DISKUSE K ČLÁNKU

ohnivaceklucni:Zemekfu, nemáš sám náhodou stodvacet kilo, že tak opěvuješ tlouštíky? Dost pochybuju, že jsi profi fotograf. Možná jsi fotografka, přímo tato tlustá Lucie, ona taky prý ráda a moc fotí. Já, narozdíl od tebe fotím opravdu profesionálně a o tyhle typy je zájem minimální, neřku-li žádný. Mrkni na fotopátračku a zeptej se tam, kdo má zájem fotit jelita. NIKDO!!! Nikdo nebude propagovat tak nezdravý životní styl, který končívá mrtvicí, infarktem atd.

(13. 09. 2010 14:37)

martinka.rev:Tím jsi akorát teď potrvrdil, že propagace anorexie, bulimie, závisloti na drogách (čímž jsou modelky proslulé) je naprosto běžná a normální "zdravý životní styl", jak se tomu říká.

(13. 09. 2010 16:06)

anka:Me se slecna libi....je sympaticka, ma sebevedomi a smysl pro humor...vypada prirozene a prijemne...Kdo rekl, ze divka leta musi mit 40kilo...)

(13. 09. 2010 14:12)

hanzohatori:Rozhodně nevypadá jako prasnice. Určitě líp než dívky a ženy, které se oblékají a vypadají jako když právě vyjely z montážní linky na umělohmotné barbiny.

(13. 09. 2010 13:58)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 09. 2010 13:47)

gerynek:Napisu jedno a za tim si stojim takoveto obezni divky by se mely prihlasit do uplne jine souteze ale treba to brala jako srandu a vyslo ji to.ale ceho je moc toho je priliz.Byly tam krasne holky ktere si to po pravu zaslouzily ale ona urcite ne.Je to vysmech vsem normalnim a zdravim llidem.Nic proti ale jsem moc zvedava jak se bude vyjimat v soutezi miss vedle stihlych divek a hlavne v promenade ve dvoudilnych plavkach asi je pro ni budou muset usit zvlast.No lidi nchme se prekvapit ale bude to stat za to

(13. 09. 2010 13:43)

makmark:zda je to záměrně cílená reklama v kontextu toho obrázku?
Myslím - ty reklamy kolem fotečky toho malého vorvaňka... ty reklamy na pneumatiky.....

(13. 09. 2010 13:16)

hajabusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 09. 2010 13:10)

makmark:

(13. 09. 2010 13:14)

makmark:ten hlas pošlu, aspoň bude nějaká ***. Kdyby nevyhrála, tak se bude ohánět anorektičkami, tradičně, už ohraná písnička...
ale když VYHRAJE, tak ji to dojde, že je jako slon a že tam nemá ...mezi zdravými štíhlými a pěknými ...co dělat.
Něco jako ve stoje vytleskat vola na jeviště, aby ještě přidal další trapas.

(13. 09. 2010 13:05)

kumi:frajerre a do očí řekl bys jí to po nickem umí každej uražet ty jsi určitě dokonalej krásnej zdravej že

(13. 09. 2010 13:07)

makmark:Já každé na rovinu říkám, že ji už ujel vlak a už nezhubne i kdyby se pokrájela.
Mě se taková směje, že jsem štíhlý, vyrýsovaný a že trénuji s činkami,
........
ale že ona tahá celý život 30-40 kilo činek na svém těle a úplně všude,
tak to mozečku té spanilé nafouknuté krásky nedochází.
Břich tlustý - leb pustý (staré moravské přísloví)

(13. 09. 2010 13:13)

kumi:no tady si každéj muže plácat játra jak chce ale skutečnost jiná .ŽE

(13. 09. 2010 13:16)

makmark:ani ne, ve 40 tep za minutu 55, kdysi v 18 letech v juniorské repre jen 42/minuta. Pořád skvělá forma, není nic lehčího než dobře rozjetému tělíčku už jen zvolna a lehce přidávat plyn, není to tak náročné než začít hubnout s balíkem 40 kilo navíc. To smekám, kdo tohle zvládne.

(13. 09. 2010 13:21)

akeres:Nechápu, proč ženským říkáš, že se jim nikdy nepodaří zhubnout. To je přece stejný nesmysl, jako by sis myslel, že ty nikdy nemůžeš ztloustnout! Všechno jde, když se chce a celý hubnutí je v hlavně. Mě se podařilo zhubnout už 50 kilo, takže jsem byla "vorvaň" a teď!!! . Cccc, možná by si měl šlechtit nejenom tělo, ale i ducha, protože tvoje štíhlý, vyrýsovaný a trénovaný tělo je určitě krásný, ale prázdno v hlavě tím rozhodně nezakryješ!

(13. 09. 2010 13:50)

kumi:je že každej by se na její profil(lucie) jen podíval ze zvědavosti a šel by na další dívku a né aby byla na prvním místě, prostě to musíte přijmout jako fakt že skončila éra komu je vydět dál a kost a kuže

(13. 09. 2010 13:00)

denaaa:Co to tady melete za nesmysly? Už jsem tady xkrát psala, že člověk s BMI 31,5 jako tato slečna, není žádná Boubelka, ale Obezita jako pra.se . Si z toho lidi dělají akorát srandu a chudák holka si myslí, že se někomu líbí. Takové hordy sádla nejen že vypadají příšerně, ale hlavně jsou zdraví ohrožující a pokud někdo toto propaguje a chválí, tak to v hlavě asi nemá v pořádku

(13. 09. 2010 12:39)

kumi:TY RÁDKYNĚ JEDNA
když už tak zvýšená
30,0 - 34,9 obezita 1. stupně zvýšená

méne než 18,5 podváha vysoká
18,5 - 24,9 norma minimální
25,0 - 29,9 nadváha nízká až lehce vyšší
30,0 - 34,9 obezita 1. stupně zvýšená
35,0 - 39,9 obezita 2. stupně (závažná) vysoká
40,0 a více obezita 3. stupně (těžká) velmi vysoká

víc jak polovička tam má méne než 18,5 podváha vysoká to je ti šumák
tak laskavvě zaměř se na slečny s bmi pod 18 a s♫r na boubelky mudr dano

(13. 09. 2010 12:50)

denaaa:Furt lepší slabá podváha než silná obezita, mi z toho kvanta visícího tuku je ouvej a navíc, u takto mladé holky je to vyložená katastrofa, hodná leda tak výstrahy pro ostatní

(13. 09. 2010 16:52)

majkl:Naprosto souhlasím.Nikomu se tohle líbit nemůže.Je to na poblití.Takovej vepř megavelkej.Podle mě je slečna retardovaná jednoznačně.

(13. 09. 2010 14:53)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy