a letos ? ouvej nejkrásnější dívka léta )))) , porovnejte Radku Skácelovou a Lucii Špačkovou, hlas budu posílat Radce

(13. 09. 2010 19:04)

sweet.girl:protože jí nikdo ási tak nedrbal,ale loni měla prej jen portrétovou fotku,tak proto si jí nikdo nevšiml.Ale je hustá,Lucie
Radka - velmi dobrá volba!!!

(13. 09. 2010 23:00)

e.44:Tak jsem si jen tak pro zajímavost dala Radky váhu a výšku do BMI kalkulačky. Od začátku mi na ní totiž něco vadilo. Pravděpodobně její nepřirozený, nezdravý vzhled.Vyšlo mi, že má BMI 17. A v případě BMI nižšího než 19 se jedná o podvýživu ohrožující zdraví, která by se měla řešit s lékařem.
No, ale když se někomu líbí podvýživa.........
Podle mě není nad zlatou střední cestu i co se váhy týká.

(14. 09. 2010 00:41)

sweet.girl:´v obouch případech si nevybereme...všimla jsem si,ře i Jana Tůmová je taky asi trošku štíhlejších,než by měla být...Ale tak jako víš co,všichni tady většinou soutíme jen podle fotek,ale možná,že je všecko jinak než se zdá.Lucie,jestli dělá na pile a tahá dřevo,tak je spíš možná jen "udělaná" ale furt je twigi oproti 120kg holkám...Radka má krásný obličej...Mě se líbily jiný holky,ale ty bohužel ani neprošly a jsou někde na konci...Stejně si ten materiál pak výbere porota...

(14. 09. 2010 04:46)

e.44:Toho, že je Tůmová podvyživená, si normální člověk všimne hned na titulní fotce a jde znechuceně dál. U Radky právě upoutá na první pohled krásný obličej, na druhý pohled zjistí, že tam něco nehraje, pozorné oko najde pár retuší, člověk si otevře další fotografie a teprve potom jde znechuceně dál.
A jak už jsem psala, jsem spíš pro tu zlatou střední postavu, ale takovou jsem mezi dívkami nenašla.
A jako ty se hezky vyjadřuješ o Lucce, já musím napsat něco hezkého o Sabině, která dostala všechny moje hlasy. Měla jsem to štěstí, že jsem se se Sabinou několikrát osobně setkala. A ona je podle mě tou pravou dívkou léta, jelikož kolem sebe dokáže vždy vytvořit tu pravou letní příjemnou prosluněnou pohodu, bez ohledu na roční období, a to i v případě, že je venku -20°C, vychřice a dvoumetrová závěje. Ona je prostě sluníčko, a sluníčko k létu neodmyslitelně patří, rádoby perfektní figura ne.

(14. 09. 2010 11:50)

husqarnowicz:To ta vzducholoď ještě nepraskla?

(13. 09. 2010 17:37)

berunka1983:Nejsem vychrtlá ani obézní. Každopádně si myslim, že vyhrát nemusí pokaždý dívka tipu modelka proč by nemohla jednou vyhrát boubelka z krásným úsměvem? Přečetla jsem pár komentářů a nechápu lidi, kteří tu uráží buď vychrtlé nebo tzv. prasata, tlouštíky, sádelnatce?
Slečně Lucce gratuluji už jen ta odvaha musela dát práci....a pro ty, kteří si myslí, že je to blbost-asi není když dostala nejvíc hlasů!

(13. 09. 2010 17:23)

ohnivaceklucni:Rozumný člověk není vyžrané prase, jelikož nechce mít zdravotní problémy. A diskutovat tady s tlouštíky, kteří obhajují sádelnatce nemá smysl. Možná, až chytnou rozum a zhubnou, budou tady psát o tom, jak fajn je moct si koupit normální oblečení, nezadýchávat se do schodů, nemít opruzeniny pod špekama a hlavně, nebude z nich mluvit zoufalost v podobě hanění normálních postav. Píšu záměrně normálních. nikoliv anorektických, jak tady tlouštíci rádi tento výraz používají. Takže vepříci mějte se a slečno Špačková, příště do pořadu Jste to, co jíte, ne do Dívky léta.

(13. 09. 2010 16:21)

denaaa:Naprostý souhlas "ohni­vace­kluc­ni"!!!! Mluvíte mi přímo z duše!!!!! Velmi chválím tento názor a jsem ráda, že nejsou mezi námi jen tlouštíci a jejich zastánci

(13. 09. 2010 16:56)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy