DISKUSE K ČLÁNKU

majkl:Je to pravda. Prasnice stojí při sobě a snaží se své škaredé nezdravé tělo dával za vzor ostatním zdravím lidem.Je jich hodně no tak proto vyhraje.Ale zase taky je potřeba vědět jak člověk neměl vypadat.Pak by člověk nepoznal krásu od hnusu tak stějně kdyby člověk neznal zlo nepoznal by dobro.

(13. 09. 2010 12:23)

pobourena:To je fajn, že poznáš krásu od hnusu, ty estéte, ale základní pravopis ti trošku unikl. Vrať se na základku a douč se vzory pro přídavná jména zdravým = mladým. A podle tebe, komu se nelíbí anorektičky, tak nemá vkus?

(13. 09. 2010 12:55)

majkl:Taky seš vepřák línej že se ji zastáváš?Asi jen sedíš na ***i a učíš se češtinu že?Máš být na co hrdej.Opravdu kvalitní jazyk kvalitní země.

(13. 09. 2010 14:36)

pobourena:Pominu to, že mě urážíš, i když mě neznáš. Naopak sport mám ráda, dokonce ho provozuju závodně. Já jsem nikoho neurazila, jen jsem zkonstatovala skutečnost, že čeština je hezký jazyk, tak proč jí ničit. A že když se někomu nelíbí anorektičky, tak to ještě neznamená, že nemá vkus. A taky nesouhlasím se spojováním tlustý = chytrý, hubený = blbý, fakt jsou i výjimky.

(13. 09. 2010 17:00)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy