Na vzhledu záleží, to vědí dobře především ti, kteří při kariérním šplhu úspěšného byznysmena míří skutečně vysoko. Lidé s pěknou postavou a pěstěným vzhledem prostě vydělávají více a mají lepší obchodní výsledky. Zatímco někdo se kvůli tomu svěří vizážistovi a trenérovi a na své postavě dře, jiní se snaží zatahovat břicho a nafukovat hrudník. S novým tričkem RIP T Fusion to prý ale není potřeba. Návrhářka Heather Thomsonová ho vyvinula tak, aby tvaroval typicky mužskou postavu a zeštíhloval i skutečný pivní pupek.

Tílko nošené pod společenskou košilí zeštíhluje pas a rozšiřuje hrudník i ramena. Je neviditelné, bavlněné, a tudíž velmi komfortní. Thomsonová jej přidala k řadě svých podnikatelských úspěchů. Je také autorkou módní kolekce Sean John rappera P. Diddyho či značky Yummie Tummie.

Thomsonová si tričko nechala patentovat. Vyrábí ho pomocí speciální textilní technologie, přičemž střední část tílka kolem břicha stahuje a podporuje mužskou postavu. A tričko skvěle padne na tělo, takže není vidět. A i když se muž vysvleče v šatně, nikdo nepozná, že nemá na sobě obyčejné tílko.

„Muži dnes pečují o svůj vzhled a své zdraví, ale neradi se přitom připravují o své pohodlí,“ věří Thomsonová, jejíž „dítě“ lze zakoupit v e-shopu Riptfusion.com za 58 dolarů (asi 1100 korun). Ve všech velikostech je k dostání jak s výstřihem ke krku tak do véčka.